Şimdi Ara

Espresso Makinesi tavsiyesi!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
98
Favori
237.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ay önce nerdeydin hocam ya, 300 tl ye icona eco 310 alacağıma bunu alırdım kesin. Hayırlı satışlar olsun
  • qwertqwertqwert Q kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: qwertqwertqwert

benim sorum biraz daha farklı, istanbul'da gerçek bir espressoyu nerede içebilirim?

konuyu incelerken gördüm, sonradan behsedildi mi bilemiyorum ama ben yine de yazayım faydasını gören illa ki olur:

eminönü: brew coffee works
    bebek: cup of joy
    bağdat caddesi: drip coffee
    beyoğlu: kronotrop

hepsinin yerini google marifetiyle bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brian Damage -- 30 Ekim 2013; 11:00:53 >
  • Arkadaşlar uzun süredir ev tipi espresso makinesi araştırmaktayım.Öne çıkan birkaç model var ancak tam f/p yi bulamadım.Evinde espresso makinesi kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyoruz.Efsane Beko BKK2170 i çok aradım ancak tek bir yerde 250 tl ye buldum aldam mı almasam mı kararsız kaldım. Almayı düşündüğüm makinenin özellikleri en düşük 15 bar,58 mm non-pressurized potafiltreli ,süt köpürtücülü olur şeklinde düşünüyorum.Bu işler çok kapsamlı bir araştırma gerektirdiği için acele etmemek gerektiğini de ayrıca anladım.İyi bir bardak shot almak için onlarca etkenin olduğuna bizzat şahit oldum.

Önerilerinizi bekliyorum.
  • sivri13 kullanıcısına yanıt
    dostum belkı bıraz butcenı asıyor ama yınede paylasmak ıstedım
    http://www.tamsaatinde.com/Breville-BES860XL-Espresso-Makinesi,PR-2548167.html

eger gomulu dusunuyorsan al mıele yok oyle bır yerım dersen breville derım kahvenın tadının nasıl degıstıgını gorebılırsın eger ıyı bır kahve ıcıcısıysen
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA006

nespressonun kapsülleriyle cafissimonun kapsülleri aynı mı? cafissimo kullanıyorum, 1+1 kampanyasıyla baya kapsül aldım, hep aynı kapsülü kullanmaktan sıkıldım. kapsül önerisi olan var mı?

Farklı. Kabaca tarif etmek gerekirse nespresso kapsülleri ince uzun cafissimoya göre.
    Adını hatırlayamadığım bir marka vardı, onun dışında pek uyan yok cafissimoya. Eliniz yatkınsa farklı şeyler denemek istiyorsanız kapsül doldurabilirsiniz. Şahsen yaptığım oluyor. Tatminkar sonuçlar elde ediyorum.
  • Merhaba

Forumu ilgiyle okudum cok sey ogrendim :)

Nespresso kullaniyorum evimde, ilk zamanlar iyiydi fakat kahve tuketimi arttikca kapsule verdigim paraya acimaya basladim. Genellikle espresso ve cafe latte iciyorum. gunde 5 kahve ictigimi varsayarsam 11 TL kapsul ucreti 2 tl sut derken 13TL bir masraf oluyor. Buda aylik 390TL ye geliyor.

Uzun zamandir arastirdigim fakat fiyati pahali oldugu icin alamadigim iki makina vardi.

Delonghi Ecam26.455 Prima Donna De Lux Makinesi
    Delonghi Esam6650

Bugun fiyatinin 2400TL ye dustugunu gorunce almaya karar verdim.

fiyat-kalite acisindan tavsiye eder misiniz?

Ecam26.455 ve Esam6650 arasinda tercih yapmak gerekirse hangisi tercih edilmeli?

Tsk

Cem
  • Elektrikli değirmen olarak deloghi kg79u öneririm. Fakat kutudan çıktığı haliyle en ince ayarda bile espresso için yetersiz.

şuradaki işlemi yaptıktan sonra 120 tllik fiyatına göre harika bir değirmen oldu diyebilirim. Bir sözen kadar homojen değil belki ama sözende 1 sene sonra bıktırıyor. Şuan çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemalptekin

Merhaba

Forumu ilgiyle okudum cok sey ogrendim :)

Nespresso kullaniyorum evimde, ilk zamanlar iyiydi fakat kahve tuketimi arttikca kapsule verdigim paraya acimaya basladim. Genellikle espresso ve cafe latte iciyorum. gunde 5 kahve ictigimi varsayarsam 11 TL kapsul ucreti 2 tl sut derken 13TL bir masraf oluyor. Buda aylik 390TL ye geliyor.

