Şimdi Ara

Espresso Makinesi tavsiyesi!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.179
Cevap
98
Favori
237.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

digerlerinde fiyat ne ?

Beko 2170 300tlye bulunur,ecam tam otomatikler 2000tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu delonghi 2600 'u hemen al.
    mutlaka entegre degirmeni olsun, benzetilmis bi fiyasko olmasin.......
  • quote:

bu delonghi 2600 'u hemen al.
    mutlaka entegre degirmeni olsun, benzetilmis bi fiyasko olmasin.......

Benzetilmis fiyasko ne demek dostum?

• 4 yildan eski bi model......
    istesen bulamazsin nerden, nasil bulup pazarlayabiliyorlar, ikinci el gibi bi durum olmamasina dikkat et.
  • Arkadaşlar yurtdışından kahve çekirdeği getirtebileceğimiz siteler var mı? Benim bildiğimwww.hasbean.co.uk var bunun dışında ebay hariç site önerir misiniz? Bir hafta önce Delonghi Ecam 23.450S model espresso makinesi aldım, yeni makine almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NFY

Arkadaşlar yurtdışından kahve çekirdeği getirtebileceğimiz siteler var mı? Benim bildiğimwww.hasbean.co.uk var bunun dışında ebay hariç site önerir misiniz? Bir hafta önce Delonghi Ecam 23.450S model espresso makinesi aldım, yeni makine almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.

Hayırlı olsun dostum,nereden kaça aldınız delonghiyi?

Bu arada kivahani denediniz mi taze kahve icin?

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: NFY

Arkadaşlar yurtdışından kahve çekirdeği getirtebileceğimiz siteler var mı? Benim bildiğimwww.hasbean.co.uk var bunun dışında ebay hariç site önerir misiniz? Bir hafta önce Delonghi Ecam 23.450S model espresso makinesi aldım, yeni makine almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.

Hayırlı olsun dostum,nereden kaça aldınız delonghiyi?

Bu arada kivahani denediniz mi taze kahve icin?

Teşekkür ederim. Makineyi mediamarkt'tan aldım ama inanamazsınız etiket fiyatından 200 TL daha indirim yaptırdım 1799 TL'ye geldi. Makineyi tanımaya çalışıyorum tam otomatik olması çok güzel bir tuş ile 10-15 saniyede kahvemi hazırlıyor.

2 gün önce hasbean'den verdiğim siparişi kargoya vermişler. Kivahan'ı duymuştum mutlaka deneyeceğim, adresi Ataşehir'de görünüyor acaba orada dükkanları var mı direkt dükkandan satın alma ihtimalimiz varsa öyle almak isterim. Kendilerine bu konuda bir mesajda gönderdim. Türkiye'de Coffee Kimbo marka kahve satan bir yer var mı acaba? İngiltere'de buldum ama TR'ye göndermiyorlar. Tşkr..

• NFY kullanıcısına yanıt
    Cok iyi fiyata almışsiniz hayırlı olsun.200tl yi nasıl yaptılar acaba? Benim de listemde olan bir makina ama yavaş yavaş geciyorum ,7-8 senelik kenwood makinanın üzerine dün beko 2170 sipariş ettim bir adet,merak ediyorum bir fark olacak mi kenwooddan sonra diye,son asama delonghi tam otomatik olarak düşünüyorum.

Kivahan istanbulda ,ben kargo ile getirttim daha once ve tazeliği ve kokusu cok iyiydi. İstanbuldaysaniz elden de alabilirsiniz kivahandan.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Cok iyi fiyata almışsiniz hayırlı olsun.200tl yi nasıl yaptılar acaba? Benim de listemde olan bir makina ama yavaş yavaş geciyorum ,7-8 senelik kenwood makinanın üzerine dün beko 2170 sipariş ettim bir adet,merak ediyorum bir fark olacak mi kenwooddan sonra diye,son asama delonghi tam otomatik olarak düşünüyorum.

Kivahan istanbulda ,ben kargo ile getirttim daha once ve tazeliği ve kokusu cok iyiydi. İstanbuldaysaniz elden de alabilirsiniz kivahandan.

