Şimdi Ara

İTÜ İngilizce Seviye Belirlemede Yazdığım Paragraf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu sağlıklı yaşam hayatta mutluluk getiriri mi diye bir konu verdiler. Benimde aklıma bir şey gelmedi. En iyi yaptığım şeyi yapıp saçmaladım. Paragrafta yazdıklarımın özeti şöyleydi

Hayır getirmez. Çünkü ben sağlıklı bir insanım ama mutsuzum. Peki neden ? Benim param yok, ben fakir bir herifim(I am a poor guy). Geçen Nişantaşında geziyorum. Herkes mutlu. Çünkü adamlar zengin, zenginlik beraberinde mutluluğuda getiriyor. Sonra orada bir aynaya bakıyorum ve şok oluyorum. Çünkü kendimi göremiyorum. Nişantaşı sokakları beni siliyor orada. Ucube ve fakirleri istemiyor orada.

Orada Alina Boz'u görüyorum. Çok mutlu oradan oraya koşup duruyor. Reklam çekimi heralde. O mutluydu çünkü zengindi (She is a rich guy)

AMA (Aynen böyle boşluk yazarak bıraktım (BUT))

Birisi bu kapitalizmin işleyen çarkına bir son vermeli. Bu yüzden komunizm tek çaredir.

Şaka şaka ben liberal adamım (I am a liberal guy)

(En sona da bitirici vuruşu yapmam gerektiğini düşünüp şöyle yazdım)

GOD SAVE QUİNN, GOD SAVE 3. CHARLES

• İyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler tek korkum bir komunistimiz eksikti diyip beni A1 seviyesine ceza olarak atmasınlar.

• c2

• SnowyOwl kullanıcısına yanıt

Ben de öyle düşünüyordum

• İtü ye devrimci adam lazımdı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A0 falan acabilirler kanka senin icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O mutluydu çünkü zengindi (She is a rich guy)

rich guy = Alina Boz

GOD SAVE ÜÇÜNCÜ CHARLES

• No, it won't. Because I am a healthy person, but I am unhappy. So why ? I ain't got no money, I'm a poor guy (I am a poor guy). I was walking in Nişantaşı last year. Everybody is happy. Because men are rich, wealth brings happiness. Then I look in a mirror there and I'm shocked. Because I can't see myself. Nisantasi streets erase me there. They don't want freaks and poor people there. I see Alina Boz there. She's so happy she's running around. Advertising shoot. She was happy because she was rich (She is a rich guy) BUT (I left it just like this (BUT)) Someone must put an end to this working wheel of capitalism. That's why communism is the only solution. Just kidding I'm a liberal guy (I am a liberal guy) (I thought I should make the finishing hit at the end and wrote it like this) GOD SAVE QUINN, GOD SAVE 3. CHARLES

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • upteng

• "Hayır getirmez. Çünkü ben sağlıklı bir insanım ama mutsuzum. Peki neden ? Benim param yok, ben fakir bir herifim(I am a poor guy)"

%95 benzerini ben de yazdım sonra baktım 120 kelime olmuyor sildim takım çalışması yazan paragrafı yazmaya çalıştım onu da yazamadım lanet olsun dedim sildim inş A1 olmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • B1+  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.