Şimdi Ara

Etherneti Wireless Yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çalıştığım yerde internet duvardaki ethernet çıkışlarından sağlanmakta ve kamu kuruluşu olup binaya internetin hangi şekilde geldiğini tam olarak bilmiyorum. Benim sorunum duvardaki bu çıkışı kullanarak wireless bağlantı yapabilirmiyim. Yaptığım araştırmalar sonucu bir adet access point bir de wireless modem edindim(İkiside airties marka) Bu teçhizatla bunu yapabilir miyim. Biraz ayrıntılı ve basit anlatabilirseniz sevinirim.Teşekkürler...

• Arkadaşlar sorunun çözümünde tıkandım. Biraz araştırmalarım sonucu access point ve wireless modem buldum. Access pointi beceremedim. Airties 206 modemi de kurcaladım internette önerilere benzer olarak dhcp yi kapatıp ip adresini elle vermeye çalıştım.Oda olmadı Yanlız merkezi sistemdeki modem ulaşamıyorum şifresi değişmiş (airties 5050 marka) ve modem ip adresinin 10.6 14.x diye dağıtıyor. Bu işi beceremiyeceğim sanırım böyle etherneti takıp ayar yapmadan bağlanabileceğim bir alet var mı Router alsam hiç bir ayar yapmadan direkt takıp bağlanabilir miyim sizce. Yardım ederseniz sevinirim..
  • tp-linklerde çok bağlantı kesilmesi yaşıyorum hocam
  • bağlantı kesilmesinin bir çok sebebi olabilir.
    hangi donanımlarla ne tür kesilmeler yaşıyorsun ?
  • Router alabilirsiniz.
  • modemi ap yapacaksan mesh yapacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.