Şimdi Ara

ESOGÜ VE ESOGÜ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ KİM NEREDE ÇALIŞIYOR EKLENDİ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
4
Favori
22.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kreutz

Hazirligi atladim ee ye baslayacam bu sene ee yi nasil buluyorsun tanıdığın mezun vs arkadasin var mi
    ee okulumuzun en iyi mühendislik eğitimi veren bölümü.Mezun arakdasım yok fakat arçelikte ve teide staj yapan arkadaslarım var.Bölüm %100 ingilizce olduug icin gercekten cok disiplinli bir bölüm bazı dersleri yaz okulunda ee'den aldıgım icin ordan biliyorum.Onun dısında bölümdeki cogu ders özellikle circuit gercekten zor diye duydum,derslerde de daha cok matematigin geometrik yorumuyla ilgileniyorlar.
  • Beyler endüstri mühendisliğinde hazırlık zorunlu değil dimi esogüde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesbsk

Eskişehir Teknik Üniversitesi bu khk ile açılan yeni ünilerden mi, bilgisayar mühendisliği taban puanlarına bakacaktım orda ama bulamadım :(
    evet dediğim gibi anadolu üniversitesi mühendislik bölümlerinin ayrı bir okula dönüştürülmesiyle açılan üniversite.bu yıl ilk kez tercih edilebilecek.
  • esogüceng E kullanıcısına yanıt
    sıralama olarak anadolu üniversitesi bilgisayar mühendisliği sıralamasına bakayım mı? ona yakın mı gelir sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koznak2616

Beyler endüstri mühendisliğinde hazırlık zorunlu değil dimi esogüde ?
    endüstri mühendisliği türkçe. Makine,Elektrik-Elektronik,Bilgisayar ingilizce sadece mühendisliklerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesbsk

sıralama olarak anadolu üniversitesi bilgisayar mühendisliği sıralamasına bakayım mı? ona yakın mı gelir sence?
    benim arkadaşım da o okulu düşünüyor,o vesileyle o okuldaki ee'den bir doçentle konuşmuştu hocanın söylediği biraz düşebilir ama yükselmez yani -5k olabilir maximum hocadan aldığım fikir ve benim düşündüğüm bu şekilde.
  • up
    hocam anadolu üniversitesi ee ile osmangazi ee nasıl egitimleri iyiy mi staj imkanları nasıldır mezun olunca iş bulmak kolaymıdır şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrrobot21

hocam anadolu üniversitesi ee ile osmangazi ee nasıl egitimleri iyiy mi staj imkanları nasıldır mezun olunca iş bulmak kolaymıdır şimdiden teşekkürler
    hocam dediğim gibi osmangazi üniversitesinin en iyi mühendislik eğtiimi elektrik elektronik mühendisliği bölümünde veriliyor %100 ingilizce olduğu için ayrıca bir kalite var.Elektrik elektronik mühendisliği hocaları okulun mühendislik fakültesinin nerdeyse en eski hocaları,kısacası ben de o bölümden birkaç ders aldığım için biliyorum ki eğitimi çok kaliteli,zor,disiplinli.Anadolu üniversitesi ee bildiğiniz gibi tarihe karıştı,yerini eskişehir teknik üniversitesi aldı eğitimleri hemen hemen aynı fakat anadolu üniversitesi ile osmangazi üniversitesi arasındaki lab imkanları maalesef aynı değil.Eskişehir teknik üniversitesindeki lab imkanları daha teknolojik.Staj imkanlarına gelince arçelikte staj yapan arkadaşım var bunun dışında tei ford otosan ve vestel'de staj yapanları biliyorum.Mezun olunca iş bulmak insanın kendisinde bitiyor tabii fakat,38 yıldır piyasaya mezun veren esogü ee piyasada ismini yeterince duyurmuştur ozellikle bu bolumde anadolu üniversitesini geride bırakmasyıla.

