Şimdi Ara

ETEN GLOFIISH Paylaşım Başlığı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
2
Favori
17.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mus3535

merhaba.ben yeni x500 aldım ve wm6.0 yüklü geldi...şimdi yazılımla ilgili bazı sorunlar yaşıyorum(tel ile konuşurken benim sesim gitmiyor ama speakerdan konuşursam sorun yok ayrıca müzik dinlerken kulaklıktan ses geliyor ama speakerden ses çok çok az duyuluyor) işte 6.1 i yüklesem bu sorunlarım düzelir mi.. çünkü 2 kez hard reset attım düzelmedi..
    bi forumda arkadaş detaylı anlatmış:
    Tıkla

SD Kartınızın kurulumdan cihazın tanıması için de bunu indirin. İndir

Kurulum işlemi;
    1. ilk önce SDHC.cab kurun cihazı yeniden başlatın.
    2. hafıza kartınızı fat16 olarak formatlayın.
    3. WM6.1.X500.Panot.ver.3.5_ENG.rar içinden çıkan
    USBDLUpdate_Console.exe ve temp.bin dosyalarını hafıza kartına kopyalayın
    4. USBDLUpdate_Console.exe dosyasını PDA dan çalıştırın.
    5. ekran da "USB host is not connected yet" yazısını görene kadar bekleyin.
    6. cihazın pilini çıkarın cihaz kapansın sonra kapağını takın kalemi yerine yerleştirin.
    7. Elinizi kırımız görüşmeyi sonlandır butonuna basılı tutarak cihazı açın. ekrana "Errase all data" yazısı çıkana kadar elinizi kırmızı butondan ÇEKMEYİN.
    8. Errase all data sorusuna YES cevabını vermek için yeşil arama tuşunun yanındaki tuşa elinizi basılı tutun ekran da YES cevabı sabitleşecektir.

Bu kadar şunu söyleyim cihaz uçuyor acayip hızlı çalışmaya başladı. 2 haftadır hiç sorun yaşamadım. cihazı aldığınızdaki yüklü olan programlar yüklü gelmiyor yüklemek isteyenler aşağıdaki adresten indirebilirler.

Tıkla

siteye giriş için
    User name : eten
    Password : etendown

Kaynak İçin Tıkla

Kullandınız ve yok ben eski ROM um dönceğim derseniz.

Tıkla

buraya üye olarak X500 WWE 0436 (56,7 MB) dosyasını çekin. cihazınızı USB ile bilgisayar bağlayın (VİSTA da sorun oluyor Win XP de yapın bu işlemi)
    indirdiğiniz setup u çalıştırın cihazınızın ekranında ACTION KEY soracak. Bu numarayı

Tıkla

bu siteye girerek "TO RETRIEVE YOUR ACTION KEY" butonuna basarak cihazınızın IMEI numarasını girerek alabilirsiniz. Ime numaranızı telefonunuzdan *#06# tuşalarına basarak öğrenebilirsiniz. Sonra ekran siyah olacak ve beyaz yazılar akmaya başlayacak program da UPDATE butonuna basın. Update butonu aktif değilse usb kablosunu çekin biraz bekleyin ve tektar takın. Buton aktifleşecektir. Sonra cihazınızda veri aktarımını görürsünüz. işlem otomatik olarak biter ve ilk aldığınız zamanki haline döner cihaz WM6 ENG.

Not:TÜM İŞLEMLERDEN ÖNCE YEDEK ALINIZ. BU İŞLEMLERİ BEN YAPTIM SORUN YAŞAMADIM. OLUŞABİLECEK TÜM PROBLEMLERDEN DOLAYI MESULİYET SİZE AİTTİR.

bu arada siz tarif ederken cihazın pilini çıkartın demişsiniz pili nezaman geri takacağız...yok eğer yükleme sonuna kadar takmayacaksak neden şarjı full olsun diyorsunuz bunlarıda açıklayabilirseniz sevinirim...selamlar

Dostum bir de su micro sd kartı tanıması için gereken programın nerde oldugu olsaydı.. Çok lazım Görmüyor kartı. Fotograf makinası görüyor hatta formatladım cektigim fotografları ama telefon ve laptop görmüyor sinir oldum.

• Aşağıdaki linkten indireceğin programıcihaza kurarsan 4GB' lık kartları destekler. (.cab uzantılı dosya cihaza kopyalanacak. Kopyalanan dosya cihazda bulunup üzerine tıklanacak).

http://www.dosya.tc/YeniKlas_r_112.rar.html
  • Dostum tesekkürler. Telefon gördü kartı fakat laptop görmüyor şimdi. Onu nasıL çözebiliriz=? Ayrıca fotograf makinesi okuyor ama bilgisayar okumuyor. Bu hafıza kartının içine telefondan dosya nasıl atabilirim? ya da içeriğine nasıl bakabilirim?
  • ActiveSync kurmalısın...tel ile gelen cd de var..birde telefona taktığın kartı çıkartıp laptop a takarsan tekrar pc ye göre format atman lazım...bu yüzden dosya paylaşımını ActiveSync ile yap...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mus3535 -- 29 Aralık 2008; 0:04:56 >
  • akay635 arkadaşım cihazınıza wm 6.1 i kendiniz mi kurdunuz...6.0 dan ne farkı var ,tavsiye edermisiniz..
  • quote:

ActiveSync kurmalısın...tel ile gelen cd de var..birde telefona taktığın kartı çıkartıp laptop a takarsan tekrar pc ye göre format atman lazım...bu yüzden dosya paylaşımını ActiveSync ile yap...

