Şimdi Ara

ETEN GLOFIISH Paylaşım Başlığı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
2
Favori
17.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsiburdada x600 499 ytl mavide diğerleri 399 ytl hangisini almak daha mantıklı arkadaşlar üçünden birini alacağım bu fiyata tavsiye edebileceğiniz başka model varmı? worldplay ile hepsiburdadan aldığımızda 100 ytlde puan veriorlar.
  • mavideki kampanya ne yazıkki sona erdi. Ben hepsiburada da ki kampanyadan alacağım ama cihazla birlikte hafıza kartı almak istiyorum. En fazla kaç gb microSD kartı destekler bunu bilmiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz? 2 gb ı desteklediğini duydum. 4 gb lık kartı destekler mi? Ya da 2 gb lık yeterli olur mu? Bir de hepsiburadadan bu telefon için Micro SD kart önerebilir misiniz lüftfen? İkisini de oradan alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanulas67 -- 21 Aralık 2008; 15:56:45 >
  • Buradaki micro sd uygun mu ? Yorumunuz nedir? Cevapladığınız takdirde hemen sipariş vereceğim çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanulas67 -- 21 Aralık 2008; 16:01:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanulas67

Buradaki micro sd uygun mu ? Yorumunuz nedir? Cevapladığınız takdirde hemen sipariş vereceğim çok teşekkürler

Sanırım micro SD yi SD adaptörü ile kullanabilirsiniz. X800 kullanıcısı olarak bahsedilen her üç modeli de tavsiye ederim. Bildiğim modeller arasında çakılı WM6 + GPS + FM radyolu HTC den başka bir model hatırlamıyorum. Fakat kamera için fazla hevesli olmayın vasat bir çekimi var.

• ben maviden m700 aldım ve 2gb. sd kart ile gayet rahat kullanıyorum.
  • ArkadaşLar X600 siparişini uzun incelemeler sonucunda verdim. Bende aranızdayım artık :) Bu arada 4gb lık hafıza kartını da destekLiyormuş. Müsteri hizmetlerine sordum..
  • Hayırlı olsun, güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: rsimsek

Hayırlı olsun, güle güle kullan

SağoLasin. Niye bu kadar kafa yorduğuma kızıyorum.Keske daha önce aLsaymışım. Mükemmel bişey yahu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanulas67

quote:

Orjinalden alıntı: rsimsek

Hayırlı olsun, güle güle kullan

SağoLasin. Niye bu kadar kafa yorduğuma kızıyorum.Keske daha önce aLsaymışım. Mükemmel bişey yahu..

Daha önce cep telefonuna verdiğim paraya htcnin en kral pdasını alabileceğimi düşündüğümde baya bir üzülüyorum.Keşke daha önceden pda kullansaymışım..X500+ kullanıcısıyım bu arada...
  • X500 ile önce GPRS'e bağlanıp ardından MMS gönderebilen var mı, ya da tam tersi önce MMS sonra GPRS (internet veya mail) sorunsuz kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurbabacan -- 27 Aralık 2008; 11:54:32 >
  • Eten cihazlara hangi teknik servis bakıyor acaba? Kullanma kılavuzunun en arkasında yazıyor sanırım yetkili servis noktaları. Yakın zamanda Eten cihaz satın alan bir arkadaş kullanma kılavuzunun arkasındaki yetkili servisleri yazabilir mi buraya. En azından İstanbul ve İzmir' dekileri yazarsanız sevinirim. Veya o sayfayanın fotoğrafını çekip buraya koyarsanız daha iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Eten cihazlara hangi teknik servis bakıyor acaba? Kullanma kılavuzunun en arkasında yazıyor sanırım yetkili servis noktaları. Yakın zamanda Eten cihaz satın alan bir arkadaş kullanma kılavuzunun arkasındaki yetkili servisleri yazabilir mi buraya. En azından İstanbul ve İzmir' dekileri yazarsanız sevinirim. Veya o sayfayanın fotoğrafını çekip buraya koyarsanız daha iyi olur.

Konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaş yok mu acaba?
  • Sanırım İstanbul ve İzmirde yok Eten servisi, TSE nin 7 bölge olayının arkasına sığınarak garip yerlere servis vermişler... Mesela iç anadolu için karaman diye hatırlıyorum. Bende x600 sahibiyim kitapçığın resmini çektiğimde buraya koymaya çalışırım.
  • Bu arada batarya ihtiyacınızı nereden karşılıyorsunuz? Türkiyede bataryalar çok pahalı... 60 YTL civarında bulunabiliyor. Fakat yurtdışında 6-7$ a bulmak mümkün.. Daha uygun fiyata bulabileceğim yerler biliyor musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: blauzahn

Sanırım İstanbul ve İzmirde yok Eten servisi, TSE nin 7 bölge olayının arkasına sığınarak garip yerlere servis vermişler... Mesela iç anadolu için karaman diye hatırlıyorum. Bende x600 sahibiyim kitapçığın resmini çektiğimde buraya koymaya çalışırım.

Blauzahn, teşekkür ederim.
    Ben cihazı 1,5 yıl önce almıştım. Kılavuzun arkasında servis noktaları belirtilmiş. Bu servisler Gen-pa gibi KVK gibi servisler değil tabiki. Orta halli elektronikçiler sanırım. Bendeki klavuza göre İstanbul ve İzmir' de teknik servis yok. Hatırladığım kadarı ile Karaman, Gaziantep, Manisa ve dört ilde daha servis var. Görüldüğü kadarı ile servis ağı yeterli değil.

Bendeki kılavuz eski olduğu için servisler değişmiş olabilir diye sizlere sormuştum. Ama servisler sanırım değişmemiş. Yine de servislerin olduğu sayfanın fotoğrafını buraya koyarsanız iyi olur. Fotoğrafını koyamasanızda servislerin adını, bulunduğu yeri ve telefon numarasını yazarsanız memnun olurum.

Batarya için internet üzerinden satış yapan sitelere bakılabilir. Gittigidiyor ve benzeri sitelerde de bulunabilir belki. Ayrıca yetkili teknik sevislerden de telefon aracılığı ile bilgi alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 27 Aralık 2008; 20:45:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: akay635

quote:

Orjinalden alıntı: blauzahn

Sanırım İstanbul ve İzmirde yok Eten servisi, TSE nin 7 bölge olayının arkasına sığınarak garip yerlere servis vermişler... Mesela iç anadolu için karaman diye hatırlıyorum. Bende x600 sahibiyim kitapçığın resmini çektiğimde buraya koymaya çalışırım.

Blauzahn, teşekkür ederim.
    Ben cihazı 1,5 yıl önce almıştım. Kılavuzun arkasında servis noktaları belirtilmiş. Bu servisler Gen-pa gibi KVK gibi servisler değil tabiki. Orta halli elektronikçiler sanırım. Bendeki klavuza göre İstanbul ve İzmir' de teknik servis yok. Hatırladığım kadarı ile Karaman, Gaziantep, Manisa ve dört ilde daha servis var. Görüldüğü kadarı ile servis ağı yeterli değil.

Bendeki kılavuz eski olduğu için servisler değişmiş olabilir diye sizlere sormuştum. Ama servisler sanırım değişmemiş. Yine de servislerin olduğu sayfanın fotoğrafını buraya koyarsanız iyi olur. Fotoğrafını koyamasanızda servislerin adını, bulunduğu yeri ve telefon numarasını yazarsanız memnun olurum.

Batarya için internet üzerinden satış yapan sitelere bakılabilir. Gittigidiyor ve benzeri sitelerde de bulunabilir belki. Ayrıca yetkili teknik sevislerden de telefon aracılığı ile bilgi alınabilir.

manisadaki servis bilgilerini yazabilirmisiniz

• Ses Elektronik Servis HizmetLeri - Çanakkale - 02862126264 - 02862178690
    Balaban Elektronik - Manisa - 02362321189
    Bulut Elektronik - Seyhan/Adana - 03222343379
    Türkeli İletişim Turizm - Karaman - 03382126600
    Rize Elektronik - Rize - 04642131253
    Yılmaz Elektronik - Erzurum - 04424514095
    Ünal Elektronik - Gaziantep - 03422151578
  • Manisa Balaban elektronik- Mehmet Balaban tel:0236 232 11 89
    Bende aramadım pazartesi arayacağim
  • merhaba.ben yeni x500 aldım ve wm6.0 yüklü geldi...şimdi yazılımla ilgili bazı sorunlar yaşıyorum(tel ile konuşurken benim sesim gitmiyor ama speakerdan konuşursam sorun yok ayrıca müzik dinlerken kulaklıktan ses geliyor ama speakerden ses çok çok az duyuluyor) işte 6.1 i yüklesem bu sorunlarım düzelir mi.. çünkü 2 kez hard reset attım düzelmedi..
    bi forumda arkadaş detaylı anlatmış:
    Tıkla