Bende mediamarkt gibi bir firmanın böyle bir indirim yaptığını ilk defa gördüm. Ümraniye Meydan AVM'de bulunan MM'a gitmiştim, makinelere bakınca stand görevlisi bir bayan çok ilgi gösterdi, ECO310 modelini alacaktım ama oradaki fiyatı yüksek geldi bana ECAM 23.450 modelini tavsiye etti fiyatı yüksek alamam dedim. Sonra çıktım 15 dk sonra o modele bir daha bakmaya gittim o arada internetten fiyat kontrolüde yapmıştım tekrar aynı makineye bakarken bayan yine geldi bunu size verelim dedi bende bu fiyata alamam falan dedim sonra kız sizin için müdürümüz ile görüşeyim belki bir indirim yaptırırım dedi gitmiş kuzenim alacak demiş fiyat 1999 TL'den 1799'TL'ye düşürüldü hem de 9 taksit yapabiliyorlar bende almışken böyle bir model alayım dedim ve aldım..

Sizin aldığınız Beko 2170'i mutlaka araştırarak almışsınızdır ben de forumlarda o makine için çok iyi şeyler okudum herkesin tavsiyesini okudum eminim ki sizde memnun kalacaksınız güzel günlerde kullanın. Umarım bundan sonraki makineniz istediğiniz gibi tam otomatiklerden olur. Önemli olan kahvenin tadı ve o keyfi alabilmek olduğu için otomatik makine olsun olmasın o zevki yaşamaktır..

• gayet uygun fiyat, aromali, cremali icimlerin olsun.

ambalajda aktif carbon su filtresi ciktimi ?
  • quote:

gayet uygun fiyat, aromali, cremali icimlerin olsun.

ambalajda aktif carbon su filtresi ciktimi ?

Çok teşekkürler, evet kutudan starter kit çıktı bunun içinden de bir adet su filtresi ile bir adet kireç temizleme solüsyonu çıktı.

Bu arada bugün Ataşehir'deki kivahan firmasına gittim 2 paket çekirdek kahve ve 1 şişe karamelli kahve şurubu aldım çok ilgi gösterdiler herkese tavsiye ederim.

• Mocha içen pek yok galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balzach -- 15 Nisan 2014; 14:12:51 >
  • tabiki niyete bakar, neden olmasin ?
  • Sevgili kahve dostları merhabalar,
    evimde kullanmak üzere kaliteli bir makine almak istiyorum.
    Bir arkadaşım şöyle bir cihaz önerdi;

http://shop.enplus.com.tr/espresso-makinesi-bes860/

Bu ürünü kullananlar ya da bilgi sahibi olanlar yorumlarını paylaşabilirler mi?

Daha önce herhangi bir makine kullanmadım, alternatif olabilecek fikirlere de açığım.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar herkese...
  • Forumda kahve seven veya makinelerle ilgilenen pek kimse yok galiba? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: drant

Forumda kahve seven veya makinelerle ilgilenen pek kimse yok galiba? :(

Aslında var ama bu aralar uğramadılar buraya sanırım.
    Benim bu makinelerde tecrübem yok. O yüzden yorum yapamayacağım. Ama bir de şu başlığa bakabilirsiniz, yazabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_52382437/mpage_26//tm.htm#91048987
  • Krups XP4020 makinasını arkadaşların dedikleri gibi bulamadım.bunun yerine muadili bi ürün ne olabilir ? öneriler için teşekkürler
  • Delonghi Caffe ECAM23.460 kullanan yorum yapacak olan var mı? Hepsiburada da 1996 tl ye satılıyor. Bunun yerine ESAM6600 veya 6650 almak daha mı mantıklı? Delonghinin çok çeşitleri var kafam karıştı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyla biraz alakasız kalabilir ama şöyle bişe sormak istiyorum.. ben kahvenin tadını tamamlamak için az miktar şurup eklemeyi istiyorum.. fakat marketlerde bir iki tane markaya denk geldim ve içindekiler kısmına bakınca vazgeçtim.. şuruplar çok fazla yapay madde içeriyorlar, tavsiye edebileceğiniz bir güvenilir ve katkı maddesi içermeyen (E kodllu olanlar yada emülgatörler) şuruplar varmı? özellikle beyaz çikolata aromasını merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.