Şimdi Ara

Eskişehir'i bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eskişehir'den ev bakıyorum da 2 kişi olacağız 1+0 bile olur büyük eve gerek yok. Kira bütçem max. 5 bin TL. Bu fiyata ev bulabilir miyim Eskişehir'de? Şirintepe'de çok fazla stüdyo daire gördüm fakat hiç bilmediğim bir şehir. Hangi semtleri önerirsiniz?

Şimdilik sıklıkla Yaşamkent, Şirintepe, Sütlüce gibi yerlerde aradığım evleri buldum. Sizce buralar iyi midir?

Not; gece hayatı vs. umursamıyorum pek dışarı çıkan birisi değilim. En önemli kriter bütçeme uygun + aile semti olsun. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskisehirliyim. Son kira piyasasini bilmiyorum ama sütlüce Suriyeli dolu. Şirintepe de merkeze biraz daha ters ve köhne kalıyor. Bulabiliyorsan bahçelievler yenibaglar Eskibağlar güllük hem merkezi hemde nispeten öğrencinin olduğu yerlerdir. He bu arada bahsi geçen bütün yerlerde saçma sapan apartmanlara da dikkat etmen gerekebilir. Alternatif olarak bulabilirsen uluonder Mah nispeten daha nezih ve ulaşım olarak daha güzeldir.

• gereksizzz111 G kullanıcısına yanıt

Şirintepe'de çok fazla 1+1 ev var ondan dolayı hangi ilana baksam orayı gördüm hocam. Sütlüceyi geçiyorum o zaman. Yaşamkent nasıl hocam peki? Oradaki toki evlerini de ucuza bırakıyorlar.

Bahçelievlerden de gördüm birkaç tane, bakıcam teşekkürler

• bahçelievler üniversiteye yakın olan mahallede 1 yıl kaldım. yenibağlar civarı çok güvenli, üniversitenin diğer tarafı leş gibi, daha ilerisi sizin bütçenizi aşar zaten.

• Diğer tarafı derken haritada üniveristenin kuzey kısmından mı bahsediyorsunuz hocam? Şirintepe - Yeşiltepe civarları mı yani?

En uygun evler de buralarda var malesef. Ben bahçelievler ve yenibağlara yoğunlaşayım en iyisi

Edit; Kumlubel'i de gördüm hocam burasıyla ilgili fikriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhmlpy -- 22 Haziran 2023; 15:8:17 >
  • brhmlpy B kullanıcısına yanıt

evet. kumlubeli bilmiyorum, yenibağlar eskibağlara bakın

• Sütlüce mi eyvah sil hocam listeden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sacrifice003 S kullanıcısına yanıt

Sildim hocam tamamdır herkes uyardı  

• brhmlpy B kullanıcısına yanıt

iletişim fakültesi kapısının oradan önerir misiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.