Şimdi Ara

Eskişehir Port Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eskişehir - Bahçelievler, Mehmet Akif Sokak'ta oturuyorum. Ağustos'un 20 sinden beri internet başvurum var Türk Telekom'da. Port olmadığı bilgisini verdiler ve bekleyeceksiniz dediler. Superonline'a başvurdum; onlar da arkadaşlar gelip baktılar portunuz yok dolayısıyla başvurunuzu iptal ediyoruz, bilginiz olsun dediler.

Dördüncü ayın içerisindeyim başvurumu yapalı.

Bu port konusunda bilgi sahibi olanlar var mı? Çözüm önerisi olan var mı?

• Btkya şikayet edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2/3 yıl beklersin

• yüce şirketimiz Türk Telekom istediği zaman sana port bağlar.

en iyi ihtimalle bir sene beklersin. Bir Allah'ın kulu, bir devlet görevlisi de sesini çıkaramaz. Yüce Türk Telekom'a ses çıkaracaksın adamın aklını alırlar. Bakan tanıdığın varsa araya sok belki bir kutu koyarlar da port bağlarlar.

Başkasının evine kadar fiber kablo çeker. binlerce dolarlık dslam kutusu koyar. Ücretsiz modemi verir. Ama senin evine internet alt yapısı bile getirmez. Sen kimsin ki.

btk ya yaz. Türk Telekom 700 bin eve, fiber kutu koyuyor. Ama ben eskişehirin göbeğinde internete bağlanamıyorum. İnternet alt yapısı yok diye.
  • Türktelekom şehir planlama müdürü var ,Belediye durağının az ilerisindeki Türktelekom ana merkezinde.Orada ki beyfendiyle bir görüşün isterseniz.Ne zaman geleceği hakkında bilgi almış olursunuz ama en son oraya gittiğim de (geçen marttı) işler içler acısıydı.

71 evler/Emek tarafından ne zaman portum bağlanır diyenlere 3-6 ay ,bağlarda oturup portu olmayanlara ne zaman bağlanır dediklerinde 9-12 ay gibi inanılmaz süreler veriyorlardı.Maalesef Eskişehir'in interneti çok çürük ve sadece buranın patronu olan Türk Telekoma bağlı herşey .Onların izni olmadan superonline abonelik bile açamıyor.O yüzden yeni bir yere taşınacaksanız Es-Es te kesinlikle ,her şeyden önce internet durumunu öğrenin.
  • Bende bugün eskişehir türk telekom il müdürlügüne gidip port durumu sordum.Adamlar açık açık superonline yada vodafone dan interne4 bağlatcaksan boşuna bizi yorma port işi uzar dedi.Bende madem iş uzayacak, türk telekom bağlattırcam dediğim zaman adamlar öyle bir ilgilenmeyen başladıki dondum kaldım.Adresimi vs aldılar direk birilerini göndercekler 1 -2gün içinde.Fakat şöyle bi durum var, en uygun kampanyalar nedir türk telekomda hiç bi fikrim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empty Words. -- 18 Kasım 2016; 18:31:22 >
  • Uygun kampanyalar icin bir sey diyemem hocam anlayanlar daha iyi yardimci olur sana ama Eskisehir'de bu umursamazlik bir cok kurum ve kurulusta mevcut.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET boş port sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.