Şimdi Ara

ESOGÜ VE ESOGÜ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ KİM NEREDE ÇALIŞIYOR EKLENDİ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
4
Favori
22.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mrrobot21 kullanıcısına yanıt
    esogüceng E kullanıcısına yanıt
    Anadolu'da (elektrik elektronik) dersi geçemeyen Osmangazi yaz okulundan ders alıp yuksek not ile geçiyor. Kontrol, haberleşme, high voltage, micro vs. Aradaki seviye farkını bu şekilde anlayabilirsiniz. (Anadolu eem'den bu sene mezun oldum)

Kurum dışı ders alım isteği kabul edilen öğrenci listesi aşağıda.

https://mf.anadolu.edu.tr/genel-duyurular/2017-2018-%C3%B6%C4%9Fretim-yili-yaz-okulu-kurumdi%C5%9Fi-ders-alma-talebi-kabul-edilen-%C3%B6%C4%9Frenci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lavalys -- 8 Ağustos 2018; 2:36:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayar mühendisliği için Anadolu (estu) tavsiye etmem 7 akademisyen ihraç edildi bölümden eğitim yetersiz.

• Lavalys kullanıcısına yanıt
    tavsiyeniz için teşekkürler..

hocam başa anadoluyu yani etü tü sonra esogüyü yazacam sizce esogü yazılır mı yoksa çok mu kötü teşşekkürler
  • güncel
  • mrrobot21 kullanıcısına yanıt
    EEM için Anadolu sonrasında 100% İngilizce olan başka universiteler tercih etmeniz yarariniza. İngilizce öğrenmeden yapılan mühendislik değil teknisyenlik/teknikerlik seviyesinde olur. İngilizceye sürekli maruz kalmadan da İngilizce ogrenemezsiniz 100% İngilizce bölümleri tercih edin.

esogü %100 zaten neden başka okullar tercih edilmeli?

• esogüceng E kullanıcısına yanıt
    EEM kalitesi çok düşük Anadolu'ya kıyasla iki mesaj üstte belirttiğim gibi

• Burda esoguye salliyorsunuz ama tüm Eskişehir esogunun muhendisliklerde Anadolu'dan iyi olduğunu bilir peki nerde calisiyorsunuz bahseder misiniz biraz

• Adam Anadolu Ee Esogu Ee'den daha iyi demis,ilk defa anadolu daha iyi diyen gordum.Yoldan rastgele birini cevir o bile bilir esogu'nun daha iyi oldugunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kreutz kullanıcısına yanıt
    İTÜ'de yüksek lisans kaydım var dondurup yurtdışına yüksek lisansa gidiyorum. Sizinle tartışmak istemiyorum. Düşüncelerimin nedenini belirttiğim bağlantı aşağıda ekli; yorum yapmaya da daha gerek duymuyorum.

https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?url=https://mf.anadolu.edu.tr/genel-duyurular/2017-2018-%C3%B6%C4%9Fretim-yili-yaz-okulu-kurumdi%C5%9Fi-ders-alma-talebi-kabul-edilen-%C3%B6%C4%9Frenci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lavalys -- 8 Ağustos 2018; 22:49:55 >

okul dışı öğrenci alımını seçicileştirmek iyi oldugunu mu gösteriyor yani sakaryada okurken yıldızda yaz okuluna gidenler var yıldız anadoludan kötü yani

• esogüceng E kullanıcısına yanıt
    Hocam neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Bizim bölümde dersi alıp geçemeyen kim varsa Osmangazi yaz okulunda alıp AA ile verdi dersleri. Yanlış bir şey söylemiyorum doğru olan bu. Yardımcı olmaya çalışıyorum ama tavrınız garip.

Secicilestirmek ile ilgili hiçbir şey söylemedim elimdeki argümanla ve tecrübelerimle bir yorum yaptim sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lavalys -- 8 Ağustos 2018; 23:10:32 >
    anladım teşekkürler bilgilendirdiğiniz için

• Hocam esogu iö bilgisayar secicem nasıl seceyimmi ?

Egitimini merak ediyorum mezun sonrası isim garanti

• Serhtt44 S kullanıcısına yanıt
    ikinci öğretim bilgisayar mühendisliği yok okulumuzda. Eğitimiyle ilgili genel bilgiyi verdim özel olarak soracağınız bir şey varsa buyrun

• güncel
  • up

• up

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.