Şimdi Ara

Ethernet kablosuyla gelen interneti çoğaltma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ethernet kablosuyla gelen interneti çoğaltma nasıl yapabilirim arkadaşlar yani şöyle;

Bizim sitede ortak net var her dairede ether kablosu çıkışı var yani oraya etherneti kablosunun bir ucunu diğerinide pcye takınca net geliyor..

Babam arada neti almak istiyor lettobuna ve benim kabloyu çıkarma zorunda kalıyorz tek çıkış var evde..

aynı anda nasıl kullanabilirm elimde Zyxel P-660HW-T1_v2 modem var bunla olurmu yoksa _?

• up up
  • yanlıs yere acmıssın ama cevap vereyim modem 4 portlu portlardan birine daha ethernet kablosu takıp bağlanabilirsin
  • switch de kullanabilirsin. ama her pc e kablo kullanman lazım.
  • takıyorm olmuyor hem pc yi hemde hattan gelen kabloytu ayrı kablolarla olmuyor bi ayar falan yapmak gerekli değilmi ?
  • hub lar var arkadaşım. kendi pc ne taktıgın etherneti huba takıyorsun. 2 tane daha ethernet kablosu ayarlıyorsun ve birini kendi pcne diğerini laptop a takıyorsun bu kadar. ya da kablosuz bir modem alıyorsun router olarak kullanabileceğin laptop için.(50 tl olanları var bende kulanıyorum tp-link in router özelliği olan modemini) alırsın kablosuz router, takarsın ethernet kablosunu modeme kablosuz modemden de kendi pc ne ethernet kablosu uzatırsın laptop da wireless le istediği yerden girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qibrahamx -- 24 Ekim 2010; 19:29:23 >
  • şimdi bu benim modemde yani Zyxel P-660HW-T1_v2 olurmu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modemde WAN ayarını Router modundan Bridge moduna alın. DHCP servisini kapattığınızda veya sitenin DHCP server adresini girdiğinizde bağlanabilirsiniz.
  • teşekkürler deniycem..
  • Saolun denedim ve oldu kablosuzda bağlanabiliyorum fakat son bir sorum kaldı şimdi bu modem köprü görevi görürken internette bir yavaşlama söz konusu olurmu diğer pcler kapalıyken sadece bi pc internete bağlanırken ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.