Şimdi Ara

Ethernet sorunu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nereye yazacağımı tam olarak bilemedim :( işyerinde ağ züerinden kurulmuş bilgisayarlar
    biride benim bilgisayarım
    muhasebe programı olduğu için kısaıtlı internet kullanıyoruz.
    yani sadece outlook ve ağ üzerinden muhasebe programı kullanıyoruz.
    bugün bilgisayarla uğraşıyken nasıl oldu bilmiyorum bir kaç şey silerken bir anda bağlantım yok oldu.soruun tam olarak ne olduğunu anlamaya çalışırken Ethernet ilgili yzılar çıkmaya başladı..aslında sorunun ne olduğunu anlamdım :( çünkü ne yaptığımı bilmiyorum :(

yardım edin lütfen işim tamamen outlook üzerine mailleirmi almazsam resmen durur :(

• çalıştığın yerin bilgi işlemi olmalı veya sorunu bildirebileceğin yakın çevrede bir bilgisayar danışmanı bulmalısın burdan hataları görmeden anlatmak çok zor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertuzis

çalıştığın yerin bilgi işlemi olmalı veya sorunu bildirebileceğin yakın çevrede bir bilgisayar danışmanı bulmalısın burdan hataları görmeden anlatmak çok zor :)

sorun da o ya bilgi işlem deki çocuk ankaraya gitti en az 15 gün yok :(
  • ya sonuçta böyle hatalar olabilir her ne kadar personel hatası olsada bişi diyeceklerini sanmıyorum durumu anlat yetkililere zaten önemli diyosun mutlaka düzeltmek için bir çaba gösterirler ;) demek istediğim böle bi sorunu görmeden çözmek zor
  • quote:

ya sonuçta böyle hatalar olabilir her ne kadar personel hatası olsada bişi diyeceklerini sanmıyorum durumu anlat yetkililere zaten önemli diyosun mutlaka düzeltmek için bir çaba gösterirler ;) demek istediğim böle bi sorunu görmeden çözmek zor

peki yapılması gereken tam olarak nedir bilgi işleme telefon ettim bir vd den bahsetti :) bul ben seni yönlendiririm dedi yülemek için :)
  • vd derken dvd mi demek istedin?
  • quote:

vd derken dvd mi demek istedin?

CD aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: öslem

quote:

vd derken dvd mi demek istedin?

CD aslında

yapman gereken belli cd yi bul gerisini arkadaş tarif edicekmiş zaten :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertuzis -- 15 Temmuz 2010; 23:54:32 >
  • İşin için çok önemli ise en yakın bilgisayar şirketi elemanlarından birini getir,masrafın olur ama uğraşmadan işin hallolur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.