Şimdi Ara

eski yazıcıların XP'de kullanılması????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokta vuruşlu eski printerların bazıları Windows Xp de çalışmıyor.Çalışmıyor derken Xp de driverları oluyor ancak Office uygulamalarında çıktı alamıyoruz.Ör/star lc-15,ve star nx 15 yazıcıların driverları XP de var ve işletim sisitemi bu yazıcıları otomatik olarak algılıyor ve kuruyor.Fakat office uygulamalarında çıktı alamıyorsunuz?Bunun için Bilgisi olan varsa ibrahimgunerr@hotmail.com msj atabilirler:

• Tanıtırken Driverini
    ------------------------------
    Üretici | Model |
    | |
    "IBM" | "ProprinterII" |
    ------------------------------

yaparsan problemin hallolucaktır
  • IBM Proprinter XL olarak tanıt sorunun çözülür
  • Ibm printer olarak olarak denedim ama yazıcıdan yine çıktı alamıyorumm
  • Hiçmi yazdıramıyorsun? Sınama Sayfası felan?
  • yok dostum sınama sayfası bile çıkartamıyorum. yazıcıyı sistem tanıyor fakat çıktı hiç alamıyorum...
    Bu işin başka yolu yordamı var mıdır?Normalde bu yazcıların 95 'e kadar driverları var ama bi hilesi vardır herhalde ?
  • peki yazıyı gönderdiğinde ne oluyor?
    sağ alt köşede printer ikonu duruyormu?

eğer duruyorsa kabloları konturol et
    (ya tutarsa)
  • Sistem yazıcıyı tanıyorsa ise hiç birşey yazdırmaman mümkün değil illaki birşey yazar saçma sapan abuk subukta olsa bişiler yazması lazım kabloları bi kontrol et
  • yaf benimde bir problemim var yazıcı hakkında yardım cı olun lutfen
    oivetti Jp 192 var bende kartus fulll ama sadece mavi cıktı alıyor driver tam neden oluor anlamıoyrum..
  • Yazıcıları başka bir makinede çalıştırmayı dene bi belki lpt portunda problem wardır çünkü yazıcı bilgisayara tanıtabiliceğin en kolay donanımlarımdan birisidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.