Şimdi Ara

Kahramanmaraş-Giresun yol güzergahı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kahramanmaraş'tan Giresun'a nasıl gidebilirim ?Sivas Şebinkarahisar Giresun kısa ama herkes o yolun çok kötü olduğunu söylüyor.Samsun'dan dolanıp gitsem bu sefer de yol çok uzuyor.tavsiyeye ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adana-Pozantı-Aksaray-Niğde-Tokat istikametini takip et sivas yada yozgat kavşağı verene kadar.

Sivas kavşağından devam edersin Giresun tabelasını takip edersiniz.

Anlamadıysanız detaylı atabilirim.

Not:Yol biraz uzuyor.

2not:Sebinkarahisardan gecmek istemesseniz ,Sivas merkezden tokata donersiniz
    Sivas-Tokat-Niksar-Reşadiye-Mesudiye-Ordu-Giresun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcherAngel -- 10 Mayıs 2017; 20:18:28 >
  • Teşekkür ederim cevabınız için.ben maraştan sivasa gideceğim. Sivasta ya tokat samsun tarafına sapıp samsun ordu giresun güzergahından giresuna ulaşacağım ya da sivas suşehri şebinkarahisar dereli giresun güzergahını kullanacağım. İlk güzergahı biliyorum. Yollar temiz fakat yolum 200 km civarında uzuyor. İkinci güzergah yani şebinkarahisar yolunu hiç bilmiyorum. Bu güzergahı bilenlerin yardımına ihtiyacım var. kısa olmasından dolayı cazip geliyor

• Mesudiye ordu yolu ş.karahisar giresun yoluna göre daha iyi o halde

• Suşehri Zara yolu yeni yapıldı ve bölünmüş duble yol. Zara - Sivas arası da bölünmüş zaten.

Sizin için tek sıkıntı Suşehri'nden Giresun'a kadar olan yol. Çoğunluğu tek şerit.
  • Samsundan gidip yolumu 200 küsür km uzatmaya değecek kadar sıkıntılı bir yol mu acaba bu suşehri giresun arası

• quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhangoksel

Teşekkür ederim cevabınız için.ben maraştan sivasa gideceğim. Sivasta ya tokat samsun tarafına sapıp samsun ordu giresun güzergahından giresuna ulaşacağım ya da sivas suşehri şebinkarahisar dereli giresun güzergahını kullanacağım. İlk güzergahı biliyorum. Yollar temiz fakat yolum 200 km civarında uzuyor. İkinci güzergah yani şebinkarahisar yolunu hiç bilmiyorum. Bu güzergahı bilenlerin yardımına ihtiyacım var. kısa olmasından dolayı cazip geliyor

Sebinkarahisardan gecmek istemesseniz.
    Sivastan Tokata dönüp niksardan Giresun tabelasını takip edin.

Reşadiyeden sonra mesudiye ordu Giresun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcherAngel -- 10 Mayıs 2017; 21:10:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konya marmaris yol tarifi??
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Mesudiye ordu yolu ş.karahisar giresun yoluna göre daha iyi o halde

Ama Sivastan-Tokada dönmek uzatıyor hocam :)

• 2 yolu da defalarca geçtim. Yolu uzatmaya gerek yok. Reşadiye-Ordu yolunun Şebin-Giresun yolundan farkı yok.

Sivastan Şebinkarahisara kadar yollar kaymak gibi zaten. Oradan Giresuna kadar biraz sıkıntı var ama dikkatli giderseniz sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    4 sene giresunda yaşadım.neredeyse her noktasını gezdim gördüm. Şebin'e gitmek nasip olmadı hiç. Yol çok sıkıntılı değilse orayı da göreceğim gibi duruyor :)

• quote:

4 sene giresunda yaşadım.neredeyse her noktasını gezdim gördüm. Şebin'e gitmek nasip olmadı hiç. Yol çok sıkıntılı değilse orayı da göreceğim gibi duruyor :)

Yol dağlık uzun yol deneyiminiz varsa bir sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle.

• quote:

Eskiden yaşanmış bir olayı anlatan Link paylaştım.

http://m.gunes.com/gundem/heyelandan-son-anda-kurtuldu-maddi-hasar-meydana-geldi-762379

Giresun-Sebinkarahisar yolu Dereliye 5km kala olmuş bu olay.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet.kazan

quote:

http://m.gunes.com/gundem/heyelandan-son-anda-kurtuldu-maddi-hasar-meydana-geldi-762379

Allah korusun. Kış vakti olsa asla girmem zaten o yola.hiç görmedim ama giresundayken namını çok duyardık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet.kazan

quote:

Allah korusun. Kış vakti olsa asla girmem zaten o yola.hiç görmedim ama giresundayken namını çok duyardık

Bu aralar havanın işi belli olmuyor :)

Ama karar sizin yine de uyarayım dedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcherAngel -- 10 Mayıs 2017; 22:30:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Bursa -osmangazi köprüsü -kocaeli -giresun

Adam Kahramanmaraş diyor Sen Istanbul yolundan bahsediyon.

• Bende temmuz ayında Kahramanmaraş - Rize yolculuğu yapmayı planlıyorum güzergahı kullananların tavsiyesini merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MiM-eren

Bende temmuz ayında Kahramanmaraş - Rize yolculuğu yapmayı planlıyorum güzergahı kullananların tavsiyesini merak ediyorum.

23 mayısta yola çıkacağım. Şebinkarahisar dan geçersem yol ile ilgili tecrübelerimi buradan sizinle paylaşırım

• Teşekkür ederim şimdiden hayırlı yolculuklar olsun. Yol düzgünse tek şerit olması çok sıkıntı olmaz kanaatimce.

• MiM-eren kullanıcısına yanıt
    Giresun yolculuğumu gerçekleştirdim :) sivas şebinkarahisar dereli giresun güzergahını kullandım.giderken hava yağmurluydu.hatta geminbeli ve eğribel geçitlerinde kar yağıyordu 23 mayıs salı günü :) muhteşem bir manzara eşliğinde gittim geldim. yol virajlı ve dik bazı yerlerde çalışma vardı.size de tavsiye ederim samsundan yolu uzatmaya gerek yok o eşsiz doğa manzarasını görmek için millet para harcayıp geliyor.not: eğribeldeki ve kümbetteki yol kenarı çeşmelerinde içtiğim su çok iyiydi mutlaka tadına bakın

• Oguzhangoksel O kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgi için çok teşekkür ederim. Yollar aşırı bozuk değilse benim için çok sıkıntı yok acele etmeden gideriz inşAllah. Doğal güzellikleri her zaman görme fırsatımız olmuyor zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.