Bildirim
ESKİŞEHIR TEKNİK UNİ-BILGISAYAR
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam puan ve sıralama kaç ben de dusunuyorum burayı -
benim 38k devlet ve ing olsun istedim 2. senemdi zaten acaba 1 sene dahami girsem yoksa burayami gitsem cok kararsizim senin kac k -
Detaylı konu açıcam yarın burayla ilgili burayı kesinlikle yazmayın 2.sınıfa geçtim burda okuyorum bölümde hoca yok fetö mevzusundan bölümden 7 tane hoca ihraç olmuş bölümde sadece 7 hoca var şuan ve hocaların kalitesi çooooooook kötü 100k lık okuldan hiçbir farkı yok hocaların ingilizceleri berbat çoğu anlatamadığından türkçeye dönüyor zaten -
aynen hocam açsanız iyi olur. anlaşılan kimsenin haberi yok bu işlerden. -
Okul gerçekten çok kötü durumda 1.sınıfta programlama 1 ve 2 ye giren hoca çok kötü hiçbir şey öğrenemeden 2 ye geçmek zorunda kaldık düşünebiliyor musunuz 1.dönem sadece 1 saat lab dersi vardı programlamanın 2.dönem lab dersi bile yoktu tamamen sınıfta işledik slayttan.temel derslere giren hocalarda 1-2 istisna dışında çok kötü matematik-fizik-kimya olarak hadi onları geçtim bölüm derslerine giren hocalar gerçekten çok kötü hangi 3. 4.sınıfı çevirip sorsam hepsi muzdarip -
Eğer 45 k ve daha iyi sıralamanız varsa kesinlikle bu okulun elektriğini yazın çok underrated bi okul bence 15 20k da olması gereken eğitim kalitesine sahip hocaları labları her şeyi çok iyi.bilgisayar bölümünden daha iyi yazılım eğitimi veriliyo siz düşünün -
hocam senin buraya gitmek isteyip milleti elemeye çalışmadığını nasıl -
aahahahahahaa sdenfdkewjnfkjewnj rewjjr jewjr jewr ewj rjewr jlewjrlk ewlkrj ewjrl jewljr lej rwejlr jlwe jpwelrpoewkoreworopkewporewkpprkewokropewk siz hala bitmediniz mi ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciaobellaciao -- 6 Şubat 2020; 2:13:48 > -
Buranın endüstrisine geçmeyi düşünen bir arkadaşım var, bilen varsa bilgi versin lütfen -
Endüstrisi labları olsun hocaları olsun müfredatı olsun kaliteli geçebilir bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X