< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 13 Mart 2018; 21:25:46 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 13 Mart 2018; 21:25:46 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Arabanın sınırlarını zorlarsan esp de fayda etmez. Ama limitler dahilinde esp siz aracın toparlayamadığı yerde esp li araç toparlar. Bu sebeple bana göre her zaman esp li araç.
|
Oha saçmalığa bak
|
Zaten yaşamış olsan bu yorumu yapamazdın.
|
Eğitiminiz ne konumunuz ne bilmiyorum ama tanımadığı biriyle 'sen' hitabindan sonra gereksiz laf dalaşına girmeyeceğim. Gönlünüzce olsun
|
Çok da
Senin gibiler ESP li araca binmesin de Doğal Seleksiyon yine görevini yapsın eski günlerdeki gibi |
Siz diyecekmişim. Sen bana gereksiz derken sen kimsin ki beni tanımadan boş mesaj kasan üye tarzı şeyler diyebiliyorsun.
Bu entel ayaklarını başka yerde yaparsan iyi olur daha ilk mesajdan hakaret ile başlıyor daha sonra Siz diyeceksiniz diyor. |
Linea nedense iyi yol tutuyor. Ama tavsiyem ESP ile birlikte almanız. Bir an olur yardımcı olur.
|
Yahu şöyle saçma sapan ifadeler ile insanları neden yanlis yönlendirirsiniz anlamiyorum.
Neymiş esp arkadan itiş için gerekli; önden çekiş için gereksizmiş ! Böyle saçmalık mı olur Neyse bu ibretlik açıklama uzerine fazla bile konustum. Konu içeriğine dönersek : Nerden iterse itsin, nerden çekerse çeksin, ister çeksin, ister itsin isterse de vurdurulsun ESP olmasi gereken bir güvenlik önlemidir. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 2 Aralık 2017; 16:38:55 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 2 Aralık 2017; 17:14:51 > |
|