Şimdi Ara

Estetik yaptırmayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ........................................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghekas06 -- 15 Nisan 2012; 3:07:10 >

• estetikle hiç bir yere varamassın kendini madara etme
  • Resim at böyle birşey diyemeyiz.
  • Pm ile atabilirim ancak
  • Bence hiç kalkışma. Eğer sonradan olan bir şey değilse bu durum, ki sanırım değil hiç gerek yok. Amaç ne? Daha yakışıklı olmaya çalışmaksa bilmiyorum ama inan olay yakışıklılığa sandığın kadar bakmıyor. Madara olma olasılığın da var bu durumda hem kötü bir görüntün olacak hem de estetik deneyip rezil olan biri olacaksın ki şu an ki durumundan çok daha kötü hissedersin. Ameliyat çok başarılı geçse bile harika biri olmayacaksın. Bir süre sonra oram buram niye böyle diye dert etmeye başlayacaksın. Estetik üstüne estetik denemek isteyeceksin. En sonunda arkadaşların moonwalk yapsana be hacı diye dalga geçecek. Şükret haline. Çok göze batan bir durum değilse deneme arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghekas06

Beyler sizden önemli bir konuda yardım isteyeceğim lütfen ciddi cevaplar verin. Yüzüm uzun ve kafam büyük. Ağzımda burnumda yada kulaklarımda bir problem yok. Ben yakışıklı olmak için estetik operasyonlar geçirmeyi düşünüyorum. Ciddi para ve cesaret isteyen bir iş ama o kısmını hallettim. Sizce estetik operasyonlar ile yakışıklı olunur mu? Belirttiğim gibi burnum kemerli değil yada çenemde bir sorun yok ama yüzümü beğenmiyorum ne yapmam gerekiyor? Nasıl bir estetik faydalı olur ? Tavsiyeleriniz çok önemli teşekkürler

ergenlikde kulakda burunda büyümeler olur 4, 5 yıl sonra nıormalleşir estetik gibi aptalca bişiye kalkışma
  • yolla panpa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghekas06

Pm ile atabilirim ancak

aynen kardeşim bnada pm at . na gore sna soylım düşüncemi
  • Bu aralar çok sıkıntılıyım
  • Bende estetik yaptırdım eğer bi uzvunun bozukluğu yoksa kepçe kulak gibi hiç gerek yok emin ol eski halini özlersin
  • Bana da yollar mısın merak ettim. Bence estetiklik birşey yoktur ama kafanda büyültüyorsundur.
  • eğer sadece tip içinse sakın yaptırma.güvenilmez bence.herkesin kendi tipi güzeldir takma kafaya önemli olan insan olmak.
  • Öncelikle estetik kurbanları yazmayı unutma Google'a
  • 19 ameliyatla ricky martine benzeyen birisi vardi paran varsa her sey mumkun
  • Ankara'da yaşıyorum yaşım 20, ailemden ayrı yalnız yaşıyorum. Bir kaç yerden aldığım kira gelirlerim var, 1,5 ay önce bir profoser doktora gittim doktor istediğin ameliyatları yaparım ama bunları yaptırmadanda gayet normal hayatına devam edebilirsin çünkü biz sana rutuş yapmış olacağız bence yüzün iyi demişti. Ama bir kızlar öyle düşünmüyor
  • Sen işe beyin nakli yaptırmakla başlayabilirsin,
    sonra 2 rekat şükür namazı ile yolun açık olsun..

Edit; Hayata biraz pozitif bak, bak etrafındaki insanlara hangisi beğenmiyor rabbinin verdiği fiziği, böyle bir ortamda böyle bir konuyu açarsan farklı farklı
    yorumlara hazır ol. Herşeyden önce ar-ge geliyor bu devirde, sor google amcamıza yönlendirsin seni farklı ortamlara araştır biraz..
    Hepimiz ergenlik geçirdik, çoğumuzda yaşın ve dış dünyanın etkisiyle olmadımı böyle sorunlar, sonradan pişman olacağın işlere yönelme.
    Yok ben psikolojikmen çökdüm diyorsan zaten kendin dışında kimseyi takmassız, yolun açık olsun.. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 27 Şubat 2012; 23:11:42 >
  • Az önce başka bir konuya yazmıştım... ERkek yaşlandıkça güzelleşir kadın yaşlandıkça çirkinleşir... Bu altın kuralı unutma...

Bu arada Estetik yaptırmış biri olarak yazıyorum... Burnum ben küçükken kırılmış hem nefes problemi vardı hem de şekilsizdi... Dedim nasılsa kesilip biçilecek burnum bari estetik de yapın... Çok da güzel bir burnum var şu anda... Kimse anlamıyor estetik olduğunu... Hatta söylesem bile inanmıyorlar estetikli burnum olduğuna... Ama inan insanın hayatında bu tür şeyler çok bi şeyi değiştirmiyo... Karizma tiple olmuyor bence...

Ne kadar güzel tipin olursa olsun o tipten çıkacak bi salakça kelime herşeyi bitirir... Bence bunlar yerine sosyal ilişkilerini geliştir... Tiple alaksı olmadığını zamanla anlarsın...
  • Sen bunları dinleme gerçekten çok iyi yapanlar var sadece kendini başkası gibi hissediyorsun alışamıyosun baya bir süre ancak yaptırdığına deyiyor.
    3-10Bin lira arası fiyat olur muhtemelen. Kafa yapısı bozuk insanlar var benimde çene yapım hafif bozuk gibi. Param olsa yaptırırdım ama o kadar parayı vermem mümkün değil. Param olsada vermem çok para çünkü
    Not: En az 20 yaşını bitirmiş ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 27 Şubat 2012; 22:09:13 >
  • Yasin 25 e falan geldimi kendine gülersin nasıl böyle birşey düşünmüşüm diye olgunlaşınca anlarsın :)
  • bırak kızlar öyle düşünmesin bence estetiğe vericeğin parayı giyimine kuşamına ver 1 adım önce ol , belli ki paran var bence kullanmalısın kızlar üzerinde tabi eğer kızsa sorun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.