Şimdi Ara

Esenler Otogar'a küçük aracın girişi ücretli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • esenler otogara küçük araç veya küçük minibüsün giriş ücretli mi oluyor? ouyorsa fiyatı nedir? sadece yolcu bırakılıp hemen ardından otogardan çıkılacak.. bilgisi olan var mı bu konuda? yani toplam 10 dakika otogara gir-çık yapılacak en fazla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 30 Haziran 2012; 8:50:56 >

• Alt otopark için ilk yarım saat ucretsiz yukarısı için para alınıyor 2 dk girsen bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

Alt otopark için ilk yarım saat ucretsiz yukarısı için para alınıyor 2 dk girsen bile

yanlış anladın hocam.. araç otogara girecek ve yukarı, peronlara çıkıp yolcuyu bırakacak ve hemen otogardan çıkış yapacak.. yani otoparka filan bırakmayacak.. gir-çık direk.. toplasan 10 dk etmez bu durumda ücretli mi oluyor bu? oluyor ücreti nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Alt otopark için ilk yarım saat ucretsiz yukarısı için para alınıyor 2 dk girsen bile

yanlış anladın hocam.. araç otogara girecek ve yukarı, peronlara çıkıp yolcuyu bırakacak ve hemen otogardan çıkış yapacak.. yani otoparka filan bırakmayacak.. gir-çık direk.. toplasan 10 dk etmez bu durumda ücretli mi oluyor bu? oluyor ücreti nedir?

Orasını bilmem de yukarı çıktığın zaman direk parayı Veriyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Orasını bilmem de yukarı çıktığın zaman direk parayı Veriyorsun

neyse eyv hocam yinede

quote:

Orijinalden alıntı: istanbuldakiAYDINEFESİ

http://harita.yandex.com.tr/-/CRGEVA-r

eyv hocam ama bilet alınız diyor, üst kat ücretli diyor.. ben direk gir-çık yapacağım bu durumda ne olacak?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ücretli işte kardeş gir çık ı yok bu işin girdiysen ödüyecen paşa paşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Ücretli işte kardeş gir çık ı yok bu işin girdiysen ödüyecen paşa paşa

kaç lira hocam peki?
  • Otogarın içine gireceksen 0-25 Dakika Ücretsiz. 25-60 Dakika 7 TL
  • 10 dkda otogardan çıkman zor vericeksin 7 lirayı
  • Beyler birazdan ben de otogara gideceğim fakat taksiyle. Adam kapının önünde bırakır değil mi ? İçeri girip birde 7 TL almasın benden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Otogarın içine gireceksen 0-25 Dakika Ücretsiz. 25-60 Dakika 7 TL

heh işte hocam bende bunu bilmek istiyordum.. yani max gir-çık yapsam 25 dakikada adamlar para istemeyecek.. işte budur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Otogarın içine gireceksen 0-25 Dakika Ücretsiz. 25-60 Dakika 7 TL

heh işte hocam bende bunu bilmek istiyordum.. yani max gir-çık yapsam 25 dakikada adamlar para istemeyecek.. işte budur

Rica ederim. Daha dün değil evvelsi gün otogardaydım.

Bizde girdik içerde tam 23 dakika durduk. Gişeye geldik. Sıra bekliyoruz bir taraftan süre de geçiyor. Neyseki 25 dakika olmadan hallettik işimizi

• Malesef kisa sure once degisti her sekilde girdigin an itibari ile 8 tl ucretli oldu saatte bir mi artiyor nedir bilmiyorum ama kardesimi perona birakip cikmam 10 dk yi bulmadi yinede 8 tl aldi itler... Bu firsatciligin daniskasidir yapanlar da bence insanliktan nasibini almamistir park bile yok ortada yaya yurume yolu Zaten kisitli iceri 7 dakka da gir cik yapmisim 8 lira para odemisim dakkada 1 tl den fazla para... Kazanana da yardimci olana da corbada payi olana da haram zikkim olsun coluk cocugundan ciksin... Bu hak degil haksizligin onde gideni...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycn

