Şimdi Ara

Ethernet kablosunu Micro USB'ye çevirerek internete girebilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yoksa kablolu bağlantıyı access point ile kablosuza mı çevirmek lazım? model xperia z

Ethernet kablosunu Micro USB'ye çevirerek internete girebilir miyiz?

• access point yapsan daha iyi olur.
  • sc2 S kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linkteki adaptörle evdeki kablolu interneti micro usbden telefona bağlamak mümkün. Ancak Xperia Z'de çalışır mı bilmem. Çalışsa bile telefonu bir kabloya bağlayıp internete bağlanmak ne kadar konforlu olur orası da tartışılır. Bununla uğraşana kadar ucuz bir kablosuz modem ya da erişim noktası almak daha mantıklı.

http://www.ebay.com/bhp/micro-usb-ethernet-adapter
  • cevaplar için teşekkürler ancak uzun süreli kullanacağım için kablo ile bağlanmak benim için daha iyi olur.
  • Bu telefonlar zaten kendi USB kabloları üzerinden otomatik olarak "tak ve kullan modem"e dönüşerek internet bağlantılarını paylaşabiliyorlar neden ayrıca böyle bir kabloya gerek duydunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

Bu telefonlar zaten kendi USB kabloları üzerinden otomatik olarak "tak ve kullan modem"e dönüşerek internet bağlantılarını paylaşabiliyorlar neden ayrıca böyle bir kabloya gerek duydunuz?

Yurtta kalacağım ve internet, odalara kablo ile dağıtılıyor. Bilgisayar götürmek istemiyorum sadece telefonla gideceğim, durum bundan ibaret.
    "Tak ve kullan modem"den kast ettiğiniz usb kablo ile telefonu bilgisayara bağlayıp uygulama yardımıyla interneti paylaştırmak mı? Böyle bir imkanım yok ama farklı bir şeyse öğrenmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sc2 -- 10 Eylül 2013; 16:50:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sc2

quote:

Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

Bu telefonlar zaten kendi USB kabloları üzerinden otomatik olarak "tak ve kullan modem"e dönüşerek internet bağlantılarını paylaşabiliyorlar neden ayrıca böyle bir kabloya gerek duydunuz?

Yurtta kalacağım ve internet, odalara kablo ile dağıtılıyor. Bilgisayar götürmek istemiyorum sadece telefonla gideceğim, durum bundan ibaret.
    "Tak ve kullan modem"den kast ettiğiniz usb kablo ile telefonu bilgisayara bağlayıp uygulama yardımıyla interneti paylaştırmak mı? Böyle bir imkanım yok ama farklı bir şeyse öğrenmek isterim.

Ben tamamen yanlış anladım. Telefonun internetini bir bilgisayarla paylaşmaktan bahsediyordum ama siz mevcut bir interneti telefonla kullanmaktan bahsediyormuşsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modemin kablolu ve kablosuza çevirmek istiyorsan ev içi sana UBNT Unifi UAP-LR arayüzü ile çalışan cihazı tavsiye ederim. Bir kere para verirsin ama tertemiz kullanırsın bütün cihazlardan.
    Benim modem kablosuz olmasına rağmen bundan taktım bir tane , modemin wifi bağlantısını tamamen kestim, evin her yerinden internete girebiliyorum.
    Ayrıca arayüzü çok , güzel istediğin cihazı banlayabiliyorsun.

https://www.wifianten.com/detay.asp?id=398
  • sc2 S kullanıcısına yanıt
    %90 işe yaramayacaktır çünkü bu çeviriciler tabletler için ve tabletlerde Ethernet seçeneği var. Xperia Z de böyle bir seçenek bile yok.
  • Wifi router kullanilabilir. Ben kendim oyle kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

%90 işe yaramayacaktır çünkü bu çeviriciler tabletler için ve tabletlerde Ethernet seçeneği var. Xperia Z de böyle bir seçenek bile yok.

Aslında tabletler için böyle bir uygulama var. Telefon için de olsa sanırım kolayca halledilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sc2 -- 11 Eylül 2013; 15:57:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.