Sistemim bu kasayı yeni temizledim ve termal macunu da yeni 2 yıl önce atmıştım en son formatı.Açıkcası format atmak da istemiyorum eski bi bilgisayar zaten seneye kadar idare etse yeter beni seneye yenisi toplıycam.Format harici yapabilceğim bişey var mı yada format atsam düzelir mi ? Yani düzelmekten kastım şu termal macun sürmeden önce internetten video izlerken bile kapanıyodu şuan onu aştık ama lol güncellemesini yaparken bile cpu 100 oluyo ve kapatıyo pc kendini
2 yıl önce format atmışsın zaten bilgisayarın iyi dayanmış :) Format çözüm yolu olabilir dene istersen gereksiz programlar yükleme. Win 7 format daha sağlıklı diğerlerinde kasma problemi yaşabilirsin.
90 yaşındaki Deden hafızasını kaybetse 20 yaşındaki gibi koşup eğlenebilirmi :) olmaz, format t ama çok bir beklentin olmasın derim ben.. Elektronik cihazlarında bir saat ömrü vardır ve zamanla ilk günkü performansı vermemesi çok normaldir.
bence düzelmez. biraz hızlandırır ama düzeltmeyebilir. Bazen eskiden kullandığınız driverlerin güncel halleri çıkmış olabiliyor. Dolayısıyla güncel olarak kullanılmadığı için eski performansı alamıyor olabilirsiniz. Oyun performans artttırıcı programları kullanmanızı tavsiye ederim. o da olmazsa driverlerinizin güncellik durumunu kontrol edin. Özellikle Casper bilgisayarlarda bu sorun daha çok karşılaşılıyor bu sorunla. AMD ekran kartındada karşılaşmıyor değiliz
Anlaşıldı seneye kadar film izleyerek idare edicez :D Teşekkürler yanıtlayan herkese :)
düzelebilir ancak şu var, asla aynı performansla bir makineyi 10 yıl kullanamazsın çünkü parçalarda teknik sorunlar olmasa bile her prg. güncellemeler yapıp belli şeyleri geliştirirken kaynak tüketimini arttırıyor daha yeni işlemcilere daha fazla ram e gereksinim duyuyor. sen win7 bile kullansan atıyorum gom player bile 2 yıl öncesine göre daha fazla zorlayacak makineni