Şimdi Ara

ETEN GLOFIISH Paylaşım Başlığı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
2
Favori
17.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alp78

quote:

Orjinalden alıntı: montaj34

6.KATTA oturuyorum,1 saat gpsi açık tutuyorum genede uyduya bağlanmıyor.telefonu aldığıö ilk 3-4 gün 30 saniyede bağlanıyordu.çözümü yokmudur bunun,sinirden dün gece camdan aşağı atıyordum aleti

öncelikle sorununa çözüm bulabilmemiz için biraz daha ayrıntılı anlatsan daha kolay olur. navigasyon için hangi programı kullanıyosun ? cihazın içindeki gps viewer dan mı bağlanmaya çalışıyosun

program İGO2008
    gps viewerdan hiçbir şekilde bağlanamıyorum.yalnız igo yu yüklemeden önce çok rahat bağlanıyordum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 15 Ocak 2009; 13:40:13 >
  • igo 6 yı dene, ben gayet hızlı bir şekilde bağlanıyorum. yüklediğin programda bir sorun olabilir veya başka bir igo8 yükleyerek dene,
    aynı sorun bendede oldu başka bir igo yükleyerek çözdüm sorunumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp78 -- 15 Ocak 2009; 14:03:35 >
  • quote:

igo 6 yı dene, ben gayet hızlı bir şekilde bağlanıyorum. yüklediğin programda bir sorun olabilir veya başka bir igo8 yükleyerek dene,
    aynı sorun bendede oldu başka bir igo yükleyerek çözdüm sorunumu

tamam akşam eve gidince 2006yı deneyim.onun kurulumuda aynı dimi?
  • igo 6 yı indir sd karta at, kartı takınca yükleme ekranı çıkıyor. olmazsa kendi kullandıgımı upload ederim denersin.
  • quote:

igo 6 yı indir sd karta at, kartı takınca yükleme ekranı çıkıyor. olmazsa kendi kullandıgımı upload ederim denersin.

TEŞEKKÜRLER
  • m700 e kurulabilecek daha güzel bir radyo programı var mı direkt sistem üzerinde çalışacak. herhangi bir bağlantı ile internete bağlanmadan.
  • ETEN M700 marka , üzerinde tek çizik olmayan , tüm aksesuarlarıyla ve sıfır kutusuyla birlikte
    sadece 40 günlük kullanılmış , 2 yıllık faturasıyla.
    içinde önemli programlar ve igo8 navigasyon yüklü olarak verilecektir.

Cihazım , Blackberry bold aldığım için boşa çıktı.Kısa kullanım sürem içinde , gerçekten çok işime yaradı ,
    çekim kalitesi dışında , gerçekten mükemmel bir cihaz.Klavyesini çok hızlı kullanabiliyorsunuz çünkü yazması çok kolay.
    Fiyatı özellikle vermiyorum.
    Gerçekten ilgilenen bir arkadaş olursa , pm yollarsa sevinirim.
  • Arkadaşlar x800 aldım.Gps wiewer açıyorum searching diyor ama hiç bir uyduya bağlanmıyor igo8 yükledim oda bazen açmıyor out of memory diyor. bu gps denen olayı nasıl kullancam yardım edebilecek var mı acaba
    .
  • merhaba arkadaşlar eten x500+ için manila 2d rom varmıdır acaba sitelerde var ama x500 için sanırım x500+ için olan varsa link verebilirlerse sevinirim
  • Arkadaşlar gps viewer ile bağlantı sorunu yaşayan arkadaşlara sirftech adlı programı indirmelerini tavsiye ederim.Yabancı forumlarda yaptığım araştırmalar sonucu buldum.Saniyeler içinde uyduları buluyor.Yalnız igo8 benim x800 de düzenli çalışmıyor.Bazen hafıza yetersiz deyip donuyor bazen saatlerce çalışıyor.igo8 dışında tavsiye edeceğiniz başka bir navigasyon programı varmı sizin kullanıp test ettiğiniz özellikle.sifrtech adresi aşaığıda veriyorum.
    http://w5.nuinternet.com/s660100031/SirfTech.htm
  • x500+ da arkadaşlar igo 8 de hafıza yetersiz uyarısı alıyorum genelde
    çözüm için neler yapabilirim rom yükleme tüm ppclerde aynımıdır x500 e nasıl rom yüklenir tavsiye edebileceğiniz bir rom varmı teşekkürler
  • Arkadaşlar,M700 almayı düşünüyorumda bu aralar.Bu alette el yazısı tanıma özelliği varmıdır merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: biber10

