Bildirim
ESKİŞEHİR ve ANKARA arası gidip gelebileceğim
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
her gün mü gideceksin biraz açarsan yardımcı oluruz -
quote:
Orijinalden alıntı: sayokhan
her gün mü gideceksin biraz açarsan yardımcı oluruz
2 haftada bir ayda bir gibi aralıklarla hocam..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cbr 250R. -
600 cc yada 1000 cc işini görür -
Ayırdığım bütçe max 2000-2500 küsur..dizel chevrolet'im var cok memnunum..Eskişehir - Ankara bu fiyat aralığında sorun çıkarmadan gidip götürecek bir motor yokmu :/
3000tlye çıkabilrisen mondial drift ve salcano wolf 125 var yada 2300tlye mondial grumble var uzun yol için vitesli commuter tercih et bu fiyata alacağın scooter sıkıntılı olur
bizim burda mondial grumble ile dolaşan biri var görüyorum motor aynı elektrikli bisiklet gibi hiç ses çıkarmıyor fiyatıda iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: sshyzhe
600 cc yada 1000 cc işini görür
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Scooter mı istiyorsun yoksa vitesli mi? Yolculukları 2 kişi mi yapacaksın tek mi? 2 kişi yapacaksan maxi scooter alman lazım en ucuz sym evo 250i o da senin bütçeni aşar. Ama yok ben tek gideceğim, fıtı fıtı giderim diyorsan eğer ankara-eskişehir'in 250 km yolunu 35 liraya yamaha ybr 125 esd seni canavar gibi götürür.
Bu arada bak çinlilere hiç girmedim. Sen de girme. -
arkadaslar ben salcano power2000 aldım siz sakın almayın servise 7 kere götürdüm 1 aydır motorun sıkıntısı devam ediyor salcanonun yanından bile gecmeyin motor sarj oluyor ancak sarj adaptörü kırmızıdan yesile dönmüyor.salcanodanda hiç biisey almayın servisine ana bayisine sakın güvenmeyin telefonda eger altı kere gelirsen iade degisim dediler ben 7 kere gittim.adama tüketici haklarına gidiyorum diyiyorum git diyiyo bunlar böle iş yapıyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: mstferdgn
arkadaslar ben salcano power2000 aldım siz sakın almayın servise 7 kere götürdüm 1 aydır motorun sıkıntısı devam ediyor salcanonun yanından bile gecmeyin motor sarj oluyor ancak sarj adaptörü kırmızıdan yesile dönmüyor.salcanodanda hiç biisey almayın servisine ana bayisine sakın güvenmeyin telefonda eger altı kere gelirsen iade degisim dediler ben 7 kere gittim.adama tüketici haklarına gidiyorum diyiyorum git diyiyo bunlar böle iş yapıyorlar.
Garanti devam ediyormu*?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X