Şimdi Ara

ETEN GLOFIISH Paylaşım Başlığı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
2
Favori
17.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum nete yukleyip linki pm olarak gonderebilirsen cok sevinirim
  • Bende pm istesem ayıp olmaz dimi?teşekkürler....
  • Arkadaşlar, yüklediğim bu programlar, bir sürü programı deneyip kendimce en iyilerini seçtiğim programlardır. Daha iyileri de illa ki vardır. Lütfen siz de paylaşın.
    IGo8 büyük bir dosya, onu daha sonra yükleyeceğim.

Programlardan sadece pocket divx encoder programı pc, diğerleri ise pda içindir. Pocket divx encoder ile film önce pc.de 240x320 boyutlarına reencode edilecek (altyazı da ekleyebilirsiniz, rahatlıkla okunuyor), sonra pda.ya atılıp izlenecek.

Sk tools önemli bir program, sıkıntı yaşamamak için default ayarlarıyla oynamamak gerek.
    Pda programlarında ise iki tip kurulum var, exe uzantılı olanlar pc aracılığı ile, cab uzantılı olanlar ise hafıza kartına atılıp yüklenecek. Cab uzantılı olanlar pc.de rar dosyası gibi görünür, karıştırmamak lazım, direk hafıza kartına atın.

Programların kurulumu ve kullanımlarıyla ilgili sorunlarınıza elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.

Liste şöyle:
    Sbp mobile shell: tema programı, cihazı hiç kasmadan parmakla kullanılır hale getiriyor, görselliği çok güzel ve çok kullanışlı
    No data: izinsiz gprs kullanmını engelliyor, ancak siz izin verirseniz gprs'e giriyor.
    eye photo: aynı ipod.lardaki gibi parmakla resimleri değiştirebiliyosunuz
    fun contact: aynı ipod.lardaki gibi parmakla rehberde gezinebiliyosunuz
    ctypto stoage: klasör şifreliyor
    flash player: malüm
    acrobat reader. malüm
    google maps. google earth ppc versiyonu
    lingvosoft. çok kapsamlı bir sözlük
    resco explorer: dosya yöneticisi, içinde registry editör de var
    pocket player. mp3 player
    sk tools. temizlik programı
    Igo8. gps (harika bir program)
    skyfire. internet browser (çok kullanışlı)
    spd backup: yedekleme programı (cihazla gelen programdan çok daha kullanışlı)
    tcmp: video oynatıcı (hiç takılma olmadan film izlenebiliyor, ama önce encode etmek gerekiyor)
    pocket divx encoder: filmi 240x320 boyutlarına çeviriyor ve isterseniz altyazıyı da ekiliyor
    zoom board. zoom özelliği olan bir klavye, parmakla rahat yazılıyor

http://www.4shared.com/file/79776004/4384b9d2/programlar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgaripyolcu -- 9 Ocak 2009; 15:20:42 >

• teşekkürler,ben indirdim.akşama bana bir sürü iş çıktı......sevdim ben bu pda olayını..
  • igo 8 dosyaların icinde yok dostum,onu ayrıca yukleyebilirmisin dostum
  • Arkadaşlar dosya paylaşım programları yokmu wi-fi kulanaraktan pda ya mp3 , video indirmek için. Çok aradım araştırdım bulamadım. Bilirsiniz pc deki imesh gibi. Varmı yokmu? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • sağol arkadaşım güzel paylaşım. sorduğun bir soru için de ben şöyle bir yöntem denedim.
    wifi yi açtığında konfigüre etmek egerekiyor. wireless bağlantıları gördüğünde aşağıda network adapters diye bir sekme olacak. onu tıkla. ekrana adaptörler gelecek . zaten en üstte seçili olan şu an kullandığı adaptör oluyor. sol tuş ile edit diyorsun. bu seferde ekrana IP adresleriyle ilgili bilgiler geliyor buna elleme otomatik alsın IP yi. ikinci sekmede name serverlar var onu tıkla.
    DNS 4.2.2.1
    alt DNS hepsi boş
    WINS 4.2.2.2
    alt WINS hepsi boş.

bu şekilde kaydedersen bir sonraki bağlantıda youtube a girebilirsin.
  • ben skyfire ile sorunsuzca youtube giriyorum.explorerdan ise bu site erişime yasaklanmıştır yazısı çıkıyor.Nasıl oluyor bu.Hiç bir ayar falan yapmadım.....
  • Arkadaşlar İGO.yu ve geçen yüklemede eksik kalan bir dosyayı yükledim.
    İGO hafıza kartına atılacak ve igo.exe.ye tıklanacak, kurulum yok.
    http://rapid.share.com/files/182521353/Programlar2.rar.html (aradaki noktayı kaldırın)
    Youtube bende de açılyor bugün, ama 3 gün önce açılmıyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgaripyolcu -- 12 Ocak 2009; 20:49:29 >
  • PDA da olmazsa olmazlardan biri Total Commander 2.51 son sürüm ve Türkçe destekli.http://www.ghisler.com/whatsnew.htm#ce25

WkTask 1.2.0.2 de hoş bir task manager ve ekstraları olan beleş ve Türkçe arayüzlü güzel bir program. http://soft.photoracer.net/docs/wktask_en.html

VGA ekranlara küçük fonttan sıkıntı duyanlar için hoş bir Arama/Adres defteri vs hoş bir program daha;)http://www.inesoft.com/eng/index.php?in=phone.html

• eten m700 cihazım var back-up yükledim haliyle yeniden başladı ve yeniden başladığında golfiish ekranı çıktı ve arkasından beyaz ekranda kaldı. hard reset atmayı denedim işe yaramadı. bataryasını çıkarp 1 gün bekledim yine değişen bişey olmadı aklınıza gelen başka bir yöntem varmı bana yardımcı olurmusunuz
  • Gps bir türlü uyduya bağlanamıyor.Daha önce çok rahat buluyordu.Problem ne olabilir.Sıyırdım valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp78

eten m700 cihazım var back-up yükledim haliyle yeniden başladı ve yeniden başladığında golfiish ekranı çıktı ve arkasından beyaz ekranda kaldı. hard reset atmayı denedim işe yaramadı. bataryasını çıkarp 1 gün bekledim yine değişen bişey olmadı aklınıza gelen başka bir yöntem varmı bana yardımcı olurmusunuz

Hard Reset yapabilmen lazım. Boot ediyorsa Hard Reset yapılabilmeli. Ayrıca backup (yedeği) hangi programla aldığını söylemedin ama mevcut ROM ile yedeklenmişse geri almada da bir sorun olmayacaktır. Çünkü bendeki X800 ve hx4700 e defalarca bu işlemleri yaptım ve hiç bir sorunla karşılaşmadım. spbBackup (1.6 / 2.0) la backupxxx.exe oluşturup hard resetten sonra exe yi çalıştırınca da sorunsuz geri alıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: montaj34

Gps bir türlü uyduya bağlanamıyor.Daha önce çok rahat buluyordu.Problem ne olabilir.Sıyırdım valla

Bende de GPS bağlantısı bazen geç bağlanıyor Satalate Update diye bir programla GPS uydularının parametrelerini arada güncellersen bağlantı süresi kısalabilir. Çok kapalı ve yağışlı havalarda beklemesi veya hiç bağlanamaması normaldir.

• Orjinalden alıntı: rsimsek

quote:

eten m700 cihazım var back-up yükledim haliyle yeniden başladı ve yeniden başladığında golfiish ekranı çıktı ve arkasından beyaz ekranda kaldı. hard reset atmayı denedim işe yaramadı. bataryasını çıkarp 1 gün bekledim yine değişen bişey olmadı aklınıza gelen başka bir yöntem varmı bana yardımcı olurmusunuz

