"studying in your hometown / studying out of your city " konulu essay yazmam gerekiyor. bu konu hakkında bildiğiniz örnekler var mı ? basit bi şekilde yazabileceğim bu konuya uygun kalıp varsa söyleyebilir misiniz ? araştırdım ama yararlı olabilecek bilgie ulaşamadım yardımcı olursanız sevinirim :)
Bildiğim bir örnek yok ama yalnız yaşamanın güzelliği, hayatı anlama, para için çalışma, aileden uzak kafa dinlemeden girebilirsin, gurbete bağlayıp çıkarsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: asper12
Bildiğim bir örnek yok ama yalnız yaşamanın güzelliği, hayatı anlama, para için çalışma, aileden uzak kafa dinlemeden girebilirsin, gurbete bağlayıp çıkarsın
teşekkürler :) İngilizce olarak arasındaki farkları yazarken zorlandım. 3 tane farklılık yazmam gerekiyor ilk olarak harcamaları kıyasladım. 2 tanesi kaldı örnek olarak yazabilecek devam ettirebilecek arkadaş var mı ?
ben yardım ederim de, ne essayi bu, comparison mı, argumentative mi? neler yazdın bahset, ilk developmentlarda, ben devam etireyim.
- Dediğin gibi ekonomi olayına değinebilirsin. Uzakta okurken ciddi anlamda fark yaratan şeylerdendir. - Yeni bir şehirde yeni bir ortama girdiğinden, kendi şehrindeki arkadaşlardan uzaklaşıp, daha farklı sosyal ortama girme ve hayatının bu yönde değişmesi olabilir.( Bunda ailenden, eski arkadaşlarında ilk başta uzaklaşıp zorlanmadan, fakat zamanla yeni ortamına, yeni arkadaşlarına alışmandan bahsedebilirsin) - Tek başına ayakta kalmaya çalışıp, zorluklarla mücadele edip, kendini ne kadar geliştirdiğinden, eğer şehir dışına gitmeseydin hayatın senin için çok daha kolay olup bu gelişimi gerçekleştirememiş olmandan bahsedebilirsin.
İnternetten araştırma yapmak bu kadar mı zor? Zaten konuyu google'a yazsan, sonunada essay yazsan, bu konuda yazılmış binlerce essay bulursun. Biraz araştırmacı ol, internetten iki makale oku. Korkma ölmezsin
quote:
Orijinalden alıntı: yurtik
İnternetten araştırma yapmak bu kadar mı zor? Zaten konuyu google'a yazsan, sonunada essay yazsan, bu konuda yazılmış binlerce essay bulursun. Biraz araştırmacı ol, internetten iki makale oku. Korkma ölmezsin
bu forumda yardım edebilecek birileri olduğu için buraya yazma gereksinimi hissettim. herkes sen gibi araştırmacı olamıyor demekki . bu konuya bu şekilde cevap yazmanın da hiç bir anlamı yok gereksiz yere insanları geriyorsunuz!!
bu forumda yardım edebilecek birileri olduğu için buraya yazma gereksinimi hissettim. herkes sen gibi araştırmacı olamıyor demekki . bu konuya bu şekilde cevap yazmanın da hiç bir anlamı yok gereksiz yere insanları geriyorsunuz!!
:) hadi dürüst olalım birbirimize karşı. Üşengeçsiniz ve google'a konuyu yazıp araştırmak zor geldigi için, işin kolayına kaçtınız. Bu ayıp bir şey değil. Sadece ödevi yaparsınız ama pek size katkısı olmaz. Neyse buyrun size yardımı mutlak olacak bir essay örneği;
:) hadi dürüst olalım birbirimize karşı. Üşengeçsiniz ve google'a konuyu yazıp araştırmak zor geldigi için, işin kolayına kaçtınız. Bu ayıp bir şey değil. Sadece ödevi yaparsınız ama pek size katkısı olmaz. Neyse buyrun size yardımı mutlak olacak bir essay örneği;
teşekkür ederim ama bu örneği Google yazdığımda ben de görmüştüm ama yeterli olmamıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: fcarpediemf
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fcarpediemf
quote: