arkadaşlar benim kablo modemim var 1 tane.bir tane de wiriless router alacağım.ama bu 2 cihazı birbirine nasıl bağlayacağım.Duyduğum kadarıyla kablo modemdeki ethernet çıkışını router'in wan girişine takacağım.Peki ama o nasıl olacak.Bir ucu ethernet jak diğer ucuda wan jaklı kabloyu nasıl yapacağım :(
wana girende zaten ethernet kablosunun diger ucu yani ikiside ayni.
wan girişi ethernet girişinin küçük olanı değil mi?hani şu telefondan gelen kablonun girdiği yer.
tamam arkadaşım ben olayı çözdüm ama başka bir sorunum var.bende "Scientific Atlanta EPC2203" modem var.ben bu modemin arayüzüne giremiyorum.bana şifresini vermiyorlar.duyumlarıma göre bu modemle router çalıştıran yokmuş.acaba doğru mu?arayüze erişemesemde routeri bu modemle çalıştırabilir miyim?
o modeme girilemiyor pek ama kullanabiliyorsun birçok kişi kullanıyor sorun olmaz merak etme
arkadaşlar ben TP-LINK WR743ND ürününü aldım.şimdi bunun kurulumunu nasıl yapacağım.Kablo modemden çıkan ethernet kablosunu routher'e bağladım.routherdan'da ethernet ile masaüstü bilgisayarıma.ama sınırlı bağlantı diyor.kurulumu detaylı anlatacak olan var mı?
Arkadaşlar ben TP-LINK WR743ND ürününü aldım.Uydunet modeme bağlatı yaptım.router'dan da masaüstü bilgisayarıma bağlantıyı yaptım ama sınırlı bağlantı diyor ve internete erişemiyorum. 192.168.1.1 adresinden routher'i yapılandırayım dedim Quick setup bölümünde adımları izledim ama bir noktada tıkandım.aşağıda resimlerle daha detaylı gösterdim.Lütfen bir çare bulun derdime arkadaşlar.
İşte arkadaşlar sorun bu.Nasıl halledeceğim.Ben mi yanlış yapıyorum.Bu konu hakkında detaylı bir anlatım yapacak olan var mı?Şimdiden çok teşekkürler.
2. aşamada "ap router" seçeceksiniz. dinamik ip vs.. gerisi aynı.
saol arkadaşım çözdüm sorunu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme