Arkadaşlar konu sağlıklı yaşam hayatta mutluluk getiriri mi diye bir konu verdiler. Benimde aklıma bir şey gelmedi. En iyi yaptığım şeyi yapıp saçmaladım. Paragrafta yazdıklarımın özeti şöyleydi Hayır getirmez. Çünkü ben sağlıklı bir insanım ama mutsuzum. Peki neden ? Benim param yok, ben fakir bir herifim(I am a poor guy). Geçen Nişantaşında geziyorum. Herkes mutlu. Çünkü adamlar zengin, zenginlik beraberinde mutluluğuda getiriyor. Sonra orada bir aynaya bakıyorum ve şok oluyorum. Çünkü kendimi göremiyorum. Nişantaşı sokakları beni siliyor orada. Ucube ve fakirleri istemiyor orada. Orada Alina Boz'u görüyorum. Çok mutlu oradan oraya koşup duruyor. Reklam çekimi heralde. O mutluydu çünkü zengindi (She is a rich guy) AMA (Aynen böyle boşluk yazarak bıraktım (BUT)) Birisi bu kapitalizmin işleyen çarkına bir son vermeli. Bu yüzden komunizm tek çaredir. Şaka şaka ben liberal adamım (I am a liberal guy) (En sona da bitirici vuruşu yapmam gerektiğini düşünüp şöyle yazdım) GOD SAVE QUİNN, GOD SAVE 3. CHARLES |
Bildirim