Merhaba arkadaşlar, bir bende mi sıkıntı var anlayamadım. Siteye girmeye çalıştığımda "sunucu IP adresi bulunamadı" diyor. Başka bir konuda Ertan Hoca'nın ön belleği temizleyin dediğini duydum lakin temizlememe rağmen hiç bir şey değişmedi hala siteye girmede sıkıntı yaşıyorum. Var mıdır bunun bir çözümü? Destek olursanız çok sevinirim. |
ESŞ Giremiyorum
-
-
Merhaba, bir de bunu dener misin: https://destek.turhost.com/dns-onbellegi-nasil-temizlenir//
Siteye erişim açık aslında şu anda. Bir sıkıntı görünmüyor.
-
İlginiz için çok teşekkür ederim hocam. Sizin dediğinizi denedikten sonra yine sonuç alamayınca sorunun benden kaynaklı olduğu kanısına vardım. DNS ayarlarımı değiştirdikten sonra rahatça giriş yapmaya başladım. Tekrardan ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim hocam. Ayrıca Öğretmenler Gününüzü de kutlarım.
-
hocam ogretmenler gununuz kutlu olsun :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
@ertansinansahin hocam ben hala giremiyorum dns önbelliğimi temizlediğim halde
-
Ağ bağlantılarından kendi DNS'ni değiştirmeye dener misin bir de ? Ben de seninle aynı sıkıntıyı yaşıyordum DNS değiştirince problem çözüldü.
-
tamam bende değiştirdekten sonra düzeldi görmemişim yukarıda yazdığınızı
-
Sene olmuş 2020 hala esş alanları gördüğümüz başlık
-
Bende de girmiyordu vpn ile girdi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Forumda incelersen çoğu kişide esş olduğunu fark edersin. Bunun seneyle alakası yok. Herkes için problem olan ezbere dayalı anlatımın yapıldığı bu eğitimin sisteminde konuların detaylı bir şekilde ve analiz edilerek anlatılması insanların Ertan Hoca'yı tercih etmesinin sebebi. Yoksa bir sürü özel ders verecek insan var dışarıda. Bunda yadırganacak ya da alay konusu olacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Caz yapma işine bak kısacası
-
quote:
Orijinalden alıntı: dactForumda incelersen çoğu kişide esş olduğunu fark edersin. Bunun seneyle alakası yok. Herkes için problem olan ezbere dayalı anlatımın yapıldığı bu eğitimin sisteminde konuların detaylı bir şekilde ve analiz edilerek anlatılması insanların Ertan Hoca'yı tercih etmesinin sebebi. Yoksa bir sürü özel ders verecek insan var dışarıda. Bunda yadırganacak ya da alay konusu olacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Caz yapma işine bak kısacası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X