Malesef kisa sure once degisti her sekilde girdigin an itibari ile 8 tl ucretli oldu saatte bir mi artiyor nedir bilmiyorum ama kardesimi perona birakip cikmam 10 dk yi bulmadi yinede 8 tl aldi itler... Bu firsatciligin daniskasidir yapanlar da bence insanliktan nasibini almamistir park bile yok ortada yaya yurume yolu Zaten kisitli iceri 7 dakka da gir cik yapmisim 8 lira para odemisim dakkada 1 tl den fazla para... Kazanana da yardimci olana da corbada payi olana da haram zikkim olsun coluk cocugundan ciksin... Bu hak degil haksizligin onde gideni...

bu halka mustehak dostum 15 lira alsinlar. hakediyor millet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında girene para vermeleri lazım
  • geçen gün otogara gitmiştim uygulama yeni basladı dediler 8 tl kitlediler.bugun tekrar gittim aracı 60 dk ücretsiz park alanına bırakıp yürüyecektim ki zabıtanın her yere astığı afişleri gördüm Afişte UKOM kararıyla 0-25 dk ücret alınamaz diye bir şeyler yazıyordu.Bende aracı ücretsiz parka bırakmadım araçla otogara girdim. Çıkışta baktım millet kuzu kuzu 8 lirayı ödeyip geçiyor sıra bana geldi Ukom kararı var 25 dk ücretsiz yazıyor girişte onu gördüm girdim para mara vermiyorum ne olacaksa olsun diye caz yapınca gişe görevlisi yok o yazı 60 dk için yok zabıtanın kararı vs diye kandırmaya çalıştı tabi yemedi ücretsiz olarak çıktım.Benden önce ve benden sonrakileri kitliyorlar kitlemeyede devam ediyorlar...Zabıtayı ilk defa tebrik ettim 2 araba adam yıgmışlar kapıya 10 yere afiş asmışlar..

Özet olarak keyfi bir uygulama ödemek zorunda degilsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: airdev

geçen gün otogara gitmiştim uygulama yeni basladı dediler 8 tl kitlediler.bugun tekrar gittim aracı 60 dk ücretsiz park alanına bırakıp yürüyecektim ki zabıtanın her yere astığı afişleri gördüm Afişte UKOM kararıyla 0-25 dk ücret alınamaz diye bir şeyler yazıyordu.Bende aracı ücretsiz parka bırakmadım araçla otogara girdim. Çıkışta baktım millet kuzu kuzu 8 lirayı ödeyip geçiyor sıra bana geldi Ukom kararı var 25 dk ücretsiz yazıyor girişte onu gördüm girdim para mara vermiyorum ne olacaksa olsun diye caz yapınca gişe görevlisi yok o yazı 60 dk için yok zabıtanın kararı vs diye kandırmaya çalıştı tabi yemedi ücretsiz olarak çıktım.Benden önce ve benden sonrakileri kitliyorlar kitlemeyede devam ediyorlar...Zabıtayı ilk defa tebrik ettim 2 araba adam yıgmışlar kapıya 10 yere afiş asmışlar..

Özet olarak keyfi bir uygulama ödemek zorunda degilsiniz

güzel yapmıssınız ben gormeden girdim o yazıyı e tabi parayı verdik mecburen ama gecen gun onunden gectim otogarın o tabelaları gördum ve girersem para vermeyecegim bende...

bu arada su yukarıdaki bu halka az bile 15 tl alsınlar diyen arkadas benim paramı versin ben girip cıkayım... bu halk hakediyor ne demek arkadas her halkın iyisi kotusu vardır her halkda uc noktalar duzgunler bozuklar vardır bunu tum halka mal etmek ise aptallıktır... örnegin hitler gibi biri kotu biri diye almanyanın %90 ı nazi bile olsa tamamına aynı tepkiyi veremezsin... bu halk senin gibileri arasında hak etmiyor bana göre deyip seni sınırdısı edemediğimiz gibi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.