Şimdi Ara

ESOGÜ VE ESOGÜ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ KİM NEREDE ÇALIŞIYOR EKLENDİ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
4
Favori
22.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bölüm %100 ing değilmiş galiba o yüzden vazgeçtim. Eee yazacağım orada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun umarım sizin için iyi olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bide bro etu'de geçen sene tavan puan 453, eogu'de tavan puan 431. Neden tercihde osmangaziyi etü'nün üstüne yazmalıyım etü'ye neden daha yüksek puanlı arkadaşlar gidiyor eogu hoca sayısı bkaımından falan daha iyi, havuzu falanda var :D?
  • 7yaz21 7 kullanıcısına yanıt
    ESOGU hep muhendislikte daha iyiydi. Ayrica, ESTU'nun Erasmus anlasmalarinda falan sorun var ve mali sorunlar yasiyorlar diye hatirliyorum.

• O zaman bu sene etü'nün puanları eogu'nin altına düşebilir yani, eogu bilgisayar mühendisliği en üste yazıyorum arkadaşlar gebze'nin altına yani, 45k sıralama 2. senem . Bide muafiyet sınavı zor mu yani ingim fena değil muhtemelen geçemem ama şansım var mı? Çünkü hani hafta sonları falan ing çalışsam bile hazırlıkta çok boş vaktim kalır, o boş vakitte napıcam çalışıcam parttime mecbur o yüzden atlamak istiyorum ama faydasıda çok okursam harika yaparım ingimi
  • Merhabalar, sıralamam 38k bu sene ESOGÜ Bilgisayar Mühendisliğini tek tercih olarak yazacağım gibi duruyor. (DEU'yu da yazmayı planlıyordum fakat okuduklarım kadarıyla birçok kişi hem konumu açısından hem öğretim görevlilerin ilgisizliği açısından tavsiye etmiyor bunda sizin de bir fikriniz varsa almak isterim, yazsam bile gelme ihtimali çok düşük ama yine de riske atmak istemiyorum.) ESOGÜ tarafında da hazırlık okuyup okumama konusunda biraz soru işareti var kafamda. Normalde İngilizcem yeterlidir ve muafiyet sınavından geçebileceğimi düşünüyorum ama ortama alışmak, ortam edinmek amacıyla hazırlık okumayı planlıyordum fakat 2 yıl mezuna kalmış biri olarak daha fazla senemi heba etmek de istemiyorum. Hazırlık okumadan 1. sınıftan başlamam mantıklı olur mu sizce?
    düzenli çalışarak kerlime, gramer vb. Açısından kendinizi geliştirerek muafiyet sınavını geçebilirsiniz.

• citizenkaneD7 C kullanıcısına yanıt
    eğer ingilizce seviyenizi gerçekten yükseltmek ve geliştirmek istiyorsanız okuyun derim çünkü hocalar istekli öğrencilere karşı çok ilgili. Ayrıca şehire ve ailenizden ayrı yaşamaya alışırken derslerle uğraşmak kolay değildir diye düşünüyorum.

• Ben şu an çok arada kaldım kocaeli yazıp direk 1. sınıfa başlamak istiyorum ing hallederim bide istanbulda yaşıyorum. Bölüm türkçe ama hocaları etü ve eogu'de daha iyi. Midde maddi imkanım çok iyi değil ne tavsiye ediyorsunuz kocaelide ünisinde iş imkanıda var mı
  • Merhaba hocam kocaeli üni ve osmangazi arasında kaldım eğitim hocalar sanayi yakınlığı ile kocaeli şuan eskişehirden önde gidiyor ama hala şehirden dolayı kararsızlığa düşüyorum

kocaeli üniversitesi de akdeniz esogü sakarya gazi gibi bu klasmanda bulunan üniversitelerden biridir.Yani zaten dedşğim gibi 1sene hazırlık okuyunca veya dersler ingilizce olunca ingilizceniz süper olmuyor, türkçe bölüm okuyup ingilizcesi çok iyi olanlar da var.
    Kocaeli üniversitesinde iş imkanı için bir şey diyemem ama staj için alternatifler daha fazla olabilir çünkü sanayi bölgesinin tam ortasında sonuçta ailenize yakın olmak da istiyorsanız kocaeli de fena bir tercih sayılmaz fakat üniversitede okurken bir yandan çalışmak için şansınızın kocaelide eskişehirden az olduğunu düşünüyorum.

• StartaBafras kullanıcısına yanıt
    eskişehir de gayet sanayi bölgesinde olan bir il yukarılarda bahsettiğim gibi özellikle eskişehir-bozuyük arasında bir çok ünlü şirketin fabrikaları ve ofisleri var.
    İki okul da aşağı yukarı aynı eğitimi veriyor tabi eskişehirde hazırlık imkanı ve dersleri ingilizce görme şansınız var.
    Kocaelinde de iş olmasa da staj şansınız esogüden yüksek olabilir dediğiniz gibi konumundan dolayı.
    Eskişehirde ortam kocaelinden çok daha iyidir daha canlıdır geceleri bile her yer açıktır pub,club,cafeler hep doludur ve belli bir bölgede artık 30+ insan görmemeye başlarsınız.
    Hoca seviyesinin ben aynı olduğunu düşünüyorum yani kocaelide esogüden daha fazla prof veya doçent olabilir ama 3.sınıfa geçen birisi olarak söylüyorum bizim araştırma görevlisi,daha yeni dr olmuş genç hocalarımız çok dahs iyiler, daha dinamik ve anlaşılırlar.
    Kısaca benim fikrim iki okulunda avantaj ve dezavantajları var hangi okulu tercih etseniz çok bir şey kaybetmezsiniz başka sorunuz varsa yine sorabilirsiniz,başarılar..

• esogüceng E kullanıcısına yanıt
    Öğrenci kulüpleri nasıl hocam aktiflik olarak nasıllar bazı projelerine örnekler verebilir misiniz biraz kıyasın dışında ama gtü de model uydu yapan kulüp var kocaelide pek böyle şeyler bulamadım eskişehirde durum nedir

• StartaBafras kullanıcısına yanıt
    eskişehir ieee yi instagram hesabından takip edip peojelerine bakabilirsin ayrıca bilgisayar ve bilişim teknolojileri kulübü de var. Yani mühendislik için 4-5 tane kulüp faal çalışıyor. Akıllı baston, robot el, arazi maket araç yapıldı bunun yanında programlama dersleri de veriliyor her yıl dediğim gibi bbtk ve ieee esogü sayfasından da bilgi alabilirsiniz.

• Elektrik-elektronik icin sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phantom II kullanıcısına yanıt
    İssizlik sıkıntısı varmı sektorde?
    Marmara universitesi nasıldır eede?
    Makinedeki gibi cizimle ugrasiliyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilk mezun senem

İssizlik sıkıntısı varmı sektorde?
    Marmara universitesi nasıldır eede?
    Makinedeki gibi cizimle ugrasiliyormu?
    Şuan iş sorunu olmayan meslek yok gibi.Her sektör sıkıntıda.Çizim evet var ee'de.Marmara iyidir,öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hort

• Up

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.