Şimdi Ara

Eşleştirme sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olum bronze 1 deyim tüm takım unranked geliyor bune ya !

• Evet bütün bronzların olduğu gibi senin de hakettiğin yer bronz değil.
  • Unrankedların senden kötü oynadığını mı düşünüyorsun ? Adam hiç maç kazanamasa bronzdan başlıyor haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoldYourFire

Unrankedların senden kötü oynadığını mı düşünüyorsun ? Adam hiç maç kazanamasa bronzdan başlıyor haberin olsun.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broiser

Unrankedların senden kötü oynadığını mı düşünüyorsun ? Adam hiç maç kazanamasa bronzdan başlıyor haberin olsun.
    unranked adamın goldla eşleştiği de oluyor sen gelmiş unranked adamla eşleşiyorum diyorsun. Bronzlarla eşleştirmeyecek de gidip goldla mı eşleştirecek. Akıl var mantık var sil konuyu var git yoluna
  • quote:

Orijinalden alıntı: perisomerlowe

unranked adamın goldla eşleştiği de oluyor sen gelmiş unranked adamla eşleşiyorum diyorsun. Bronzlarla eşleştirmeyecek de gidip goldla mı eşleştirecek. Akıl var mantık var sil konuyu var git yoluna

biraz önce karşı takımda 3 tane diamond vardı bizim takım bronze 2

• quote:

Orijinalden alıntı: lol-YellowRed

quote:

biraz önce karşı takımda 5 tane çelincır bizim takım silver 1-2 olaya bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi bağlantı sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • derecelide ve normalde w/l n eşleştirmede etkisi varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 24 levelım.Bi hafta önce RGESC W Hioss mu ne geldi.Adamı hesabı Challenger 1 de :D . Kaç kez Diamond 1 den adam denk geldi.Ben kendimi ezdirmiyorum haliyle 24 level olabiliriz ama bizimde bi çapımız var :D Ama takım ezim ezim eziliyor bakıyorum adamda cidden güzel oynuyor.Kimin ne si diye bakıyorum. Diamond 1 Challenger 1 Platin 1 Diamond 3 :D Ne işi var benle bu adamların anlamadım.Cidden eşleştirme sistemi kötü yani.
    Hani tamam onlarda yeni başlayan bi arkadaşıyla girdi mesela ondan eşleştik.Yine Challenger adamın bizle eşleşmemesi lazım orası ayrı da :D. Eşleştirme sistemi neden kötü.Şöyle ki ; her oyun da bir kısım oyunu daha öncede oynadıgı belli olan adam oluyor.Bazısı da oyuna daha yeni başlamış besbelli minyon kesmekten bihaber. Gidip kuleye ölen falan tipler.Bunlarla bizleri eşleştirmemesi gerek bu sistemin arkadaş.Nasıl bi istatistik tutuluyorda böyle salaklar benim oyunuma geliyor.

Tamam cevabınızı tahmın edıyorum.Karşıyada 2 tane noob size de iki tane noob gidiyor falan muhabbeti :S Öyle olunca oyunlar o kadar zevksiz bi hal alıyor ki.Kimin noobu daha çok feedleyecek ? sorusunun cevabını kalıyor kazanan :S .

aman amma uzattım RİOT un eşleştirme sistemi kesinlikle çok kötü.

• quote:

quote:

Tahmin ediyim kesin herkes fidledi nublar bitek sen ezdin hll qnq.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jjaackaal J kullanıcısına yanıt
    hayır yendik.sus şimdi
  • quote:

quote:

kötü olmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.