Şimdi Ara

Ethernet Sürücüsü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Pc ye format attırdım. Ethernet kablosunu taktım ama internet simgesi kırmızı çarpılı. Aygıt yöneticisinde kod 28 bu aygıtın sürücüleri yüklenme iş diyor. Ana kartım esonic g31cel2. Bu anakarta uygun windows 10 ethernet driveri esonic'in sitesinde yok. Bunu nasıl bulabilirim?

• Anakartınızın kitapçığından ethernet çipset marka modelini öğrenebilirsiniz.
  • Hocam anakartı çıkma olarak taktırmıştım, kitapçığı yok. Bir cdsi var ama cd girişim bozuk olduğundan onu da takamıyorum. İnternetten bulmanın yolu yok mu?
  • Kitapçığa göre anakartınızın Ethernet çipi Realtek 8105E 100M , buna göre sürücü yükleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheArchaeologist -- 8 Mart 2019; 7:4:44 >
  • Bu anakart için sadece xp, vista ve win7 driveri var. Ben win10 şeklinde format attırmıştım. Win7 driverını denedim ama olmuyor. Ne yapmalıyım?
  • 2 gündür uğraşıyorum bir türlü çözemedim. Netteki her çözümü denedim ama her seferinde windows ethernet denetleyicisi aygıtınızı yükle yemedi diyor. Lütfen biri yardım edebilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realtek driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.