Şimdi Ara

Espresso Makinesi tavsiyesi!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
98
Favori
237.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drant

Sevgili kahve dostları merhabalar,
    evimde kullanmak üzere kaliteli bir makine almak istiyorum.
    Bir arkadaşım şöyle bir cihaz önerdi;

http://shop.enplus.com.tr/espresso-makinesi-bes860/

Bu ürünü kullananlar ya da bilgi sahibi olanlar yorumlarını paylaşabilirler mi?

Daha önce herhangi bir makine kullanmadım, alternatif olabilecek fikirlere de açığım.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar herkese...

compact makinelere gore bu fiyata kullanimi daha zahmetli.

• quote:

Orijinalden alıntı: elninom1

Delonghi Caffe ECAM23.460 kullanan yorum yapacak olan var mı? Hepsiburada da 1996 tl ye satılıyor. Bunun yerine ESAM6600 veya 6650 almak daha mı mantıklı? Delonghinin çok çeşitleri var kafam karıştı.

plexi surahisi ve hatta cappuccino kopurtme agizligi olmayan modelleride var, bunlari talep edin, getirsinler.
    bu ozellikler fiyati ucurmaktan ote bi ise yaramiyor.
    forumdash coupe96 'ninki gibi delonghi ESAM 2600 'a yakin modeller olabilir, hepsinin kahveyi imal eden mekanizmalari ayni.
  • Delonghi Esam 2600 ile ilgili iki haftalik izlenimlerimi yazayim. Makina başarılı genel anlamda. kendi kahve ögütücüsü olması hem kolaylik sağlıyor hem de iyi bir öğütücü kullanmış oluyorsunuz ki bu da iyi bir espresso elde etmek için ön şartlardan biri. Espresso'yu mukemmel krema ile yapiyor.1 aylık kahve çekirdeği ile bile hala kalın krema tabakasi elde ediyorum. Makina tek fincan seçeneği ile kahve yaparsa bana az geliyor o yuzden genelde iki fincan düğmesine basarak yapıyorum. Kahve sıcaklığı oldukça iyi,ölçumler yaptim ve 68-70 C civarinda oluyor bardaktaki espresso.Ortalama 8 kahvede makina temizlik ışığı yanıyor ve önce kapağı açip sonra kirli su tablasını ve atık kahve kabını boşaltıyorsunuz.oldukça basit bir işlem.makina her açılış ve kapanışta rinse denilen temizleme işlemini otomatik yapıyor ve dolayısıyla bir miktar su akıtıyor kirli su kabına her açılış ve kapanışta,bu biraz su tüketimini arttırıyor.

makina ile ilgili en beğenmediğim şey buhar çubuğu.Panarello uç denilen çubuk mevcut ve bana göre bu latte köpüğü için çok uygun değil.sütün içinde girdap oluşturacak kadar kuvvetli üflemiyor veya ben henüz çözemedim. üzerinde hala uğraşıyorum buhar çubuğunun,şu ana kadar istediğim sonucu alamadım.

Buhar çubuğu konusunda tavsiyesi olan varsa deneyebilirim farkli yöntemleri.

Makina fiyatina göre çok başarılı,hepsiburada'da 999'a satılıyor ve worldpuan hediyesi gibi şeylerle daha uygun bir fiyata geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 7 Mayıs 2014; 14:06:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

Orijinalden alıntı: drant

Sevgili kahve dostları merhabalar,
    evimde kullanmak üzere kaliteli bir makine almak istiyorum.
    Bir arkadaşım şöyle bir cihaz önerdi;

http://shop.enplus.com.tr/espresso-makinesi-bes860/

Bu ürünü kullananlar ya da bilgi sahibi olanlar yorumlarını paylaşabilirler mi?

Daha önce herhangi bir makine kullanmadım, alternatif olabilecek fikirlere de açığım.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar herkese...

compact makinelere gore bu fiyata kullanimi daha zahmetli.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

İlk defa kullanacak olmam ve fiyatının yüksekliği nedeniyle daha uygun bir alternatife yöneldim.
    (Diğer konuda önerilen Arçelik 3185 modelinden bulup aldım.)
    Biraz tecrübe edindikten sonra belki bu veya buna benzer bir cihazı tekrar düşüneceğim.
    Görünüm olarak çok güzel ve şık duruyordu açıkçası.

• gorunum inox olunca iddaliymis havasi veriyor.
  • kasap34 kullanıcısına yanıt
    expresso kahvenin filtre kahveden farkı nedir? sanırım ikisi de aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dandoldenius

expresso kahvenin filtre kahveden farkı nedir? sanırım ikisi de aynı.

he ya !
  • espresso makinesi alacak arkadaşlara tavsiyem, de longhi bile aynı makineye marka vurduğu, Kenwood ES021 , 300 tl fiyatı ile Media Markt ta online olarak satılıyor, 1 haftada geliyor yalnız,
    espresso makinası ile , cappucino, latte, moca, machiatto gibi kahvelerede yapabilirsiiniz,
    bide filtre kahve makinesine para verenlere şaşıyorum ben, onu nenenin çaydanlığında da demlersin zaten niye para veriyon ki, FBI bürosunda mı çalışıyon sen, kahve demleyip içecen ağşama kadar:)
  • Gaggia 90800 Platinum Vogue Automatic Espresso makinesi

