Şimdi Ara

ETEN GLOFIISH Paylaşım Başlığı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
2
Favori
17.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir ROM yüklemeden önce acele etmeden yükleyenlerin yorumlarına bakmak lazım. Şimdiki rom a dönebilir miyim diye soruyorsunuz. İmaj dosyası varsa tabi ki yeniden yükleyerek istediğiniz bir rom a dönebilirsiniz. Unutmamak gerekir ki hatalı ve uyumlu olmayan bir ROM yüklemesi tatsız sonuçlara sebep olabilir.
    Ben yeni bir ROM yüklemeden, öncelikle eğer bu PDA ise öncelikle contact ları (PIM gibi bir programla) ve tüm yüklü olanları (imaj şeklinde) spb Backup ya da benzeri bir yedekleme programı ile mevcut ne var ne yok karta yedeklerim. Yeni yüklediğim rom u beğenmezsem eski rom u yükleyip backup ı geri alarak bir önceki duruma dönmüş olurum. Unutmamak gerekir ki backup ı geri yüklemeden hangi rom yüklü ise onu yüklemek gerekiyor

• Arkadaşlar yok mu yeni glofiish deneyimi olanlar ve yorumlar? Yoksa başlık miyadını dolduracak
  • slm
    eten x600 kullanıyorum. yaklaşık 1 aydır.
    teleon boyutları ve genel kullanım olarak gayet güzel. özellikle wm 6 ile gelen easy keyboard tuş takımı olayını baya kolaylaştırmış.
    bu girişten sonra yaşadığım 2 problemi belirtmek istiyorum.

1. telefonum durup dururken gsm özelliğini kapatıyor. arkadaşlarım telefonumun kapalı olduğunu söylediğinde farkedebiliyorum. bir de ben arama yapıyorum, ekranda dialling yazarken çalma sesi gelmiyor end e bastığımda arama kapanmıyor fakat telefon normal çalışıyor menüden başka seçeneklere girebiliyorum. bu durumda da telefonun gsm özelliğini anlamış oluyorum. reset yaparak bu sorunu çözüyorum. bu konu hakkında fikri olan varsa lütfen cevap yazsın.

2. telefon görüşmelerinde karşı tarafın sesi çok yüksek gelebilyior. sesi kıstığımda bu sefer benim sesimde karşı tarafa az gidiyor. bunların ayrı ayarlarını bulamadım. aynı şey kulaklık ile görüşme yaptığımda da oluyor. bu konuda da yardım bekliyorum.

cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• ROM dan kaynaklanıyor olabili, yeni bir ROM atarak sorunu çözmeyi denedin mi?
    Daha detaylı bilgiyi buradan alabileceğini umuyorum http://eten-users.eu/index.php?showforum=52
  • eten x600 pil süresi ne kadar gidiyor? benimki yaklaşık 2 aylık aldığımdan beri geceleri de açık olmak kaydıyla 1,5 gün ancak gidiyor. ağırlıklı olarak telefon özelliklerini kullanıyorum.
  • X800 için gece gün açık çok sık konuşmuyorum 3 gün gidiyor.
  • pil süresi ile ilgili servis ile görüştüm, servisteki bey kendisininde x600 kullandığını ve pil süresinin 2 günden biraz fazla olduğunu söyledi.
  • herkese mrb

uzun bir aradan sonra foruma girdim, benimde bir derdim var sizden sebep WM6.1 Panot v3.5 ROM'u eten x500 e kurdum cihaz gayet hızlandı ama 2 gb sd kartımı kurulumdan sonra görmedi 4 tane patch denedim olmadı yardımlarınızı bekliyorum)) ve başka bir rom tavsiyeniz varsa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspgirl -- 2 Aralık 2008; 16:40:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aspgirl

herkese mrb

uzun bir aradan sonra foruma girdim, benimde bir derdim var sizden sebep WM6.1 Panot v3.5 ROM'u eten x500 e kurdum cihaz gayet hızlandı ama 2 gb sd kartımı kurulumdan sonra görmedi 4 tane patch denedim olmadı yardımlarınızı bekliyorum)) ve başka bir rom tavsiyeniz varsa memnun olurum.

PhamQuang V09 kullanıyorum ve kartım sandisk 2GB, 10 larca değişik sürüm denedim kartla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım .
    Neden V09 dersen, V09 dan sonrası ses yükseltme yaması ile ile uyumlu değil.
  • PhamQuang V09 ve V10 u bulup indirdim. V10 u kurdum ses yaması benim için pek mühim değil genel itibariyle memnunum.SD kart sorunuda çözümlenmiş oldu tavsiyeniz ve yardımınız için teşekkürler.Forumu takipteyim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspgirl -- 5 Aralık 2008; 13:10:27 >
  • Arkadaşlar merhaba.Bende Glofıish x500 kulanıcısıyım,daha dogrusu kulanamayanlardanım.Telefonuma sistem geri yukleme(fabrika ayarları) yapıyordum ve %20 lerde ıken aklıma bırden telefon hafızasında kı onemlı bılgılerımı hafıza kartına atmadıgım aklıma geldı Sonrasında ise telefon kapandı tekrar acmak ıstedıgımde ıse glofıish açılış ekranı geldi sonra ekran donuyor hiç bir şekilde telefona mudahale yapamıyorum yardımlarınız için şimdiden teşşekürler

