Şimdi Ara

ESOGÜ VE ESOGÜ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ KİM NEREDE ÇALIŞIYOR EKLENDİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
4
Favori
22.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 3.sınıfa geçtim. Şehir,bölüm ve okulla ilgili sorularınızı cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esogüceng -- 25 Temmuz 2019; 13:17:32 >

• up
  • esogüceng E kullanıcısına yanıt
    Hocam Eskişehir teknik üniversitesi hakkında bilgin var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: koznak2616

Hocam Eskişehir teknik üniversitesi hakkında bilgin var mı
    var buyrun
  • Yıldırım Beyazıt mı esogü mü bilg. Müh
    Hocam ben baktım biraz mühendislikler 2 Eylül e taşınmış galiba yoksa hep oradalar mıydı bide Eskişehir teknik üniversitesi 2 Eylül kampüsünde yazıyor sitesinde ama mimarlık ve tasarım yunusemre kampüsünde mi hala ? Ona göre yazıcam

Mimarlık ve tasarım fakültesinin adresinde yunusemre kampüsünde diye yazıyorda 2 Eylüldeyse yazmıycam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koznak2616 -- 6 Ağustos 2018; 20:30:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrdrk1999

Yıldırım Beyazıt mı esogü mü bilg. Müh
    öncelikle yıldırım beyazıt üniversitesi yeni bir okul 2010 yılında kurulmuştu yanlış hatırlamıyorsam.Esogü ise 1970te anadolu üniversitesinden ayrılarak tıp fakültesiyle kurulan bir okul yani esogü de verilen mühendislik eğitiminin köklü ve oturmuş bir sistem oldugunu söyleyebilirim.Karşılaştırma olarak sadece bunu söyleyebilirim çünkü aybü bilgisayar mühendisliği ile ilgili pek bir bilgim yok.
  • quote:

Hocam ben baktım biraz mühendislikler 2 Eylül e taşınmış galiba yoksa hep oradalar mıydı bide Eskişehir teknik üniversitesi 2 Eylül kampüsünde yazıyor sitesinde ama mimarlık ve tasarım yunusemre kampüsünde mi hala ? Ona göre yazıcam

Mimarlık ve tasarım fakültesinin adresinde yunusemre kampüsünde diye yazıyorda 2 Eylüldeyse yazmıycam
    mühendislik bölümleri hep 2 eylül kampüsündeydi.Mimarlık fakültesi hala yunusemre kampüsünde bir değişiklik yok.

Tamamdır hocam 2 Eylül çekilecek dert değil çok uzak birde esogü endüstri mühendisliğini düşünüyorum i.ö olarak hocalar 1 lerle derse girmeme izin verirler mi bazen vardiyali çalışıyorum da fakülte o konuda nasıl devamsızlık sıkıntısı da yokmuş sanırım
  • eğitim fakültesi hakkında bilgi verir misin eksideki yazılar beni korkuttu anadolunun altına yazıcam bura gelirse pişman olur muyum
  • quote:

Tamamdır hocam 2 Eylül çekilecek dert değil çok uzak birde esogü endüstri mühendisliğini düşünüyorum i.ö olarak hocalar 1 lerle derse girmeme izin verirler mi bazen vardiyali çalışıyorum da fakülte o konuda nasıl devamsızlık sıkıntısı da yokmuş sanırım
    benim endüstri mühendisliğinden bir arkadaşım 2.öğretim iken haftanın 3günü kursu oldugu icin 1.öğretimlerle derse giriyordu hocalarla konuşursan cok sıkıntı edeceklerini sanmıyorum..
    Devamsızlık sıkıntısı var mı hocam bi kaç ders için sıkıntı etmiyor hocalar dediler ama fikrin var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troyn

eğitim fakültesi hakkında bilgi verir misin eksideki yazılar beni korkuttu anadolunun altına yazıcam bura gelirse pişman olur muyum
    oncelikle eksi sozluk yazarlarının elestirmedigi okul ve bölüm kalmadı fazla ciddiye almamanızı oneririm.Eğitim fakültesi okul kampüsünün en iyi yerinde diyebilirim,yemekhaneye camiye kütüphaneye en yakın fakülte.Yalnız o fakültede okuyan tanıdıklarım okulun büyük bir lise binasına benzemesinden yakınıyorlardı yani kampüsün icinde olmasa üniversite oldugu belli olmayan bir yapı deniyor. Akademik olarak bir bilgi sahibi değilim.
  • quote:

Devamsızlık sıkıntısı var mı hocam bi kaç ders için sıkıntı etmiyor hocalar dediler ama fikrin var mı
    dediğin gibi hocaların insiyatifine bağlı bazı hocalar hiç yoklama almıyor bazı hocalar her ders saati saatine yoklama alıyor bazıları alıyor ama tolerans gösteriyor.Gitmesen bile baskalarına imza attırabilirsin cok buyuk bir problem olacagını düsünmüyorum ama yine de endüstri mühendisliğinde okuyan birisine danışsan daha sağlıklı olur.
  • 2 Eylül kampüsü mahrumiyet bölgesindemi? ESOGÜ BM mezunları olarak iş bulma şansı nasıl?
    Hocam çok soru sordum biliyorum ama bulmuşken sorayım mühendislik biraz arkada kalıyor ringler var onunla kaç dakikada gidiliyor 60 kuruşmuş bide sanırım bide yürüyerek kaç dakika gidilir esogü giriş itibariyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalege2000

2 Eylül kampüsü mahrumiyet bölgesindemi? ESOGÜ BM mezunları olarak iş bulma şansı nasıl?
    2eylül kampüsü bu yıl eskişehir teknik üniversitesi ana kampüsü olacak yerdir ve evet dediğniz gibi çevresinde hiçbir şey olmayan fakat merkeze 20 dakikalık otobüs yolculuğu ile gidilen yerdir.İkinci sorunuzla ilgili de 1993 yılında açılan bilgisayar mühendisliği 25 yıldır piyasaya mezun veriyor.İş bulma şansı ise çok kurumsal bir şirkette çalışmak için düşük örneğin;iş bankası,yapıkredi,cybersoft gibi.Fakat çok üst düzey olmayan bir şirkette mezun istihdamı gerçekten ciddi düzeyde mezunlar eczacıbaşı vestel ve tei gibi firmalarda çalışabiliyor.Tam bir oran soruyorsan iş herkesin kendisinde bitiyor diyebilirim.Mesleğimizde diploma diğer mühendisliklere göre neredeyse önemsiz.

• quote:

Hocam çok soru sordum biliyorum ama bulmuşken sorayım mühendislik biraz arkada kalıyor ringler var onunla kaç dakikada gidiliyor 60 kuruşmuş bide sanırım bide yürüyerek kaç dakika gidilir esogü giriş itibariyle
    ringlerle max 4 dakika ama genelde 2-3 dakika da gidiliyor, mühendislikten tıp fakültesi çıkışına 19 dakika yürüme mesafesi.
  • Hazirligi atladim ee ye baslayacam bu sene ee yi nasil buluyorsun tanıdığın mezun vs arkadasin var mi
  • Eskişehir Teknik Üniversitesi bu khk ile açılan yeni ünilerden mi, bilgisayar mühendisliği taban puanlarına bakacaktım orda ama bulamadım :(
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.