Şimdi Ara

Ethernet kartıyla ilgili acil yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aslında benim masaüstü bilgisayarda internette bir sayfaya girdikten sonra restart atmadan bir daha başka bir siteye girmiyor.Bende bunun ethernet kartından olacağını düşünüyorum.Ethernet kartınının driveri elimde olsa format atacağım ama maalesef yok bunu bulmaya çalışıyorum bulamıyorum sizce ethernet kartından mı kaynaklıdır yoksa başka bir şeyden mi marka model isterseniz bilmiyorum ama fotoğrafını çekip atabilirim aygıt yöneticisinden bir yardım edin çok iyi olacak benim için...

• taylanekiz T kullanıcısına yanıt
    etternet kartınamı restart atmadan girmiyor yoksa pc yemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

etternet kartınamı restart atmadan girmiyor yoksa pc yemi

Yani pc nete girmiyor.
  • Etternet karnina resat dumesi varsa bas yada igne ile bas ufak bi deligi varsa
  • Etternet karnina resat dumesi varsa bas yada igne ile bas ufak bi deligi varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Etternet karnina resat dumesi varsa bas yada igne ile bas ufak bi deligi varsa

Ethernet kartı nerdedir ki ?
  • taylanekiz T kullanıcısına yanıt
    Aa yAnlis soyledim pardon modem diyecektim kusara bakma kardes sizin evdeki modem onu resat at diyecektim muhtelemen o kablolarin takildigi yerde ignenin girecegi kadar bi delik olmasi lazim o delige igne ile reset at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı ile ilgili acil soru
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş yanlız bizim modem kablosuz onda sorun yok diğer pclerde sorun yok birtek bizim pcde emin misin modemden olduğuna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.