Bildirim
ethernet kartımı bulamıyorum !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
aygıt yöneticisine baktınmı ordakı durumu ne -
sarı soru işareti var yani bulunamadı yazıyor ama program ekle kaldırda gözüküyo kurulurkende başarıyla kuruldu diyor -
bide kasanın arkasına baktım etherner kartında yeşil ışık yanmıyor kabloyu taktım çıkardım yine aynı :S -
lütfen biriniz baksın ya :( -
ya kimse bakmıyomu arkadaş nasıl forum bu -
ya 40 kişi konuya bakmış kimsemi bilmiyo ya nasıl bi forumdur bu ! -
soru işareti olan simgeye basıp güncelle de..
elle yüklemeyi dene..
disketi var de.. çıkan listeden seç.. -
güncelleme yapamıyorum çünkü internet yok :S
elle yüklemeyi deniycem inşallah olur
yorumun için saol -
güncelleme yapamıyorum çünkü internet yok :S
elle yüklemeyi deniycem inşallah olur
yorumun için saol -
ya anakartımın markası pegatron muş bunla bir ilgisi olurmu ? -
internetin olmaıs gerekmiyor zaten.. sen sürücüyü listeden seçeceksin. Pegatron marka anakart ben hiç duymadım. içini açıp baktın mı? -
eternet kartının çipsetie göre araman zaman kaybı realtek her marka model anakart için ayrı çip ve sürücü üretir
diyelimki realtek in aynı çipini kullanan asus ve gigabyte iki tane anakart var elimizde bunların driverleri birbirini çalıştırmayabilir
pegatron markası asus tarafından üretilen bi anakarttı sanırım
aida64 ile anakartın tam adını öğren buraya yaz bakalım -
arkadaşlar benimde aynı problemim var ne kadar driver denediysem olmadı.anakart modeli pegatron ıpxsb-61 -
Aynı problem bendede vardı ethernet ve ses kartını görmüyordu.
Bi kaç gün sonra cipset yandı. :) -
bozuk olabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X