x500+ da arkadaşlar igo 8 de hafıza yetersiz uyarısı alıyorum genelde
    çözüm için neler yapabilirim rom yükleme tüm ppclerde aynımıdır x500 e nasıl rom yüklenir tavsiye edebileceğiniz bir rom varmı teşekkürler

Bendeki X800 de de iGo8 aynı şekilde bir süre sonra yetersiz bellek hatası ile kapanıyor. Bir yerde iGO2006+ ya göre daha yüksek bellek istediğini okumuştum. Bir ayarı var mı bilemiyorum. Belki arka planda çalışan programlar kapatılıp/kaldırıp boş RAM bellek yükseltilerek aşılabilir?!
  • ben de x800 kullanıyorum.önceleri ben de hafıza yetersiz uyarısı alıyordum.Tel.den kullanmadığım bazı programları kaldırdım ve igo8 in karttan çalışan versiyonunu kullanıyorum yani kurulum gerektirmeyenini. sonradan tele bir çok program yüklememe rağmen igo8 de hafıza yetersiz uyarısı almıyorum.hatta geçen uzun yola gittim hiç sorun çıkarmadı.ayrıca garmin yüklü onuda kullanabiliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ringstar

ben de x800 kullanıyorum.önceleri ben de hafıza yetersiz uyarısı alıyordum.Tel.den kullanmadığım bazı programları kaldırdım ve igo8 in karttan çalışan versiyonunu kullanıyorum yani kurulum gerektirmeyenini. sonradan tele bir çok program yüklememe rağmen igo8 de hafıza yetersiz uyarısı almıyorum.hatta geçen uzun yola gittim hiç sorun çıkarmadı.ayrıca garmin yüklü onuda kullanabiliyorum.

kullandığınız programın hangi versiyonu igo 8 için 8.0.0 ile başlayan bendede çalıştı ama yeni sürümünde hafıza az uyarısı alıyorum
  • Arkadaşlar Merhaba;

Elimde Rusya dan gelmiş eten glofish x800 cihaz var. Tabiki cihazın orjinal dili Rusça. Eten in sitesinden indirdiğim ingilizce ROM u yüklemeye çalışırken ekran "update tuşu belirgin hale gelmezse data kablosunu çıkartıp takın" mesajı belirir belirmez beyaz bir hal alıyor. Pilini çıkartıp takmadan cihaz kendine gelmiyor. Başka ROM larda yüklemeye çalıştım. Hep aynı sorun.

Bu cihaza nasıl sorunsuz ROM yükleyebilirim. Bu konuda acil yardım edebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jokerworld -- 14 Nisan 2009; 11:34:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jokerworld

Arkadaşlar Merhaba;

Elimde Rusya dan gelmiş eten glofish x800 cihaz var. Tabiki cihazın orjinal dili Rusça. Eten in sitesinden indirdiğim ingilizce ROM u yüklemeye çalışırken ekran "update tuşu belirgin hale gelmezse data kablosunu çıkartıp takın" mesajı belirir belirmez beyaz bir hal alıyor. Pilini çıkartıp takmadan cihaz kendine gelmiyor. Başka ROM larda yüklemeye çalıştım. Hep aynı sorun.

Bu cihaza nasıl sorunsuz ROM yükleyebilirim. Bu konuda acil yardım edebilirseniz sevinirim.

