Şimdi Ara

ESOGÜ VE ESOGÜ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ KİM NEREDE ÇALIŞIYOR EKLENDİ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
4
Favori
22.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam eğitimi staj imkanı derslerin ciddiyeti hocaları ve erasmus vb imkanlar nasıl
  • moogliecake kullanıcısına yanıt
    eğitimimizi ve staj imkanlarını önceki sorularda cevaplamıştım. Geçen yıl bizim bölümden 26kişi başvurup 22kişi erasmusla önümüzdeki dönem erasmusla avrupaya gidiyor. Polonya, makedonya, romanya, slovenya, Litvanya gibi ülkelerle anlaşmalı okulumuz. Hocalarımız çoğunlukla 35-55 yaş aralığında genç ve dinamik hocalar işlerinde ciddi ve gerçekten öğrencilere mühendislik hayatında hata yapmamaları için uğraşan ve bu yolda da acımayan insanlar. Çoğu yurtdışında yüksek lisans veya doktora yapmış insanlar, tecrübeliler .İmkan olarak kampüsümüz oldukça büyük içinde cafeler,restaurantlar,halısahalar,spor salonları,yüzme havuzu,otel,hastane ve daha birçok imkanın oldugu bir kampüs.Mühendislik fakültesi kampüs girişine en uzak olan fakülte fakat yürüyerek 18-19 dakikada ulaşılıyor,ring servisleri ile 2-3 dakika ile çıkışa ulaşılabiliyor veya eskişehirin merkezine gitmek isterseniz mühendislik fakültesinin hemen önünden kalkan belediye otobüsleriyle yarım saatlik yolculuk ile merkeze varabilirsiniz.Ayrıca okulun tıp fakültesine 5 dakika uzaklıkta tramvay durağı da var o konuda çok sıkıntı yaşanmaz.Mühendisliğe ait özel yemekhanemiz var,Kütüphane de gayet yeterli büyük ayrıca 7/24 salonu da var. Okulun her yerinde internet ücretsiz öğrencilere.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• komenyus123 kullanıcısına yanıt
    yapcak bişey yok anadolunun altına yazdım mecbur daha iyi seçenek yok
  • Hocam ktü bilgisayar hakkında duyduğun olumlu olumsuz bir şeyler var mı acaba ? En kötüsünü düşünürsek ktüye gidicem ama tereddütlerim var.Esogüyle arasında çok bariz bir eğitim farkı var mıdır mesela ? Bu konu hakkında birşeyler söyleyebilir misin bilgin varsa.Çünkü mezuna kalmaya değer mi değmez mi bilmiyorum eğer kalırsam 2.mezun senem olucak.Seneyede sanırım max deü ege falan tutturabilirim boşuna 1 sene daha kalmış olmak istemiyorum.
  • İnsanları nasıl? anadolu eczacılık yazmayı düşünüyorum gazi ve anadolu arasında kaldım anadolu nasıldır?
  • -melisa- kullanıcısına yanıt
    eskişehir türkiyenin en özgür şehirlerinden birisi o yüzden rahat oldugunu düsünüyorum insanları modern ve hoşgörülü. tabi bunda merkez nüfusunun neredeyse yarısının öğrenci olması da etkilidir okul zamanı yaklaşık 200bin öğrenci oluyor eskişehirde. Tabi öprenciler türkiyenin her yerinden geldikleri için bir kültür karmaşası da var ama diyebilirim ki eskişehirde farklı kültürlerin insanları aynı yerde yaşamayı öğrenmiş. Anadolu üniversitesi türkiyenin en büyük kampüsüne sahip okuldur ayrıca okul açık öğretim fakültesinden kazandığı paralarla oldukça zengin bir okul anadolu üniversitesi eczacılık yunus emre kampüsünün en ücra köşesinde olmasına rağmen çıkışında tramvay ve otobüs durakları var yine merkezde tabii ayrıca eczacılık fakültesi çok büyük ve sadece bir binadan oluşmuyor oldukça yeşil ve eğitimi de kaliteli diye duymuştum lakin pek bir bilgim yok. Anadolu üniversitesinde sayılamayacak kadar çok imkan var şehiri de düşündüğünüzde bence bir ikilimde kalmaya gerek yok direkt anadolu üniversitesini yazardım.

• xxrem4 X kullanıcısına yanıt
    Hocam ktü'yü ben de araştırmıştım teknik bir okul olduğu için bir kere eğitim kalitesi ve hoca kadrosu çok güçlü diye biliyorum.Bu konuyla genel olarak odtü Boğaziçi itü koç gibi okullar olmadığı sürece diğer okulların eğitim kalitesi hemen hemen aynıdır bir yıl mezuna kalmaya değmez yazın hocam

• var mı sorusu olan

• esogüceng E kullanıcısına yanıt
    Doların uçmasıyla laptopu biraz geç alacam gibi ilk dönem ya da ilk sene ne kadar önemli acaba almışken güzel bir tane almak istiyorum da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • wingsofzaun W kullanıcısına yanıt
    ilk yıl bilgisayarı uygulamalı olarak kullandığımız tek ders programlama dersleri sınavları ve quizlerimizi laboratuvarda oluyoruz dersleri de laboratuvarda görüyoruz ayrıca okulumuzun laboratuvarları okul açık olduğu sürece açık gidip çalışabilirsiniz ayrıca kütiphanede de bilgisayar dersliği var. Demem o ki ilk yıl dersler açısından bilgisayar pek de önemli değil ama bilgisayar almak tabiki avantajdır istediğiniz yerde kendi planınıza göre çalışabilmeniz adına

teşekkür ederim sağolun
  • -melisa- kullanıcısına yanıt
    rica ederim

Çok teşekkürler hocam.Çevremdeki herkes yaz git bi sene daha kaldığına değmez diyo zaten şimdi işin içinde olan birinden de bunu duyunca bi nebze daha içim rahatladı sağolun :)
  • xxrem4 X kullanıcısına yanıt
    rica ederim hayatınızda başarılar

• Hocam ing 30 olması sizce nasıl okulda dersler hep türkçe mi işleniyor tam ing olsa daha da güzel olurmuş
  • hocam cevabın için sağol peki bilgisayarla çap yapabıilme durumum olurmu
  • kabazaki26 K kullanıcısına yanıt
    hayır mesela bu yıl 9dersin 4ü ingilizceydi. bölüm dersleri ingilizce anlatılıyor yani bazı havuz dersler haricinde diğer dersler ingilizce dediğiniz doğru hepsi ingilizce olsa daha iyi olurdu fakat zaten kariyer derslerinin ingilizce olması meslek için yeterli ama ingilizce dili için bunu geliştirmek için - leri var tabi.

• Kreutz kullanıcısına yanıt
    olur, benim bir arkadaşım yapıyor ama 3.5 ortalaması var sağlam ve düzenli çalışma istiyor bir de vaktinin çoğu okulda geçiyor.

Teşekkür ederim
  • kabazaki26 K kullanıcısına yanıt
    rica ederim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.