Boyut GxYxD 320 x 370 x 415 mm
    Ağırlık 9,5 kg
    Kahve çekirdeği haznesi kapasitesi 250 g
    Su tankı kapasitesi 1,7 L
    Su pompası basıncı 15 bar
    Güç kaynağı 1500 W
    Kazan paslanmaz çelik
    Karoser ABS
    Ön panel kaplama paslanmaz çelik
    Renkler titanyum
    Arayüz Analojik
    Hızlı Buhar •
    Gösterge Işıkları •
    Fincan başına Zemin kahve Q.ty 7 - 10,5 g
    Kahve çekirdeği haznesi kapasitesi 14
    Damla tepsisi Ayarlanabilir manuel
    Pannarello frothing Cihaz •
    Aqua Prima Su Filtresi •
    Kupa plakası paslanmaz çelik
    Süt Adası isteğe bağlı
    Ürün 2 ay kullanılmıstır sıfır dan farksız cizigi bile yokdur üzerinde 250gr cekirdegide verilmekdedir. Ulasmak isteyen arkadaslar emrah.gulcicek@hotmail.com.tr

• Selamlar Arkadaşlar ,

konunun başından beri okudum yararlı çok bilgi var. Özellikle sartug adlı kullanıcının mesajları çok bilgilendirici idi. Genel olarak tüm mesajları derleyip bir makine almaya karar verdim. Ancak alamadan bir hediye geldi...

Siemens TE506209RW EQ.5 MacchiatoPlus Tam Otomatik Espresso Ve Kahve Makinesi
    Bu makineyi kullanan varmıdır. Artılar ve eksileri anlamında bana bilgi verebilecek bir arkadaşımız olursa sevinirim...

Şimdiden teşekküürler...
  • 300-500tl bütçe ile espresso makinası almayı düşünüyorum delonghi eco310 320TL lik fiyatına nasıl olur sizce
    m.istanbulbilisim.com.tr
    Delonghi ECO310-R Espresso Makinası
    http://m.istanbulbilisim.com.tr/delonghi-eco310-r-espresso-makinasi-fiyati,112994.html

• Merhaba ,

Bu konu hakkında yazılanları okudum 12 yıldır bu sektçrde olarak bilmenizi istrimki taze kahve içmek istiyosanız kapsullu makine ile bu mümkün değil taze kahvei çmeni ziçin kullanacaüınız makinenin içinde mutlaka entegre değirmen olması gerekiyor ve bu değirmen sayesinde çekirdek öğütülerek taze kahve almanızı sağlıyor tabi
    işin içine entegre değirmen girdiği anda fiyat sıkalsı yükseliyor bu konunun bir numarasıda tüm dünyada jura markasıdır ben jura markasını satıyorum eğer jura markasını tercih ederseniz yardımcı olurum.
  • cevremde kucuk isletmelerde ve kisisel kullanicilarda yillardir delonghi goruyorum, jura hic raslamadim.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: obiwanpazzini

300-500tl bütçe ile espresso makinası almayı düşünüyorum delonghi eco310 320TL lik fiyatına nasıl olur sizce
    http://m.istanbulbilisim.com.tr/delonghi-eco310-r-espresso-makinasi-fiyati,112994.html

ilk niyet icin uygundur,zamanla gidisata bakarsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 27 Temmuz 2014; 3:38:35 >

• delonghi ecam - aktifkarbonu degisebilir su filtresi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 27 Temmuz 2014; 3:47:30 >

• delonghi on numara..
  • delogni on numara mı? portafiltresi bile ucuz çelikten orjinal çapta bile değil. bu delognileri alan arkadaşlar... çöp alıyorsunuz haberiniz olsun. en az gaggia almalısınız ama ülkede adam gibi espresso makinesi malesef satılmyıor. o yüzden hiç almayın.
  • http://shop.enplus.com.tr/espresso-makinesi-bes860/

Dün bu makineyi aldım. Kurdum akşam ve eşime bir tane latte, kendime de almond şuruplu mocha yaptım. Çok güzel oldular. Herkese tavsiye ederim. Diğer markalara göre artıları ya da eksileri vardır. En iyisi demek zor. Fiyatı da az değil ayrıca. Ama görüntüsü ve kalitesine baktığımda ben çok beğendim. Malzemeler ve işçilik gerçekten 10 numara.
  • Arkadaslar Gastroback Espresso makinası kullanıyorum. Buhar basıncı 10 bar cıvarı oluyor. Ideal kahve basıncı göstergesinin alt taraflarında yer alıyor. Sebebi konusunda fikri olan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueICE -- 9 Eylül 2014; 13:27:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueICE

Arkadaslar Gastroback Espresso makinası kullanıyorum. Buhar basıncı 10 bar cıvarı oluyor. Ideal kahve basıncı göstergesinin alt taraflarında yer alıyor. Sebebi konusunda fikri olan var mi?

bunun turlu sebepleri olabilir.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.