Özellikle offical rom yüklemek istemiyorsan sd karttanda kurulum yapabilirsin. X800 için ingilizce romlar mevcut. Burdan wm6.1 ve wm6.5 romlar var.wm6.5 henüz beta olduğundan build numarası yüksek bir wm6.1 rom kurmanı öneririm.(Sdkartının, telefonunun, tel rehberinin tüm yedeklerini almanı öneriririm)

- SDKarttan kurulum
    a- Micro sdcart 'a fat(fat16) biçimlendirmesi(format) yapıyoruz. (Pc nizde sdcart okuyucusu bulunması lazım)
    b- Cihazın şarjı en az %90 olmalı.
    b- İndirmiş olduğumuz rom klasörünün içindeki temp dosyasının uzantısını .bin yapıp (temp.bin olacak), temp.bin ve USBDLUpdate_Console.exe dosyalarını sdkartımıza kopyalıyoruz (SD kartın ana dizninine kopyalayın.Herhangi klasör oluşturmayın) ve kartı cihaza takıyoruz. Usb kablosunu ya şarja yada bilgisayara bağlıyoruz.(tercihen şarja bağlayın)
    c- Cihaz ın içinden yani Start>Programs>File Explorer>Storage Card>USBDLUpdate_Console.exe 'ye stylus kalemle tıklayoruz ve cihaz yükleme ekranına geçerek temp.bin dosyasını kendisi görüyor. Birkaç dakika sonra kurulum gerçekleşiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: koppa

quote:

Arkadaşlar Merhaba;

Özellikle offical rom yüklemek istemiyorsan sd karttanda kurulum yapabilirsin. X800 için ingilizce romlar mevcut. Burdan wm6.1 ve wm6.5 romlar var.wm6.5 henüz beta olduğundan build numarası yüksek bir wm6.1 rom kurmanı öneririm.(Sdkartının, telefonunun, tel rehberinin tüm yedeklerini almanı öneriririm)

- SDKarttan kurulum
    a- Micro sdcart 'a fat(fat16) biçimlendirmesi(format) yapıyoruz. (Pc nizde sdcart okuyucusu bulunması lazım)
    b- Cihazın şarjı en az %90 olmalı.
    b- İndirmiş olduğumuz rom klasörünün içindeki temp dosyasının uzantısını .bin yapıp (temp.bin olacak), temp.bin ve USBDLUpdate_Console.exe dosyalarını sdkartımıza kopyalıyoruz (SD kartın ana dizninine kopyalayın.Herhangi klasör oluşturmayın) ve kartı cihaza takıyoruz. Usb kablosunu ya şarja yada bilgisayara bağlıyoruz.(tercihen şarja bağlayın)
    c- Cihaz ın içinden yani Start>Programs>File Explorer>Storage Card>USBDLUpdate_Console.exe 'ye stylus kalemle tıklayoruz ve cihaz yükleme ekranına geçerek temp.bin dosyasını kendisi görüyor. Birkaç dakika sonra kurulum gerçekleşiyor.

KOPPA DOSTUM ILGINE ONCELIKLE COK TESEKKUR EDERIM. TEMP DOSYASININ UZANTISINI .BİN YAPICAZ DEMISSIN. YANI DOSYANIN UZERINE GELIP YENIDEN ADLANDIR DEDIKTEN SONRA TEMP.BİN MI YAZACAGIM. ?

• quote:

KOPPA DOSTUM ILGINE ONCELIKLE COK TESEKKUR EDERIM. TEMP DOSYASININ UZANTISINI .BİN YAPICAZ DEMISSIN. YANI DOSYANIN UZERINE GELIP YENIDEN ADLANDIR DEDIKTEN SONRA TEMP.BİN MI YAZACAGIM. ?

Rica ederim. Windows tanıdığı dosyaların uzantılarını gizler. Uzantıları göreblmen için burdaki gibi yapman lazım. ( İşin bitince bu ayarı eski haline getir)
  • Orjinalden alıntı: koppa

Rica ederim. Windows tanıdığı dosyaların uzantılarını gizler. Uzantıları göreblmen için burdaki gibi yapman lazım. ( İşin bitince bu ayarı eski haline getir)

DOSTUM COK SAGOL.. 1-2 GUN ICINDE DENEYECEGIM. SANIRIM SENI DAHA COK RAHATSIZ EDECEKMISIM GIBI GOZUKUYOR. :) BU ARADA ILGILI SITEYE DE DAHA ONCEDEN BU KONUYLA ILGILI MESAJLAR BIRAKMISTIM.. ORDA KARSILASMAMISIZ. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jokerworld -- 15 Nisan 2009; 14:04:25 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.