Şimdi Ara

Espresso Makinesi tavsiyesi!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
98
Favori
237.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok teşekkürler cevapların için
  • quote:

Orijinalden alıntı: l10dex

quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

tschibo classic 200 tlye dusmusken aldım gitti :)
    youtubedan boş kapsulun nasıl kullanılacagına dair videolar izledim..

ama bu arada ben hala bu ve benzeri combo makinalarda Filtre kahve ve EXpresso nun yapılış farkını anlamadım?
    sadece farklı dugmeye basmak gerekiyor sanırım?
    bir de birinde kagit filtre mi kullanmak lazımmıs ne

filtre kahve ve kahve nasıl yapılıyor comcolarda??
    cevabı şöyle ki; makine iki bölümden oluşuyo. zaten iki ayrı modelin birleşimi. delonghinin sitesinde sadece esp. ve sadece filtre kahve seçeneklerine bakarsanız görürsünüz
    sağ tarafta filtre kahve kısmı mevcut. sol tarafta espresso kısmı.
    filtre kahve için öğüttüğünüz kahveyi filtresi varsa ona yoksa ve engüzeli kağıt filtreye koyacaksnjız ve yeterli suyla beş dkda hazır
    soldaki kısım da esp. için detaylı bakmadım öğütücü varmı diye ama ordada koydugunuz çekirdekten esp. yapılıcak.

tekrar özetle iki ayrıözelliği tek makinede birleştirmişler.

bco264b hakkında video

forumlarda detaylı yorum bulamadım geniş bi vaktim bakacağiımm

hocam bco264b için cevabını anladım da,

EC 270 mesela
    link ec 270

hem expresso hem filre kahve yapıyor ama soncuta tek bir çubuk ve hazne var nasıl yani.. ?
    bastıgımız dugme mi farkl ıadece?su sıcaklıgı basınc vb ,, yokas cunku aynı yere konuyor baska yer yok ki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: l10dex

quote:

tschibo classic 200 tlye dusmusken aldım gitti :)
    youtubedan boş kapsulun nasıl kullanılacagına dair videolar izledim..

ama bu arada ben hala bu ve benzeri combo makinalarda Filtre kahve ve EXpresso nun yapılış farkını anlamadım?
    sadece farklı dugmeye basmak gerekiyor sanırım?
    bir de birinde kagit filtre mi kullanmak lazımmıs ne

filtre kahve ve kahve nasıl yapılıyor comcolarda??
    cevabı şöyle ki; makine iki bölümden oluşuyo. zaten iki ayrı modelin birleşimi. delonghinin sitesinde sadece esp. ve sadece filtre kahve seçeneklerine bakarsanız görürsünüz
    sağ tarafta filtre kahve kısmı mevcut. sol tarafta espresso kısmı.
    filtre kahve için öğüttüğünüz kahveyi filtresi varsa ona yoksa ve engüzeli kağıt filtreye koyacaksnjız ve yeterli suyla beş dkda hazır
    soldaki kısım da esp. için detaylı bakmadım öğütücü varmı diye ama ordada koydugunuz çekirdekten esp. yapılıcak.

tekrar özetle iki ayrıözelliği tek makinede birleştirmişler.

bco264b hakkında video

forumlarda detaylı yorum bulamadım geniş bi vaktim bakacağiımm

hocam bco264b için cevabını anladım da,

EC 270 mesela
    link ec 270

hem expresso hem filre kahve yapıyor ama soncuta tek bir çubuk ve hazne var nasıl yani.. ?
    bastıgımız dugme mi farkl ıadece?su sıcaklıgı basınc vb ,, yokas cunku aynı yere konuyor baska yer yok ki

hocam ec270 f.kahve yapmıyor. esp. mak. sadece
    izleyiniz

• l10dex kullanıcısına yanıt
    izledim hocam, bircok videosunu izledim filtre kagidini o cubuga koyurolardi, e o zaman expressodan ne farki kaliyor onu anlamadim zaten.

tschibo classic filtre kahve yaziyor ozelliklerinde net olarak e ama tek yer var yine kahveyi koyucak, yani filtre kahvenin tekfarki basilan tus dolayisiyla sicaklik ve basinc mi? cunku sonucta expressonun da telvesi yok filtreden geciyor!
  • Merhaba herkese. Bir süredir bende kahve makinesi almaya niyetliyim, forumları araştırıyorum.