Uzun zamandir arastirdigim fakat fiyati pahali oldugu icin alamadigim iki makina vardi.

Delonghi Ecam26.455 Prima Donna De Lux Makinesi
    Delonghi Esam6650

Bugun fiyatinin 2400TL ye dustugunu gorunce almaya karar verdim.

fiyat-kalite acisindan tavsiye eder misiniz?

Ecam26.455 ve Esam6650 arasinda tercih yapmak gerekirse hangisi tercih edilmeli?

Tsk

Cem

arkadaslar Delonghi Ecam26.455 aldim.

3 aylik Nespresso Citiz Milk satiliktir ilgilenenler pm.

renk kirmizi

• satildi
  • cemalptekin C kullanıcısına yanıt
    Dostum neden 26.455 tercih ettiniz 6650 yerine?ben de bu makinalar arasında gidip geliyorum da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Dostum neden 26.455 tercih ettiniz 6650 yerine?ben de bu makinalar arasında gidip geliyorum da.

Merhaba

Delonghi ya sordum onun daha yeni oldugunu söyledıler

Birde ebay fiyatlarına baktım 26.455 daha pahalıydı :) vardir bir sebebi diye dusundum
  • Nespresso yu tek geçerim. Bilenler bilir. Nişantaşına yakınsanız mağazası var. Kapsüllerin tadına bakma imkanıda sunuyorlar. Kargo ilede gönderiliyor kapsüller. Bazen medimartta indirime giriyor makine.
  • Arkadaşlar merha merhaba.Ben starbucks beyaz çikolatalı mocha hastasıyım.Yaptığım araştırmalara göre espressodan yapılıyormuş.Acaba nasıl bir makina almalıyım?Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler..
  • quote:

bunlarin her ikisindede plexi sut kopurtme surahisi temizleme derdinden dolayi 1 kereden sonra tercih edilmiyor.
    kahveleri harika, prof makinalari aratmiyor.
    bulabiliseniz ECAM serisinin daldirma uclu olanlarini tercih edin, bu uclarin temizligi kolay oldugundan degil, serinin yaptigi kahve ayni, surahi maliyeti yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::oksijen::.

Elektrikli değirmen olarak deloghi kg79u öneririm. Fakat kutudan çıktığı haliyle en ince ayarda bile espresso için yetersiz.http://geekandgrind.tumblr.com/post/17171106555/hacking-a-dehlonghi-coffee-grinder

şuradaki işlemi yaptıktan sonra 120 tllik fiyatına göre harika bir değirmen oldu diyebilirim. Bir sözen kadar homojen değil belki ama sözende 1 sene sonra bıktırıyor. Şuan çok memnunum.

ayarlar espresso icin yeterli, tr kahvesi icin inceltme islemine girisebilrisiniz.

en incede zayif, kalinlastikca crema daha aferin oluyor !

• quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

bunlarin her ikisindede plexi sut kopurtme surahisi temizleme derdinden dolayi 1 kereden sonra tercih edilmiyor.
    kahveleri harika, prof makinalari aratmiyor.
    bulabiliseniz ECAM serisinin daldirma uclu olanlarini tercih edin, bu uclarin temizligi kolay oldugundan degil, serinin yaptigi kahve ayni, surahi maliyeti yok.

Aslında sut kopurtme cok önemli degil benim icin,simdi delonghi 2600 modeli gelmiş hb'ye, ama yeni bir model degil sanırım.o da ilgimi çekti.bu makinalar sizce beko 2170e gore cok fark oluşturur mu?

• ESAM veya ECAM delonghi 'lerden sonra bazi cafe'lerin espressolarini artik begenmeyebilirsin.

beko 2170e ve delonghi 2600 usttekilerden gece ve gunduz farki var !
  • quote:

ESAM veya ECAM delonghi 'lerden sonra bazi cafe'lerin espressolarini artik begenmeyebilirsin.

beko 2170e ve delonghi 2600 usttekilerden gece ve gunduz farki var !

Delonghi 2600 da başarısız mi dostum?

• bu 2600 hangisini CORSO mu, ESAM 'mi ve digerleriyle fiyat farki ne ?
  • quote:

bu 2600 hangisini CORSO mu, ESAM 'mi ve digerleriyle fiyat farki ne ?

Corso 2600 ve fiyatı 999tl.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.