Teşekkürler cevabınız için ActiveSync ile evet görebiliyorum fakat ben bu micro sd kartı adaptörüyLe laptop a takamayacak mıyım? O zaman hersey daha kolay oluyordu da. laptopun kart girişine takıyorum görmüyor fakat diğer kartları görüyor. Bunun nedenini merak ediyorum. Acaba herkeste mi böyle yoksa bende ki kart mı calısmıyor. Ayrıca fotograf makinamda adaptörüyle gayet kolay tanıyor ama laptopta tanımıyor. Sinir oLdum. Hayır diğer arkadaslarımı da uyaracağım eger sorunluysa..
  • acemi x500+ kullanıcısından öneriler -1-

her kullanım sonunda programdan çıkmama rağmen "çalışan programlar" listesinde kullandığım bazı programların "açık" olarak gözüktüğünü farkettim. bu programları "çalışan programlar" penceresinden kapatınca, igo, yolbil vs çok kasan uygulamaların açılışta hata vermediğini gözlemledim. bu sayede artık sık sık "reset" yapıp yeniden başlatma ihtiyacı hissetmiyorum. tavsiye ederim.

saygılarımla
  • Bendeki kartı laptop okuyor, fakat leptopa sokarken yazma kiliti kitleniyor, dikkat edin karta yazamayabilirsiniz.
  • merhaba arkadaşlar..
    bana yardımcı olabilirmisinz?
    2 hafta önce m700 aldım.
    problem ise oyun veya program yüklemek istedigimde bunları sd yi seçmeme rağmen cihaza yüklüyor. bu yüzden cihaza fazla bişey yükleyemiyorum bunu nasıl çözebilirim :(

artı yedekleme nasıl yapılır bilmiyorum..
    burda kullanılan terimlere az da olsa uzağım galiba.. basit bi biçimde de bu konuda yardımcı olunursa çok mesut ve bahtiyar olucam :(
  • LÜTFEN YARDIM
    m700 kullanıcısıyım kamerada flas acılmıyor tüm ayarları kurdalamama ragmen olmadı neden olabilir sizce
  • fotoğraf çekme tuşuna bastıktan sonra kamera açıldıktan sonra anahtarı tıkla. sonra kenarlarda menü çıkacak. en üstte ortada flash ışıgı var ona tıkla ordan ayarla
  • teşekkurler cozdum resim cekmek için yanlıs düğmeye basıyomusum :D orta joistige basmıycakmısız yantaraftaki fotograf dugmesine bascakmısız :D:D:D:D:D
  • quote:

akay635 arkadaşım cihazınıza wm 6.1 i kendiniz mi kurdunuz...6.0 dan ne farkı var ,tavsiye edermisiniz..

Kendim kurdum. WM6' ya göre kayda değer bir fark yok. WM6.1' e geçmeyi gerekli görmüyorum. Boşuna uğraşmayın. WM6.1 daha hızlı deniyor ama alakası yok bence. Program kurdukça hantallaşıyor yine cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 31 Aralık 2008; 18:38:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

quote:

akay635 arkadaşım cihazınıza wm 6.1 i kendiniz mi kurdunuz...6.0 dan ne farkı var ,tavsiye edermisiniz..

Kendim kurdum. WM6' ya göre kayda değer bir fark yok. WM6.1' e geçmeyi gerekli görmüyorum. Boşuna uğraşmayın. WM6.1 daha hızlı deniyor ama alakası yok bence. Program kurdukça hantallaşıyor yine cihaz.

Aslıda bu olay rom'dan rom'a farkeder.Önemli olan gerçekten temizlenmiş bir rom kullanmak.Kva9 tabanlı 2.3 Wm 6.1 gerçekten güzel 30 Mb boşta ram kalıyor.1 Hafta kullandım ama istediğim verimi alamadım öyle ahım şahım fark yok.Bugün itibariyle temizlenmiş wm 6.0 romu kurdum 31Mb ram boşta kalıyor.İki sistemde güzel ama bana hangisi derseniz ben temiz bir wm 6.0 derim X500+ kullananlara tabi...