• Hard format atmayı dene. Bendeki X800 de yazılımla da başlatılabiliyor. Acaba senin yaptığın o muydu yoksa ROM daki rom la birlikte kurulan yazılımların yeniden kurulması olayı mıydı anlayamadım. Herhalukârda telefon numaraların kaybolmuş olabilir. Bilgisayara bağlayıp telefona ulaşabiliyorsan kurtarma şansın olabilir. En temizi açılışta (x500 ü bilemiyorum) belli tuşlara basarak "Hard Format" atmak.

http://www.hardreset.eu/eten_x500_hard_reset_soft_reset_en.html

Yedeklemeden almanız gerekli bilgileri ve özellikle "Contacts List" i yedeklemek gerekiyor. En azından sbp Backup veya benzeri bir programla mevcut hali SD karta yedeklemek ve gerektiğinde bu imajı geri alarak ya da imajı "Backup Explorer" ile açıp gerekli dosyaları içinden alınabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rsimsek -- 10 Aralık 2008; 12:15:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kosifoglu

Arkadaşlar merhaba.Bende Glofıish x500 kulanıcısıyım,daha dogrusu kulanamayanlardanım.Telefonuma sistem geri yukleme(fabrika ayarları) yapıyordum ve %20 lerde ıken aklıma bırden telefon hafızasında kı onemlı bılgılerımı hafıza kartına atmadıgım aklıma geldı Sonrasında ise telefon kapandı tekrar acmak ıstedıgımde ıse glofıish açılış ekranı geldi sonra ekran donuyor hiç bir şekilde telefona mudahale yapamıyorum yardımlarınız için şimdiden teşşekürler

arkadaşım ne yaptın ...sorunun çözüldü mü?

• eten X500 üm artık resim ve videoları güstermiyor...ayrıca cab ve exe dosyalarınıda açmıyor...winrar kurmaya çalışıyorum ama onu bile kurmuyor...birkac resim video görüntüleme programı kurup kaldırdıktan sonra böyle oldu...sistem geri yükleme yada fabrika ayarlarına geri mi dönmeliyim yoksa başka bir yolu varmı

hallettim sorunu..rar dosyayı çıkartıp pda ya attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mus3535 -- 13 Aralık 2008; 2:46:17 >
  • arkadas kusura bakmayın bayram tatılı araya gırdı pc basında yoktum.30 dk önce yoldan geldım ve hemen dediklerinizi uyugulayıp sonuçu size bildiriyorum ilginiz için çok teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: rsimsek

Hard format atmayı dene. Bendeki X800 de yazılımla da başlatılabiliyor. Acaba senin yaptığın o muydu yoksa ROM daki rom la birlikte kurulan yazılımların yeniden kurulması olayı mıydı anlayamadım. Herhalukârda telefon numaraların kaybolmuş olabilir. Bilgisayara bağlayıp telefona ulaşabiliyorsan kurtarma şansın olabilir. En temizi açılışta (x500 ü bilemiyorum) belli tuşlara basarak "Hard Format" atmak.

http://www.hardreset.eu/eten_x500_hard_reset_soft_reset_en.html

Yedeklemeden almanız gerekli bilgileri ve özellikle "Contacts List" i yedeklemek gerekiyor. En azından sbp Backup veya benzeri bir programla mevcut hali SD karta yedeklemek ve gerektiğinde bu imajı geri alarak ya da imajı "Backup Explorer" ile açıp gerekli dosyaları içinden alınabiliyor.

Dostum ilgin için çok teşekkür ederim.İçindeki MicroSD hafıza kartını pc de direk backup ını aldım(sorun yok )

Default Settings yaparken iptal ettim bataryayı cıkarttım.Ustat şimdide glofıish acılış ekranı çıkıyor ve donuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosifoglu -- 12 Aralık 2008; 22:15:19 >

• Hard Reset yapabiliyor musun?
  • Arkadaşlar haftasonu bir mağazanın kampanyası var, Glofiish X500 ve Glofiish M700 modelleri aynı fiyata satılıyor. Klavye haricinde bir farkları var mı ?

Hangisini önerirsiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenya64

Arkadaşlar haftasonu bir mağazanın kampanyası var, Glofiish X500 ve Glofiish M700 modelleri aynı fiyata satılıyor. Klavye haricinde bir farkları var mı ?

Hangisini önerirsiniz ?

Bende almayı düşünüyorum araştırdım bir kaç fark buldum.

1-M700'de sürgülü klavye var x500'de klavye yok.

2-M700 Usb 2.0 - X500 Usb 1.1

Başkada bir fark göremedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FA5T -- 19 Aralık 2008; 3:26:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _FaCeS_

Bende almayı düşünüyorum araştırdım bir kaç fark buldum.

1-M700'de sürgülü klavye var x500'de klavye yok.

2-M700 Usb 2.0 - X500 Usb 1.1

Başkada bir fark göremedim...

O zaman M700 favori görünüyor, biraz ağır da olsa katlanılabilir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.