Şimdi Ara

ESOGÜ VE ESOGÜ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ KİM NEREDE ÇALIŞIYOR EKLENDİ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
4
Favori
22.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Esogu bilgisayar mühendisliği düşünüyor çocuğum Ankara'dan günlük gidiş geliş olur mu?yurt imkanı nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca gazi ünv iki tane bilgisayar mühendisliği var biri muh fak diğeri teknoloji fakültesi ikisi de muh olarak mezun oluyormuş.acaba teknoloji fakültesi yazsak yanlış mı olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: ebola06

Esogu bilgisayar mühendisliği düşünüyor çocuğum Ankara'dan günlük gidiş geliş olur mu?yurt imkanı nasıl
    ankaradan günlük gidip gelmek çok zor olur diye düşünüyorum hızlı tren evet 1bucuk saatte eskişehire geliyor fakat tren garı okulumuza yaklaşık 40-45dakika mesafede yani yaklaşık günde 4bucuk saati yola gider.bol miktarda kyk ve özel yurt-apartlar var eskişehirde istediğiniz fiyat aralığında bulabilirsiniz kalitesine göre lüksten orta halliye kadar epey bir yurt var.erkek Kyk yurdu da okula 15dakika yürüme mesafesinde kızların ki ise 5 dakika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebola06

Ayrıca gazi ünv iki tane bilgisayar mühendisliği var biri muh fak diğeri teknoloji fakültesi ikisi de muh olarak mezun oluyormuş.acaba teknoloji fakültesi yazsak yanlış mı olur?
    hayır yanlış olmaz fakat teknoloji fakültesi teorikten ziyade biraz daha pratik dersler ağırlıklıdır.Yani bilgisayar mühendisliğinde yazılım alanından ziyade donanım alanına ağırlık verilir teknoloji fakültesinde ve bence bu yanlıştır çünkü; bilgisayar mühendisliğinde bence en önemli şey yazılım-programlamadır neden derseniz günümüzde donanım kısmını normal bir internet cafe'ci hatta yeni çağ çocukları bile biliyor.
  • Eskişehir ucuz mu hocam?
    Ankara'dan gelsem kaç param gider aylık?Yurt hariç?
    Birde yurt kyk çıkar mı sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hep LYS Kasan Adam

Eskişehir ucuz mu hocam?
    Ankara'dan gelsem kaç param gider aylık?Yurt hariç?
    Birde yurt kyk çıkar mı sence?
    eskişehir'de kiralar yemek ulaşım eğlence(cafe vs.)gibi giderlere diğer büyük şehirlere göre çok rahat daha az para ayırabilirsiniz,daha ucuzdur kesinlikle.Sigara ve alkolünüz yoksa yurt hariç ortalama 400-500 arası gider.KYK çıkma ihtimali yüksek çünkü ev kiraları ve özel yurtlar da uygun olduğu için kyk okul açıldıktan sonra ek kontenjanla gelse bile gelir diye düşünüyorum cünkü eskişehirde ciddi bir kyk yurt sayısı var.bir arkadasıma senenin basında o eve cıktıktan 2 ay sonra gelmisti.
  • İngilizce olarak geçmiyor bunun artı ve eksileri sizce nelerdir ?

Esogüyü biraz lise 5 olarak görüyorlar gördüğüm kadarıyla ne düşünüyorsunuz ?

Hocalar ve ödevler nasıl dersler nasıl geçiyor ?

Hiç keşke buraya gelmeseydim dediğiniz oldu mu akdeniz ile hemen hemen aynı sıralamaları ve muğla hakkında ne düşünüyorsunuz ?

• Eskisehir dis hekimligi hakkinda bilginiz var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 3e geçen arkadaşım var geçmek gerçekten zor ama hatırlıyorumda 1deyken sabundan parmak felan yapmışlardı sınıftakilerin parmağa benzeyen yoktu aralarında el becerisiden kesinlikle korkma dostum yaptığın diş hiçte fena degildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: wingsofzaun

İngilizce olarak geçmiyor bunun artı ve eksileri sizce nelerdir ?

Esogüyü biraz lise 5 olarak görüyorlar gördüğüm kadarıyla ne düşünüyorsunuz ?

Hocalar ve ödevler nasıl dersler nasıl geçiyor ?