şaşırtıcı hocam esogü ee etü ee nin sıralama olarak altında ben başta etü yü sonra esogü yü yazacaktım
    hocam bide dokuz eylül bilgisayar müh hakkında bilginiz var mı
  • quote:

şaşırtıcı hocam esogü ee etü ee nin sıralama olarak altında ben başta etü yü sonra esogü yü yazacaktım
    haklısınız bunun sebebi anadolu üniversitesinin açık öğretim fakültesinden gelen gelirlerle zengin olması ve daha fazla imkanının olması,biliyorsunuz ki sıralamanın yüksek olması okulun iyi olduğu anlamına gelmez okulun yeri,imkanları,bulunduğu şehir vb.gibi etmenler sıralamayı etkiler fakat eğitim kalitesini etkilemez 48 yıllık bir okulun yeni açılan fakat istanbul,ankara,izmir gibi illerde olan okullardan daha kötü olduğunu(eğitim olarak) asla düşünmüyorum .Esogü mühendislik hocaları esogü'nün anadolu üniversitesin'den ayrılmasıyla okulda kalan hocalardır yani aslında eski anadolu üniversitesi hocaları olan hocalardır.Fakat artık eskişehir teknik üniversitesi anadolu üniversitesinden ayrıldığı için etüye ayrı bir bütçe oluşturuldu ve bu bütçe sadece devlet gelirleriyle idame ettirilecek yani etünün imkanları bundan sonra nasıl gelişir bilinmez,okula yeni rektör atanacak mı anadolu üniversitesi mühendislik fakültesi öğretmenleri kalacak mı gidecek mi bunların hepsi belirsizlik hem de tercih döneminin bitmesine 1 hafta 10 gün varken allah yardımcınız olsun..

• Eskişehir Teknik Üniversitesi'nde istatistik bölümü okuyan biri çapta (çift anadal) bilgisayar mühendisliğini seçebilir mi? Bir bilgin var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scotflex -- 6 Ağustos 2018; 22:10:50 >
  • quote:

hocam bide dokuz eylül bilgisayar müh hakkında bilginiz var mı
    Orası en zor bilgisayar mühendisliklerinden biri geçme notu 70 ve çan uygulanmıyor diye duydum müfredatlarına baktığımda bana karışık ve alakasız gelmişti ama tabii esogü ve etü'den iyidir mutlaka sonuçta o da köklü bir okul ve ege ile yarışıyor.
    onu bende duydum hocalar ayrılacakmış herhelde döner sermaye az verilecekmiş etü de bende ondan biraz temkinli yaklaşmıştım adı degişti bu iyi birşey degil okul adı yeni oturması uzun sürecektir esogü mantıklı tercih gibi duruyor bide dokuz eylül ceng ile ilgili bir bilginiz var mı
    teşekkür edrim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: scotflex

Eskişehir Teknik Üniversitesi'nde istatistik bölümü okuyan biri çapta (çift anadal) bilgisayar mühendisliğini seçebilir mi? Bir bilgin var mı?
    www.anadolu.edu.tr
    Eskişehir Teknik Üniversitesi 2018-19 Öğretim Yılı Güz/Bahar Yarıyılı Kurumlararası/Kurum İçi Yatay Geçiş,Çift Anadal/Yandal/MYP Kontenjanları | Anadolu Üniversitesi
    https://www.anadolu.edu.tr/duyurular/eskisehir-teknik-universitesi-2018-19-ogretim-yili-guzbahar-yariyili-1532075578
    burdan öğrenebilirsiniz..

• mrrobot21 kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: esogüceng

www.anadolu.edu.tr
    Eskişehir Teknik Üniversitesi 2018-19 Öğretim Yılı Güz/Bahar Yarıyılı Kurumlararası/Kurum İçi Yatay Geçiş,Çift Anadal/Yandal/MYP Kontenjanları | Anadolu Üniversitesi
    https://www.anadolu.edu.tr/duyurular/eskisehir-teknik-universitesi-2018-19-ogretim-yili-guzbahar-yariyili-1532075578
    burdan öğrenebilirsiniz..

Alıntıları Göster
    İlgin için teşekkürler ama paylaştıkları dosyada bilgisayar mühendisi bulunmuyor. Önceki senelerde varken şuan bulunmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: scotflex

İlgin için teşekkürler ama paylaştıkları dosyada bilgisayar mühendisi bulunmuyor. Önceki senelerde varken şuan bulunmuyor.

Alıntıları Göster
    rica ederim..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.