burayı takip ediyor ve cevap veriyorlar. Ne kadar çok hareket o kadar bereket.
512 sınırsız 17,5 tl veriyorum arada bir arıyorlar: "1mb 29 tl geçmek istermisiniz?"diye "ben de biliyorum,aynı ücret olursa geçerim diyorum", tel suratıma kapanıyor..
quote:
Orijinalden alıntı: efpa
512 sınırsız 17,5 tl veriyorum arada bir arıyorlar: "1mb 29 tl geçmek istermisiniz?"diye "ben de biliyorum,aynı ücret olursa geçerim diyorum", tel suratıma kapanıyor..
Bana da aynısı oldu. 2 yıl taahhüt vereyim teledünya'ya para almayın 1 mbit uydunet'e geçeyim dedim. Cevap bile vermeden suratıma kapattılar telefonu.
Ben de 512 sınırsız kullanıcısıyım. Kaale almıyorum tekliflerini. 24 ay taahhüt vermeye değmez verdikleri teklifler.
uydunet+kablo tv 29 tl olana abone olmuştum. ondan sonra bedava modemler, yok 3 ay bedavalar falan cıktı cok canımı sıkmıstı.
%50 ne demek yaw 12 ay boyunca. kesinlikle şikayet ettim
Bende 1mbit+tv yi 29 liraya almıştım . 12 ay 29 lira durumu olsaydı direk 5mbit olandan alırdım .Kötü olmuş bu nasıl şikayet edebiliyoruz ?
22 şubatta Uyduneti arayıp, 512 mbit olan uydunet bağlantımı Kablo tv bizden kampanyası kapsamında 1 mbit'e yükseltmek istediğimde aşağıdaki cevabı aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: cmldrs
Uydunetten bir saçmalık daha, az önce telefon ile uydunet müşteri hizmetlerini aradım, 512 mbit internet kullanıcısıyım hızımı 1 mbite çıkartırsam 2 yıl kablo tv ücreti ödemeyecekmiyim? diye sordum evet doğru dediler. Ben Teledünya da kullanıyorum onda durum nedir diye sordum, maalesef yararlanamıyorsunuz dediler. Evinizde kablo tv+ teledünya var ise kampanyadan yararlanamıyormuşsunuz. Yani uydunet teledünya kullananları cezalandırıyor.
esasında cezalandırma demek yanlış olur. Teledünya servisi premium yani özellikli bir servis gördükleri için onda indirim/kesinti yapmıyorlar. Kablotv farklı çünkü bir eve kablotv bir kere girdiği zaman ardından internet, teledünya alınma olasılığı var..
1mb sınırsıza kadar daha üst hızlar kampanyaya dahil olmaması saçma olmuş...
quote:
Orijinalden alıntı: Chris Brown
Bende 1mbit+tv yi 29 liraya almıştım . 12 ay 29 lira durumu olsaydı direk 5mbit olandan alırdım .Kötü olmuş bu nasıl şikayet edebiliyoruz ?