Hiç keşke buraya gelmeseydim dediğiniz oldu mu akdeniz ile hemen hemen aynı sıralamaları ve muğla hakkında ne düşünüyorsunuz ?
    öncelikle ingilizce olarak geçmemesinin sebebi %100 ingilizce olmaması kağıt üstünde %30 uygulamada %70'e kadar çıkan bir ingilizce eğitimi olması bu matematik fizik lineer cebir gibi havuz derslerinin ingilizce olmaması demek,kısacası bölüm dersleri yine ingilizce olarak işleniyor bunun -'leri mutlaka vardır ingilizce geliştirme açısından ama akademik olarak ve meslek hayatında hayati bir eksiklik olduğunu düşünmüyorum.ikinci sorunuzu tam olarak anlayamadım biraz açar mısınız?Hocalarımız kaliteli özellikle 2.ve3. sınıf derslerine giren hocalar yani kariyer derslerine giren hocalar uygulumalı olarak da teorik olarak da gercekten zorluyor.Programlama dersleri bilgisayar laboratuvarında oluyor uygulamalı olarak diğer dersler de sınıflar da ayrıca fizik derslerini haftada 2 satt lab olarak da gördük.Ödevler haftalık veya lisedeki proje ödevleri gibi oluyor ayrıca bazı hocalar insiyatiflerine bağlı olarak sunum hazırlatıp sunum yaptırıyorlar bu da mesleki hayatımızdaki konuşma ve iletişim kabiliyetini etkiliyor.Henüz demedim umarım da demem okulumdan ve şehirden memnunum,akdeniz'i yazmamamın sebebi esogünün daha köklü bir okul olması ve sanayi bölgelerine antalyadan daha yakın olması , eskişehir olması ve staj yapanların gerçekten kaliteli firmalarda çalışabildiklerini gördüğüm içindir.Muğla şehri çok beğeniliyor duyduğuma göre fakat okulla ilgili bilgim yok malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Eskisehir dis hekimligi hakkinda bilginiz var mi?
    var.liseden bir arkadasım dis hekimliginde okuyor burda, buyrun
  • esogüceng E kullanıcısına yanıt
    Zor mu orada okumak,sinifta kalan ya da okulu birakan var miymis?

Genel olarak halinden memnun mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam 93 de açılır açılmaz mı mezun verdi bu fakülte

Anladım teşekkür ederim 2. Sorumdan kastım binası kampüsü ortamı sanki eskişehirden ayrılmış üvey evlat gibi pek güzel olmadığıyla ilgili yazılar görmüştüm o yüzden şehir her ne kadar eskişehir olsada büyük bi zaman fakültede geçicek yani.

• geçme notu 60
    bu sene 88 kişi içinden sadece anatomiden 10 kişi sınıfta kaldı, diğer bir iki dersten kalanlar da var bu sene 15 kişi falan kalmıştır sanırım ama mesela geçen sene 10 kişi idi en fazla kalan 1de sayı arttıkça artıyor gibi yani eğitim olarak genel olarak iyiyiz hocalar iyi lakin çevresel faktörler sıkıntılı
    diş hastanesi var fakat dersliğimiz yok
    turizm fakültesinde bize tahsis edilen dersliklerde teorik dersleri işliyoruz
    pratik dersler labda oluyor ve bu derslikten laboratuvar a gitme sıkıntısı çıkarıyor çünkü ikisi okulun iki ayrı ucunda
    geçme notu sıkıntı çıkarıyor bi fazlasıyla ama klasik çalışırsan geçiyorsun yani (direkt kendisinin yazdıkları)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gktupc G kullanıcısına yanıt
    dogru soyluyorsun hocam o an o gazla vallahi 25 demeyelim 20-21 diyelim =)

• wingsofzaun W kullanıcısına yanıt
    muhtemelen bu yazıyı ekşide okudunuz ben de okumuştum fakat bu çok eski bir görüş çünkü eskişehir esogü tarafına doğru büyüyor artık esogü merkezde çevresinde yok yok. Eğer esogü üvey evlatsa eskişehir teknik ne olacak onu düşünemiyorum bile. Okulda gereğinden fazla yeşillik halısahalar kapalı spor salonu fitness yüzme havuzu hastane hotel cafeler restaurantlar ve daha birçok sosyal alan var neye göre güzel değilmiş onu bilemem tabii

Hocan esogüde geçme not ortalaması sınırı kaç 2 den 3 e geçerken not ortalamanın kaç olması gerekiyor ?

Birde mühendislikte çan eğrisi uygulanıyor mu ?

Mühendislik için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koznak2616 -- 7 Ağustos 2018; 0:35:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Troyn kullanıcısına yanıt
    Eskişehirde osman gazi çöp onu bil tıp mührndislikler hariç tabi esk da tüm ünversteler anadoludan kopup gelir, ayrıca anadolu eğtim fakültesinde hocalar süper ama öğrencilerin çoğu gerzekdir

• koznak2616 kullanıcısına yanıt
    geçme notları genelde 35 oluyor ama hocalara göre de değişiyor. 1.80in üzerinde olması gerekiyor diğer dönemde alttan olmayan dersleri alabilmen için. Çan eğrisi genelde uygulanıyor ama uygulamayan hocalar da var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.