Şimdi Ara

Ethernet Kablosu Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ethernet kablosu takılı olduğu halde takılı değilmiş gibi hata alıyorum. Modemde bağlantı ışığı uzun aralıklı gösteriyor bi de bazen gidiyor geliyor. Kopma genellikle bişeyler indirirken oluyor anlamadım. Ethernet kablosu ışığı yanmıyor bağlantı koptuğunda.
    Format attım,sürücü güncelleştirmesi yaptım,kabloyu değiştirdim yine aynı sorun. Fakat yeni kabloyla bi 15 gün sıkıntısız kullandım sonra o da hata vermeye başladı.Durum bu arkadaşlar.
    Yardımlarınızı bekliyorum.

• Kablo nereden geçiyor ? Sorun o olmasın ?
  • Nasil kablo nereden geciyor hocam anlamadim.arkadan geciyor iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyyaz10

Arkadaşlar ethernet kablosu takılı olduğu halde takılı değilmiş gibi hata alıyorum. Modemde bağlantı ışığı uzun aralıklı gösteriyor bi de bazen gidiyor geliyor. Kopma genellikle bişeyler indirirken oluyor anlamadım. Ethernet kablosu ışığı yanmıyor bağlantı koptuğunda.
    Format attım,sürücü güncelleştirmesi yaptım,kabloyu değiştirdim yine aynı sorun. Fakat yeni kabloyla bi 15 gün sıkıntısız kullandım sonra o da hata vermeye başladı.Durum bu arkadaşlar.
    Yardımlarınızı bekliyorum.

kablonda veya kablonun ucundakı soketlerde sorun olabılır baska kablo ıle dene ayrıca ethernet drıverı yuklumu

• bırde modemın tum ısıklarını yanıyormu bu olay ne zaman basladı ayrıca modeme gelen telefon kablosunu kontrol et kırılma ezıklık varmı dıye splınter kullanıyorsan slınter cıkar kabloyu dırek modeme tak dene

• farklı bilgisayardan denedin mi? belki kablo sıkıntısı değilde virüs-trojan yapıyor da olabilir
  • Modeme baska bi bilgisayar daha baglaniyo kabloyla onda sikinti yok modemde isigi da tam yaniyo. Fakat benim kablonun bagli oldugu isik uyari verir gibi yaniyo ve kablo bagli deil gibi gosteriyo kabloyu da yeni degistirmistim ama anlamadim. Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ethernet kablosu
    9 ay önce açıldı
    USB HDD Uzatma Kablosu Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Modeme baska bi bilgisayar daha baglaniyo kabloyla onda sikinti yok modemde isigi da tam yaniyo. Fakat benim kablonun bagli oldugu isik uyari verir gibi yaniyo ve kablo bagli deil gibi gosteriyo kabloyu da yeni degistirmistim ama anlamadim. Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar

etnernetın guncel drıverı yuklumu aynı kabloyu baska pc taktıgınızda calısıyor sanırım ethernet soketınde bır sorun olabılır gorev cubugu uzerınde ıntermet baglantı sımgesının uzerınde carpı ısaretımı var

• Evet hocam carpi var driver.i guncelleyemedim formattan sonra onda mi artik ama bakcaz

• quote:

Evet hocam carpi var driver.i guncelleyemedim formattan sonra onda mi artik ama bakcaz

büyük ihtimal ondan olabilir
  • Yok hocam ya onu guncellemistim. Ethernet kartindan bi sikinti olabilir mi onu nasil anlArim

• quote:

Yok hocam ya onu guncellemistim. Ethernet kartindan bi sikinti olabilir mi onu nasil anlArim

birde sunu dene masaüstü ag simgesine tıkla - acılan sayfada ag paylasım merkezini sec - acılan sayfadan bagdastırıcı ayarlarını degiştire tıkla yerel ag baglantısı simgesi grimi yoksa mavi üstünde x işaretimi vare
  • X isAreti bar hocam ben hala bi cozum bulamadim

• quote:

X isAreti bar hocam ben hala bi cozum bulamadim

bitane ethernet kartı bulup dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.