SD Kartınızın kurulumdan cihazın tanıması için de bunu indirin. İndir

Kurulum işlemi;
    1. ilk önce SDHC.cab kurun cihazı yeniden başlatın.
    2. hafıza kartınızı fat16 olarak formatlayın.
    3. WM6.1.X500.Panot.ver.3.5_ENG.rar içinden çıkan
    USBDLUpdate_Console.exe ve temp.bin dosyalarını hafıza kartına kopyalayın
    4. USBDLUpdate_Console.exe dosyasını PDA dan çalıştırın.
    5. ekran da "USB host is not connected yet" yazısını görene kadar bekleyin.
    6. cihazın pilini çıkarın cihaz kapansın sonra kapağını takın kalemi yerine yerleştirin.
    7. Elinizi kırımız görüşmeyi sonlandır butonuna basılı tutarak cihazı açın. ekrana "Errase all data" yazısı çıkana kadar elinizi kırmızı butondan ÇEKMEYİN.
    8. Errase all data sorusuna YES cevabını vermek için yeşil arama tuşunun yanındaki tuşa elinizi basılı tutun ekran da YES cevabı sabitleşecektir.

Bu kadar şunu söyleyim cihaz uçuyor acayip hızlı çalışmaya başladı. 2 haftadır hiç sorun yaşamadım. cihazı aldığınızdaki yüklü olan programlar yüklü gelmiyor yüklemek isteyenler aşağıdaki adresten indirebilirler.

Tıkla

siteye giriş için
    User name : eten
    Password : etendown

Kaynak İçin Tıkla

Kullandınız ve yok ben eski ROM um dönceğim derseniz.

Tıkla

buraya üye olarak X500 WWE 0436 (56,7 MB) dosyasını çekin. cihazınızı USB ile bilgisayar bağlayın (VİSTA da sorun oluyor Win XP de yapın bu işlemi)
    indirdiğiniz setup u çalıştırın cihazınızın ekranında ACTION KEY soracak. Bu numarayı

Tıkla

bu siteye girerek "TO RETRIEVE YOUR ACTION KEY" butonuna basarak cihazınızın IMEI numarasını girerek alabilirsiniz. Ime numaranızı telefonunuzdan *#06# tuşalarına basarak öğrenebilirsiniz. Sonra ekran siyah olacak ve beyaz yazılar akmaya başlayacak program da UPDATE butonuna basın. Update butonu aktif değilse usb kablosunu çekin biraz bekleyin ve tektar takın. Buton aktifleşecektir. Sonra cihazınızda veri aktarımını görürsünüz. işlem otomatik olarak biter ve ilk aldığınız zamanki haline döner cihaz WM6 ENG.

Not:TÜM İŞLEMLERDEN ÖNCE YEDEK ALINIZ. BU İŞLEMLERİ BEN YAPTIM SORUN YAŞAMADIM. OLUŞABİLECEK TÜM PROBLEMLERDEN DOLAYI MESULİYET SİZE AİTTİR.

bu arada siz tarif ederken cihazın pilini çıkartın demişsiniz pili nezaman geri takacağız...yok eğer yükleme sonuna kadar takmayacaksak neden şarjı full olsun diyorsunuz bunlarıda açıklayabilirseniz sevinirim...selamlar

• Mus3535, telefon görüşmelerinde ahizeden ses gelmemesi ve gitmemesi problemi başka bir arkadaşta da vardı. Bu problemin yazılımla alakası olduğunu sanmıyorum. Başka forumlarda da eten x500' de aynı problemi yaşayan bir kaç kullanıcıya daha rastlamıştım. Hatta bir arkadaşın cihazı bir yıllık falandı. Problemsizce kullanıyordu fakat sonradan bu ahize problemi ortaya çıkmıştı. Daha sonra ne yaptı bilmiyorum.

WM6.1' e geçmenin problemi çözeceğini sanmıyorum. ROM yükseltmekle cihaz garanti dışı kalmaz. Fakat yine de riske girmeye gerek yok. Teknik servislerin ne yapacağı belli olmaz. O nedenle en iyisi cihazı olduğu gibi teknik servise göndermek göndermektir.

@Hasanulas67;
    Teknik servis adresleri için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.