Şimdi Ara

Eskişehir - Antalya yol güzergahı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar daha Eskişehir Antalya yol güzergahına ihtiyacım var araç kiralık c3 veya polo olacak daha önce 400 km den fazla uzun yol yapmadım ısparta üzerindenmi burdur üzerinden mi hangi yoldan gitmeliyim düzgün olsun istiyorum gece cıkacagım yola tatile gidecegiz alanyaya ama yol 30-60 dk uzasın sorun deil düzgün yoldan gitmek istiyorum yaklasık 1 yıldır arac kullanmıyorum ehliyetim 3 yıllık yardımcı olursanız sevinirim :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eskişehir'den Antalya'ya Giderken Yol Güzergahı ve Tavsiyeler

Eskişehir'den Antalya'ya giden yol güzergahı, iki şehir arasındaki en iyi rotayı belirlemene yardımcı olacaktır. Bu rota, mesafe, seyahat süresi ve yol koşulları gibi önemli hususları dikkate alır.

Mesafe ve Seyahat Süresi

Eskişehir ile Antalya arasındaki mesafe yaklaşık 565 kilometredir. Normal trafik koşullarında, özel araçla bu yolculuğu yaklaşık 6-7 saatte tamamlayabilirsiniz.

Yol Güzergahı

Eskişehir'den Antalya'ya giderken aşağıdaki şehirlerden geçeceksin:

• Afyonkarahisar
    • Burdur
    • Isparta
    • Korkuteli

En İyi Yol

Eskişehir'den Antalya'ya giden en iyi yol, D650 ve D300 kara yollarının birleşimidir. Bu yol, en kısa ve en hızlı rotayı sunar.

Yol Tavsiyeleri

• Yolculuğuna erken başla ve trafik sıkışıklığından kaçınmak için hafta sonları seyahat etmekten kaçın.
    • Güvenli sürüş için mola vermeyi ve yorgunluk belirtileri gösterdiğinde dinlenmeyi unutma.
    • Aracını iyi durumda tut ve yedek lastik, ilk yardım kiti ve diğer acil durum malzemelerini mutlaka yanına al.
    • Yolda dinlenmek ve yemek yemek için Afyonkarahisar ve Isparta'daki durak noktalarından yararlanabilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Burdur üzerinden git Isparta yolu sıkıntı bölünmüş yol yok , gidiş gelişli şerit ve fazla virajlı gece kimseler olmaz o yolda 1-2 denk gelir ama tehlikeli olabilir. Şeritten anlık çıkarsın karşıdan biri gelirse kurtarılmaz millet boş diye akşamları hızlı gidiyor, hataya gelmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 23 Mayıs 2018; 19:7:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdur yolu daha düzgün deniyor öyle yapacagım sanırm :-)

• burdur yolu

hayırlı yolculuklar

yolculuk sonrası paylaşımlarınızı bekleriz

• Bölünmüş yolda rahat gitmek isterseniz Afyon-Sandıklı-Burdur-Bucak güzergahını takip edebilirsiniz. Kepez' den Antalya' ya giriş yaparsınız. Side ve Manavgat' da yolunuzun üzerinde oralara da uğrayabilirsiniz. Şimdiden iyi yolcuklar.
  • Burdur yolunu seçin derim bende. Isparta yolu eğlenceli fakat rahat değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaqwear

Bölünmüş yolda rahat gitmek isterseniz Afyon-Sandıklı-Burdur-Bucak güzergahını takip edebilirsiniz. Kepez' den Antalya' ya giriş yaparsınız. Side ve Manavgat' da yolunuzun üzerinde oralara da uğrayabilirsiniz. Şimdiden iyi yolcuklar.
    Hocam bu güzegahı kullanıcam sandıklı bucak en güvenli öyle olucak sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Tabiki zevkle 😊

• Tecrübeniz fazla olsaydı Isparta derdim ama, arkadaşların da dediği gibi sizin için Burdur üzeri ideal.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.