Şimdi Ara

Ethernet'li External HDD önerileri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknik servisim için Harici Ethernetli bir HDD almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz, aktarım hızı yüksek bir external HDD model/marka var mı?

Bilgisayarlara kurduğumuz programların hepsini ağ aracılığıyla ana-makinadan kuruyorduk. Fakat bazı sebeplerden dolayı external a geçmemiz gerekiyor. Alacağım HDD'nin 4-5 makinayla işlem yaparken yavaşlama gibi sorun çıkarmaması gerekiyor.

İlk önce WD almayı düşündüm fakat My Book World edition alanların sıkıntıları ve şikayetleri ile ilgili bir başlık bile açılmış. Ayrıca tanıdığım bir arkadaşım da 500GB'lık modelinden almış. 4GB dosyayı etherneti kullanarak 27 DK'da attığını söyledi. O yüzden External WD almayı düşünmüyorum. Bunun haricinde bir öneriniz var mı?

PS: Bu External HDD'nin bir bilgisayara bağlanıp ordan paylaşıma açılması söz konusu değil. Bu şekilde yapacak olsam external almaya ne gerek var değil mi? :)

DreamLoRD

• bende everest marka olanı var. bu ethernet destekli harici kutuların hepsi yavaş. malum usb 2.0, ethernetten hızlı bir teknoloji, ethernet teorik olarak saniyede 11 megabayt transfer hızı var. gerisini siz düşünün. ama everestin içinde dahili ftp sunucusu falan var şifreleme olayları var güzel. tavsiye ederim..
  • artık çoğu firma gigabit ethernet kullanıyor ama buna rağmen yinede çok yavaş...
    bende 1-2 ay önce ethernetli bir hdd arıyordum ama en sonunda hhd almaktan vazgeçtim yorumlar sayesinde
    eğer sen bulabilirsen güzel bişey banada haber ver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.