Beko 2170 modeli efsane olmuş resmen. Burada kullanan var mı? Gerçekten Delonghi markalı ürünlerden daha mı iyi??

Ben genelde Americano ve Ice Americano içmek için alıyorum, özellikle spor öncesi düşük kalorili içmek şart. Acaba Tshibonun hem filtre kahve hem espresso yapan modelleri nasıldır?

Bu 3'lü arasından hangisini seçmek lazım? Bütçe 400-500 TL
  • Delonghi ec200 Cafissimo gibi Filtre kahve de yapabiliyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar,
    cafissimo classic kullanıcısı olarak, evde el alışkanlığım da gelişti. herkesin beğendiği, espresso,latte,ıcelatte,americano ve cofeecream diye adlandırılan günlük kahvelerden yapıyorum ve kendimde severek tüketiyorum. beğenenler için beyaz çikolata aromalı ıcelatte ve latte şu ara favorim makine hakkında sorularınızı beklerim yardımcı olmaya çalışırım. daha önce belirttiğim gibi elimde filitre kahve makinesi var yedekte duruyor. kahve öğütücü var, yedekte duruyor kullanılmıyor. tchibonun kampanyalarını takip ediyorum kapsül stokluyorum, zahmetsizce kahvemi içiyorum. bu arada americano filitrre kahveyi aratmıyor
  • Selam aleyküm
    Filtreli makinem e göre el değirmeni ile öğütme yapılabilir mi?
    Ne kadar başarılı olur.
  • El değirmenine pek ilgi duymadım ama, otomatik mak. uygun olacağını okumuştum
  • şuanda hem kalite hem hesaplı hangisini önerirsiniz
  • magic2014 M kullanıcısına yanıt
    http://www.delonghi.com/tr_tr/products/kg49/

kullanıyorumm gayet güzell
  • Yaklaşık 2 sene önce almış olduğum Delonghi esam6700 model kahve makinem dün bilemediğim bi arızadan dolayı kafayı yedi ve tam kahve yaparken kendi kendine kapandı ve altından su geldi bende maalesefki servisi çağırmak gibi bir zahmette bulunmadım ve hurdacıya verdim şimdi yeni makine arayışı içindeyim Delonghi PrimaDonna S De Lüxe ECAM 26.455 modelini veya Siemens TE701204RW modelini düşünüyorum Nespresso C520 Gran Maestria modelide olabilir.

• Ben espresso ve cappucino makinesi almak istiyorum forumun başında tavsiye edilen makinelerden krups xp4020 ve efsane beko piyasan tamamen silinmiş şu an alabileceğim 500tl civarı bir makine tavsiye edebilirmisiniz?Yurtdışından getirme imkanım yok bizim piyasadan önerirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahaeray

selamlar,
    cafissimo classic kullanıcısı olarak, evde el alışkanlığım da gelişti. herkesin beğendiği, espresso,latte,ıcelatte,americano ve cofeecream diye adlandırılan günlük kahvelerden yapıyorum ve kendimde severek tüketiyorum. beğenenler için beyaz çikolata aromalı ıcelatte ve latte şu ara favorim makine hakkında sorularınızı beklerim yardımcı olmaya çalışırım. daha önce belirttiğim gibi elimde filitre kahve makinesi var yedekte duruyor. kahve öğütücü var, yedekte duruyor kullanılmıyor. tchibonun kampanyalarını takip ediyorum kapsül stokluyorum, zahmetsizce kahvemi içiyorum. bu arada americano filitrre kahveyi aratmıyor

Delonghi ec200 ile cafissimo classic arasında kaldım.Cafissimonun artıları fazla ama en büyük sorun kapsüllere bağımlılık ve kapsüllerin normalden bağlı olması. Hangisini önerirsiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lorder11

quote:

selamlar,

Delonghi ec200 ile cafissimo classic arasında kaldım.Cafissimonun artıları fazla ama en büyük sorun kapsüllere bağımlılık ve kapsüllerin normalden bağlı olması. Hangisini önerirsiniz ?

delonghi için yorum yapamam çünkü kullanmadım. ama hazırlanışını biliyorum, kahve içimeyi sıklaştırırsanız veya 2den fazla kişiye hazırlamanız gerektiğinde bıkkınlık verebilir. cafessimoda kahveniz öğütülmüş ve istediğiniz aromalarda çeşitlendirilmiş olduğundan pratikliği ön plana çıkıyor ve en önemlisi kullanılmış kapsülü alıp çöpe atıyorsunuz yani temizlik problemi yok. kapsüle bağımlılık derken ben stok yapıyorum, örneğin sıcak fırsatlarda da konusu var şuan 2 üründe 1 alana 1 bedava kampanyası var 12 taneyi 6 fiyatına aldım buda 120 bardak kahve demek. hergün 2 adet kullansam 2 ay kahvem var bu 2 ay içerisinde yeni bir kampanya geliyor.

ayrıca linkteki video da olduğu gibi, piyasadan hazır öğütülmüş kahve alıp kullanılmış kartuşlarınızı kendinizde doldurabilirsiniz. ben kaliteli kahve çekirdeği temin edebildiğimde kendim öğütüp dolduruyorum.

TheDannekyoutube
    Refolosirea pastilelor Tchibo Cafissimo refill tchibo pills.wmv
    http://www.youtube.com/watch?v=MZ6L1W4IOy8

• quote:

quote:

quote:

selamlar,

delonghi için yorum yapamam çünkü kullanmadım. ama hazırlanışını biliyorum, kahve içimeyi sıklaştırırsanız veya 2den fazla kişiye hazırlamanız gerektiğinde bıkkınlık verebilir. cafessimoda kahveniz öğütülmüş ve istediğiniz aromalarda çeşitlendirilmiş olduğundan pratikliği ön plana çıkıyor ve en önemlisi kullanılmış kapsülü alıp çöpe atıyorsunuz yani temizlik problemi yok. kapsüle bağımlılık derken ben stok yapıyorum, örneğin sıcak fırsatlarda da konusu var şuan 2 üründe 1 alana 1 bedava kampanyası var 12 taneyi 6 fiyatına aldım buda 120 bardak kahve demek. hergün 2 adet kullansam 2 ay kahvem var bu 2 ay içerisinde yeni bir kampanya geliyor.

ayrıca linkteki video da olduğu gibi, piyasadan hazır öğütülmüş kahve alıp kullanılmış kartuşlarınızı kendinizde doldurabilirsiniz. ben kaliteli kahve çekirdeği temin edebildiğimde kendim öğütüp dolduruyorum.

hocam tek kapsülden 1 bardakmı çıkıyor birde bahsettiğiniz kahve çeşitlerini yaparken sütü falan nasıl yapıyorsunuz yada makinanın yanında bir tarif kitapçığı geliyormu
    Hocam yada şöyle söyliyim tschibodan bu makina ile hangi kahveleri alirsam ne yapabilirim ilk defa alacagimdan cahilim konu hakkinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halil Ibrahim Hoca -- 11 Eylül 2013; 0:14:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

quote:

quote:

quote:

selamlar,

TheDannekyoutube
    Refolosirea pastilelor Tchibo Cafissimo refill tchibo pills.wmv

hocam tek kapsülden 1 bardakmı çıkıyor birde bahsettiğiniz kahve çeşitlerini yaparken sütü falan nasıl yapıyorsunuz yada makinanın yanında bir tarif kitapçığı geliyormu
    Hocam yada şöyle söyliyim tschibodan bu makina ile hangi kahveleri alirsam ne yapabilirim ilk defa alacagimdan cahilim konu hakkinda

hocam, öncelikle evet 1 kapsül 1 bardak kahve için fakat yapılan kahve çeşidine ve ağız tadınıza göre sayıyyı arttırabilirsiniz. örneğin 200cc sütten latte yaptığımda 2 adet espresso kullanırsam oldukça sert bir latte elde ediyorum ancak genelde tek kullanıyorum. yine aynı double espresso içmek isterseniz 40+40cc şeklinde yine çift kullanmanız gerekir.
    makinanın yanında evet kitapçık geliyor ve kurulumu kolay, 1 kişi için 200cc soğuk sütü cezveye doldurup süt köpürtme çubuğu ile ısıtıp köpürtüyoruz. ilk başlarda acemilik oluyor 3-5 kez denedikten sonra ustalaşıyorsunuz. ısınıp köpüren sütü uzun latte bardağına alıp üzerine tek espresso hazırlıyoruz. kahve kapsülü olarak espressoda Brasil Beleza ve Ethiopia Abaya kullanıyorum. normal kullanım yani americano içinde aynı kahveyi kullanıyorum. değişik tatlar için ındıa srısha güzeldir. shot espresso için tchibonun özel serileri gelir arasıra bunlardan peru chakana ve Kahawa Machare diğerlerine göre pahalıdır az bulunur ama mükemmeldir. cafessimo makinelerde ürün hazırlamayla ilgili nette ki videolardan da fikir edinebilirsin..

http://www.youtube.com/watch?v=LZUav1mjTco

syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahaeray -- 11 Eylül 2013; 8:13:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

quote:

quote:

quote:

selamlar,

hocam, öncelikle evet 1 kapsül 1 bardak kahve için fakat yapılan kahve çeşidine ve ağız tadınıza göre sayıyyı arttırabilirsiniz. örneğin 200cc sütten latte yaptığımda 2 adet espresso kullanırsam oldukça sert bir latte elde ediyorum ancak genelde tek kullanıyorum. yine aynı double espresso içmek isterseniz 40+40cc şeklinde yine çift kullanmanız gerekir.
    makinanın yanında evet kitapçık geliyor ve kurulumu kolay, 1 kişi için 200cc soğuk sütü cezveye doldurup süt köpürtme çubuğu ile ısıtıp köpürtüyoruz. ilk başlarda acemilik oluyor 3-5 kez denedikten sonra ustalaşıyorsunuz. ısınıp köpüren sütü uzun latte bardağına alıp üzerine tek espresso hazırlıyoruz. kahve kapsülü olarak espressoda Brasil Beleza ve Ethiopia Abaya kullanıyorum. normal kullanım yani americano içinde aynı kahveyi kullanıyorum. değişik tatlar için ındıa srısha güzeldir. shot espresso için tchibonun özel serileri gelir arasıra bunlardan peru chakana ve Kahawa Machare diğerlerine göre pahalıdır az bulunur ama mükemmeldir. cafessimo makinelerde ürün hazırlamayla ilgili nette ki videolardan da fikir edinebilirsin..

http://www.youtube.com/watch?v=LZUav1mjTco

syg.

sağolun hocam peki kapsül doldururken espresso paketimi almalıyım yoksa öğütülmüş kahvemi

• hazır öğütülmüş espressolardan alın. eğer ki öğütme şansınız varsa çekirdek alıp kendiniz öğütebilirsiniz. unutmayın hazır öğütülmüş kahveler paket açıldığı andan itibaren hızlıca bayatlar.
  • selam elimde 2. el aslında 2. el denemez bir iki sefer kullanılmış Krups XP 4020 Espresso Makinesi var ilgilenen varsa irtibat kursun.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.