Şimdi Ara

Eskişehirde Öğrenci yurt veya apartlarr yardım edebilir misinizz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anadolu üniversitesini kazandım.önerebilceğiniz veya gitme diyebilceğiniz yurtlar var mı? ben fazla kasmayan giriş çıkış saatleri esnek olan yurt ve apartlar arıyorumda.yardımcı olursanız gerçekten sevinirim.

• bende arıyorum her ihtimale karşı yüksek ücretli yurt çıkmazsa özel yurda kalacaz mecbur geçen yıl kalmış olanlar mutlaka bilgi vereceklerdir
  • eskişehirde her yer yurt apart sorun olmaz bununla canınızı sıkmayın ayda 300 liraya apartlar var üniversiteye yürüme mesafesinde en kötü tramvayla 15 dk bisikletle 10 dk mesafede 500 liraya iyi daireler var 2-3 arkadaş tutarsınız.
  • çok fazla yüksek olmasın ya ücret.uygun fiyatlara güzel rahat giriş çıkışı sorun olmayan bi yurt veya apart arıyorum umarım bulurum
  • upupup
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de Eskişehir'de 1+1'lerin ve 2+1'lerin fiyatını merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Ben de Eskişehir'de 1+1'lerin ve 2+1'lerin fiyatını merak ettim.

yardım eden yok ne yazık ki hocam.
  • valla 1+1 300 liraya ben daha bugüne kadar hiç duymadım.bağlarda üniversite caddesinde 1+1ler 450den başlar ortalama 500 550 liraya güzel bir 1+1 de kalabilirsiniz.yurt fiyatlarını ise inanın hiç bilmiyorum.aynı şekilde bende izmirde yurt araştırıyorum ilk sene için.ilk sene yurtta kalın tavsiyem
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

valla 1+1 300 liraya ben daha bugüne kadar hiç duymadım.bağlarda üniversite caddesinde 1+1ler 450den başlar ortalama 500 550 liraya güzel bir 1+1 de kalabilirsiniz.yurt fiyatlarını ise inanın hiç bilmiyorum.aynı şekilde bende izmirde yurt araştırıyorum ilk sene için.ilk sene yurtta kalın tavsiyem

bilgi için teşekkürler hocam.450 falan baya kasar bütçeyi.umarım bulabilirim uygun fiyata apart.
  • Kiralık ev arayanlar ön fikir olsun diye sahibinden'e bakabilir. 500'e de var, 700'e de var, 400'e de... Tabii evlerin konumu ve durumuna göre fiyatlar değişir ama ön fikir açısından bakmakta yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lıkır lıkır

Kiralık ev arayanlar ön fikir olsun diye sahibinden'e bakabilir. 500'e de var, 700'e de var, 400'e de... Tabii evlerin konumu ve durumuna göre fiyatlar değişir ama ön fikir açısından bakmakta yarar var.

bilgi için teşekkürler hocam.ev arayan arkadaşlara yardımcı olur.ama ben apart arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahm3tow

quote:

Kiralık ev arayanlar ön fikir olsun diye sahibinden'e bakabilir. 500'e de var, 700'e de var, 400'e de... Tabii evlerin konumu ve durumuna göre fiyatlar değişir ama ön fikir açısından bakmakta yarar var.

bilgi için teşekkürler hocam.ev arayan arkadaşlara yardımcı olur.ama ben apart arıyorum.

Bi ara ben de ufaktan bakmıştım apartlara, Damla Apart ilgimi çekmişti. Telefon bilgileri mevcut, uygun bi zamanda arayıp öğrenebilirsin istediğini.

http://www.damla-apart.com/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahm3tow

quote:

Bi ara ben de ufaktan bakmıştım apartlara, Damla Apart ilgimi çekmişti. Telefon bilgileri mevcut, uygun bi zamanda arayıp öğrenebilirsin istediğini.

http://www.damla-apart.com/

tekrar teşekkürler hocam.güzelmiş.umarım makulde olur.

• ben burdan arastırıyorumhttp://www.eskisehirapartlar.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.