AirTies'ın modemini kullanıyorum,ethernet ile internete giriyorum,Windows 7 kullanıyorum.Sorun şu:Win7 kullanan arkadaşlar bilir, bilgisayarın sağ alt tarafındaki internet logosunda ağ erişimi olmadığı zaman kırmızı renkle çarpı işareti görülür.İnternete bağlanmaya çalışırken ise logoda mavi bir yuvarlak döner.Bilgisayarı açtığım zaman o mavi yuvarlak dönmeye başlıyor,bi süre sonra çarpı işareti çıkıyor,sonra yine yuvarlak dönüyor ve yine çarpı çıkıyor,bu böyle sürekli devam ediyor.Yani hiç bir zaman internete bağlanmıyor.Bu sabah internete girebiliyordum ama bilgisayarı kapatıp açınca bir daha girememeye başladım.Modemde bir sorun yok.Çünkü evin diğer bir odasındaki bilgisayardan usb adaptör ile internete bağlanılabiliyor.Her şeyi denedim ama çözümü bulamadım,sizce sorun ne olabilir ?
Arkadaşlar yok mu yardım edecek ?
Bu arada "Sorun Gider" dediğimde "Bu bilgisayara uygun bir ethernet kablosu takın" uyarısını alıyorum.Ama kablo zaten takılı.Başka bir kablo taktım ,yine aynı uyarıyı verdi.
Arkadaşlar daha sorunu çözemedim,lütfen yardım edin.
anakartın marka ve modeli lütfen eğer kullandığınız driver win update ile geldiise sorun olabilir