• quote:

Orjinalden alıntı: _FaCeS_

quote:

quote:

Aslıda bu olay rom'dan rom'a farkeder.Önemli olan gerçekten temizlenmiş bir rom kullanmak.Kva9 tabanlı 2.3 Wm 6.1 gerçekten güzel 30 Mb boşta ram kalıyor.1 Hafta kullandım ama istediğim verimi alamadım öyle ahım şahım fark yok.Bugün itibariyle temizlenmiş wm 6.0 romu kurdum 31Mb ram boşta kalıyor.İki sistemde güzel ama bana hangisi derseniz ben temiz bir wm 6.0 derim X500+ kullananlara tabi...

temizlenmiş etenx500+ romu wm6 ve wm6.1 edinebileceğimiz link eklermisiniz birde rom yükleme olayı ne kadar riskli ne yapmak gerekli teşekkürler

• bende acemi x500+ kullanıcısıyım pocket artist diye bi program yükledim demoymuş sildim.ama hala özellik olarak onu görüyo o yüzden açamıyorum resimleri eskisi gibi yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim..
  • Yedek batarya için teknik servise işim düşmüştü. Belli bir süre araştırdıktan sonra teknik servisin adını, adresini ve telefonunu buldum.
    Kullanım kılavuzunun arka sayfasındaki teknik sevislerin bir geçerliliği yok artık onu belirteyim önce. Eten' in Türkiye çapında sadece İstanbul' da bir tane yetkili teknik servisi var. Belki ihtiyacı olan arkadaşlar olabilir diye bu servis ile ilgili bilgiler aşağıya yazdım.

Teletek A.Ş.
    Tel: 0216 369 96 83
    Sahrayıcedid Mahallesi Mengi sokak Telecity iş merkezi No:26 Kat:4 Kadıköy-İSTANBUL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 8 Ocak 2009; 14:10:19 >
  • quote:

Yedek batarya için teknik servise işim düşmüştü. Belli bir süre araştırdıktan sonra teknik servisin adını, adresini ve telefonunu buldum.
    Kullanım kılavuzunun arka sayfasındaki teknik sevislerin bir geçerliliği yok artık onu belirteyim önce. Eten' in Türkiye çapında sadece İstanbul' da bir tane yetkili teknik servisi var. Belki ihtiyacı olan arkadaşlar olabilir diye bu servis ile ilgili bilgiler aşağıya yazdım.

Teletek A.Ş.
    Tel: 0216 369 96 83
    Sahrayıcedid Mahallesi Mengi sokak Telecity iş merkezi No:26 Kat:4 Kadıköy-İSTANBUL

Bende yedek batarya istiyorum.Sirkeciden bulabilirmiyim yoksa ayın 15inde ağbim amerikaya gidiyor ona getirtmek daha mı mantıklı?
  • Doğubank' taki iş yerlerine sormak lazım. Ayrıca Doğubank' ın olduğu civarlarda cep bilgisayarı tamiri yapan dükkanlar vardı. Onlardan da bilgi alınabilir.

Özellikle yaygın olmayan ürünler Türkiye' de pahalı oluyor. Türkiye' deki ve Amerika' daki fiyatları karşılaştırmakta fayda var. Tabi Türkiye' de Eten aksesüarlarını bulamama durumu da var.
  • Merhaba arkadaşlar
    Ben M700 sahibiyim, ama bizim başlık pek faal değil, bu yüzden buraya yazıyorum. Telefonun neredeyse tüm özelliklerini çözdüm (bir mesaj sesini değiştiremedim, bi de takla attıramadım:)). Çok rahat bir şekilde kullanıyorum. Kullandığım programların listesi şöyle:

Sbp mobile shell: tema programı, cihazı hiç kasmadan parmakla kullanılır hale getiriyor, görselliği çok güzel ve çok kullanışlı
    No data: izinsiz gprs kullanmını engelliyor, ancak siz izin verirseniz gprs'e giriyor.
    eye photo: aynı ipod.lardaki gibi parmakla resimleri değiştirebiliyosunuz
    fun contact: aynı ipod.lardaki gibi parmakla rehberde gezinebiliyosunuz
    ctypto stoage: klasör şifreliyor
    flash player: malüm
    acrobat reader. malüm
    google maps. google earth ppc versiyonu
    lingvosoft. çok kapsamlı bir sözlük
    resco explorer: dosya yöneticisi, içinde registry editör de var
    pocket player. mp3 player
    sk tools. temizlik programı
    Igo8. gps (harika bir program)
    skyfire. internet browser (çok kullanışlı)
    spd backup: yedekleme programı (cihazla gelen programdan çok daha kullanışlı)
    tcmp: video oynatıcı (hiç takılma olmadan film izlenebiliyor, ama önce encode etmek gerekiyor)
    pocket divx encoder: filmi 240x320 boyutlarına çeviriyor ve isterseniz altyazıyı da ekiliyor
    zoom board. zoom özelliği olan bir klavye, pasrmakla rahat yazılıyor

eğer istek olursa programları nete yükleyebilirim. 1-2 tane de sorum var
    1- mesaj sesini değiştiremedim
    2- youtubeye wi-fi ile girdiğimde yasaklı ibaresi çıkıyor, pc.lerde bunu çözen programlar var, ppc.lerde varmı?
    3- nette çok fazla oyun buldum, ama kurup deneyecek vaktim yok, bana güzel ve dokunmatik ekrana uygun bikaç oyun tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgaripyolcu -- 9 Ocak 2009; 15:16:31 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.