Şimdi Ara

Eskişehir'de gözlük tamiri (Gözlük sapı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece çerçevesiz gözlügün sapı cam ile birleştiren metal parca kırıldı. Mart ayında cam+çerçeve 550 liraya almıştım. Aldığım yere götürdüm kem küm etti, ben bir merkez'i arayayım akşam haber veririm dedi. Eskişehirde gözlük tamiri yapan yada birebir parçayı değiştirme imkanı olan bir yer var mı ?

altdaki resimde yeşil kısımda belirttiğim yerin camın içine giren metal kısmı. Gözlük ise buna benzer osse marka.

Eskişehir'de gözlük tamiri (Gözlük sapı)

edit: resim açılmadı

Edit2 : düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 2 Haziran 2014; 12:06:22 >

• o degil bu gozlukculerin kazandigi para helalmidir bilmiyorum.
    burada gozluk+cama 600tl fiyat aldim daha sonralari gittim irandan ayni cerceveyi sadece 30tl'ye buldum getirdim adam ayni cami 50tl'ye takti.

bir baska gozlukcuyede yine benzer sekilde cam taktirmaya gittim gozlukcu ucuk bir rakam cekip zaten cerceveler bize torbayla geliyor tanesi 2-3$'a az kalitelileri 20-30$'a geliyor asil para edeni camlari diyor. isin garibi ayni gozlukcuye epey bir vakit sonra gittigimde ise bana camlarin gelis fiyatini gosterip asil parayi cercevenin ettigini soyluyor.

bir baska gozlukcude ise bilinmedik bir markanin gozlugunu cok begendigi icin ona 300tl fiyat cekip o fiyata satan; fakat dunlop'un gozlugune kem kum ettigi icin camiyla beraber 200 tl fiyat ceken bir satici zihniyeti var.

lens piyasasina gelince tanidik bir gozlukcuden purevision hd2'yi 50tl'ye aldim. daha sonralari o meshur avm icinde bir gozlukcuye sorunca 112tl fiyat cekip benim 50tl'ye aldigimi duyunca hiddetlenip ben bolgesel saticisiyim bana o fiyattan gelmiyor sen nasil aliyorsun kesin tarihi gecmis lensleri almissindir diyor isin garibi o zamanlar purevision hd2 cikali daha 1 yil bile olmamisti nasil vakti gececekse...

uzun lafin kisasi hic bir gozlukcunun abad olamamasinin nedeni bence budur.belirgin bir fiyat piyasasi yok kactan ittirirse opup basina koyuyor. sonrada bu gibi durumla karsilasinca kem kum ediyor.

• bump
  • güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.