Bildirim
Espressolab Gel Al Dondurma 9₺
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aydın da topu 50 den aşağı yok. Çakal dolmuş ortalık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi uygulamada var ki espresolab da yok dondurma sçwnegi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dondurma yok espresso labta
-
Tatlılar bölümünde var dondurmalar ama belki her mağazada yoktur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İçinde gerçek süt olmayan (bitkisel buzlu ürün) dondurmalar bile aşırı pahallı :) Süt fiyatı arttı tamam da buna oranlı zam yaparsın en kötü.
-
Ankara'da dondurma olan Espressolab var mı acaba?
Bahçeli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Verdikleri dondurma algidanın hazır sütlü buzlar. Hiç tavsiye etmem. Çok kötü. Acaba kendileri mi üretti diye düşünmüştüm sütleri iyiydi çünkü. Alakası yok. Pişman oldum.
Bim Akdo ya da A101 Alpedo, kilosu 150-200 arasına geliyor. gerçek dondurma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Antalyada var mi bunun şubeleri?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iatanbulda hangi şubelerde var
Aynen öyle yapıyorum. Bide paket külah, işlem tmm. F/p Max
Geçen bir kokoreç köfte vs yapan küçük bir yere denk geldim. Maraş dövme yazılı bir de dolap koymuş dışarı.iyi dedim alalım. Dedim nerden bu dondurma imalat vs, Algidanin abi dedi, o dağıtıyor. Vay be Algida sadece adı yazılı dolaplardan ibaret değilmiş. Adamlar her yeri istila etmiş. 50 de boykot et, batiramazsin. Yerli dondurma ariyosun, Tek tük golf var, bu yağudalara bu kadar yol veren yerli hainlere de selam olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 8 Ağustos 2024; 22:34:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Verdikleri dondurma algidanın hazır sütlü buzlar. Hiç tavsiye etmem. Çok kötü. Acaba kendileri mi üretti diye düşünmüştüm sütleri iyiydi çünkü. Alakası yok. Pişman oldum.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X