Şimdi Ara

Ethernet bağlantısı gidip geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. 2-3 senedir laptopumda ara sıra yaşadığım bir problemi çözmek istiyorum. Dünya işareti geliyor 1-2 saniye sonra tekrar bağlanıyor. Can sıkıcı bir durum. Ethernet kablosu sağlam modem sağlam başka PC'de olmuyor bu sorun.

Eski bir ADSL modemi router gibi kullanıp başka kablo ile bağladım. 6 aydır böyle sorunsuz kullandım sonra tekrar bu sorun hortladı. 2 defa format attım yine aynı sorun. Farklı sürücüler denedim yine aynı. ASUS X550VX modelini kullanmaktayım. Wi-Fi ile idare edeyim dedim, Ethernet bağlantısı gibi stabil bir performansı yok özellikle oyunlarda pek iyi olmuyor. Ani ping artışı olmuyor yani internet iyi durumda fakat kopup gelmesi işleri aksatıyor. İki kabloda CAT 5e. Bir tane Switch alsam bağlasam düzelir mi acaba? Yardımlarınızı bekliyorum. Ethernet bağdaştırıcısı Realtek.

• Diğer bağdaştırıcı seçenekleri

Ethernet sağ tık Özellikler

Yapılandır

Güç Yönetimi

Güç yönetimi sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın, işareti kaldırın.

Tamam

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Hocam biraz geç yazıyorum. Dediğiniz yöntemi denedim maalesef işe yarmıyor. Wi-fi 'da düzgün çalışmıyor. Mecburen usb ethernet adaptör taktım öyle idare ediyorum.

• kurt gibi açım kullanıcısına yanıt

Geç olsun güç olmasın, bir de Lenova'ya yazın belki faydası olur. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkür ederim fakat sorun devam ediyor. Ethernet adaptöründe bile kopma yapıyor düzgün internet kullanamıyorum üstüne hız düşük baya.

Asus teknik servisine götürsem çözebilirler mi bu sıkıntıyı bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.