Hard Reset yapabilmen lazım. Boot ediyorsa Hard Reset yapılabilmeli. Ayrıca backup (yedeği) hangi programla aldığını söylemedin ama mevcut ROM ile yedeklenmişse geri almada da bir sorun olmayacaktır. Çünkü bendeki X800 ve hx4700 e defalarca bu işlemleri yaptım ve hiç bir sorunla karşılaşmadım. spbBackup (1.6 / 2.0) la backupxxx.exe oluşturup hard resetten sonra exe yi çalıştırınca da sorunsuz geri alıyor.

har reset menüsüne giriyor ekrana hard reset atılması için ekran geliyor yes diyorum 5 sn sayıyor tekrar yes diyorum yıne yes diyorum ama ondan sonra çıkan menude az bekleyip beyaz ekranda kalıyor. acama içindeki roma mı bişey oldu. backup ı içinde kurulu olan kendi back up programı ile alınmış ben sadece cihaza geri yükledim ondan sonrada bi daha açılmadı ne yapmam gerek bu aşamadan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp78 -- 14 Ocak 2009; 22:06:36 >

• YES tuşu olarak ekrandakine dokunmuyorsun değil mi? Soldaki eksi işareti olan tuşa (sol menü tüşü) basılı tut, ekrana YES yazınca bırak, ekran o halde (default (yes) şeklinde bir mesajla) bir süre bekledikten sonra cihaz yeniden başlatacaktır. Bu noktada Hard Reset atamadığını düşünüyorum. Yine olmaz ise bu durumda bilgisayara bağlayıp ROM atmayı dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rsimsek -- 14 Ocak 2009; 23:54:48 >
  • ekrana çıkan yes tuşuna basmıyorum normal telefon uzerındekı tuşlardan yes e basıyorum ama hard reset atamadım
  • 6.KATTA oturuyorum,1 saat gpsi açık tutuyorum genede uyduya bağlanmıyor.telefonu aldığıö ilk 3-4 gün 30 saniyede bağlanıyordu.çözümü yokmudur bunun,sinirden dün gece camdan aşağı atıyordum aleti
  • quote:

ekrana çıkan yes tuşuna basmıyorum normal telefon uzerındekı tuşlardan yes e basıyorum ama hard reset atamadım

All data clear [YES] gibi bir mesaj çıkıyor mu yani?

quote:

6.KATTA oturuyorum,1 saat gpsi açık tutuyorum genede uyduya bağlanmıyor.telefonu aldığıö ilk 3-4 gün 30 saniyede bağlanıyordu.çözümü yokmudur bunun,sinirden dün gece camdan aşağı atıyordum aleti

Hangi programla bağlanıyorsunuz? Bennim X800 iGo2006+ ile kısa sürede bağlanırken aynı ayarlarla başka GPSViewer, BeeLineGPS gibi programlarla bağlanamıyorum:O
  • sorunumu çözdüm ilgilenen arkadaşlar saolsun

hard reset atarken yanlış yapıyormuşum, ekrana çıkan hard reset menüsünde yes tuşuna bir kere basıp çekince hard reset atmıyor. yes tuşu geldiğinde yes e basıp biraz beklemek gerekiyor... sorun çözüldü yani

eten m700 e hard reset atmak için

power tuşu ve reset tuşuna aynı anda basıp biraz bekledikten sonra çekiyoruz, hemen bu işlemin ardından kırmızı arama kapatma tuşuna 6-7 saniye basılı tutarak hard reset menüsü açılana kadar bekliyoruz, hard reset menüsü çıktığında yes imgesinin altında ki tuşa basılı tutup bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp78 -- 15 Ocak 2009; 13:21:22 >
  • quote:

6.KATTA oturuyorum,1 saat gpsi açık tutuyorum genede uyduya bağlanmıyor.telefonu aldığıö ilk 3-4 gün 30 saniyede bağlanıyordu.çözümü yokmudur bunun,sinirden dün gece camdan aşağı atıyordum aleti

öncelikle sorununa çözüm bulabilmemiz için biraz daha ayrıntılı anlatsan daha kolay olur. navigasyon için hangi programı kullanıyosun ? cihazın içindeki gps viewer dan mı bağlanmaya çalışıyosun
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.