düşündüm düşündüm içinden çıkamadım.sorunun kaynağını bile bulamadım.elimde siemens speedstream adsl modem var.usb den gayet güzel internete bağlanıyorum.ama ethernetten %50 ye yakın ping kaybediyorum.modem bozuk deil.çünkü modemi aldıım yer arkadaşım.götürdüm test etti yanımda hiç bi sorun yok.ama yinede yenisini verdi onda da aynı sorun devam ediyor.onuda test etti oda sağlam çıktı.geçenlerde alt komşu bendeki modemin bi üst modelini almış oda aynı şekilde usb den bağlanabilio ethernetten bağlanamıyo.
bu durumda sorun ethernet kartından deil çünkü iki ethernet kartının aynı sorunu vermesi çok zor ki ben bir çok defa kendi ethernet kartımdan network kurdum.
sorun modemden de deil 3 modem aynı hatayı vermez
sorun adsl hattından olsa usb den bağlanamam.
bunla ilgili alabildiğim tek cevap biosunu update et oldu ama bana pek mantıklı gelmedi.bı konuda fikri olan varmı?
özellikle ethernetten bağlanmam lazım çünkü linuxe usb üzerinden tanıtamıyorum modemi.yardım edebilcek olan varsa çok sevinirim...
konuyla ilgili bi kişide elektrik tesisatınız kötüyse yapabilir.topraklaması sağlam olan bi prizden deneyin dedi.böyle bişey olasımıdır?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme