Puan yollayan yollamayan herkese teşekkürler. Hayallist 190 kontör mu kazandın şimdi sen
Evet
quote:
Orjinalden alıntı: hayalisst
quote:
Orjinalden alıntı: GsDoruk
Puan yollayan yollamayan herkese teşekkürler. Hayallist 190 kontör mu kazandın şimdi sen
Evet
son 1 saat içinde herhangi bi videon yayınlandı mı?
quote:
Orjinalden alıntı: webkurdu47
quote:
quote:
Evet
Bi yandan yüklüyorum ama yayınlanmadı.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: webkurdu47
quote:
quote:
Evet
Bi yandan yüklüyorum ama yayınlanmadı.
mesaileri mi bitti ne oldu anlamadım
Nereden yüklüyorsunuz. Yönteminiz neler sizlerin
Olabilir. Çünkü o kadar kişi yüklüyodur. İllaki bikaç tane içlerinden yayınlanırdı.
Videosu yayınlanıp kontörü gelen arkadaşlar ne tür videolar yüklediniz neler var videonun içinde anlatırmısınız youtube dan takla , bungee jumpıng vıdeoları yüklesem yayınlarnırmı acaba
quote:
Nereden yüklüyorsunuz. Yönteminiz neler sizlerin
Ben hepsini komiktv'den yükledim. İnternet Download Manager ile flv uzantılı olarak kaydedip yüklüyorum.
Ben yolladım ama kabul etmediler. Yeni yolladım ama. Sende şansını dene bence.
Aynı videolar daha önce yüklendi. Hemde aynı kişiler tarafından. Anlamadım gitti. Sistem mi bozuldu nedir? ylmz91 gönderdiklerini bir daha yolluyor. Kurnazz!
quote:
Aynı videolar daha önce yüklendi. Hemde aynı kişiler tarafından. Anlamadım gitti. Sistem mi bozuldu nedir? ylmz91 gönderdiklerini bir daha yolluyor. Kurnazz!
Hakkaten ya
komiktv'nin adresi şumu komikler.com/komiktv
bu ise ben IDM ile indiremedim
Bende yollayayım mı ?
son gonderdıgım 10 15 vıdeodan suan ıcın 2 sı secıldı... anlamadıgım gecen gun o kadar yuklendım 150 vıdeo hiçe gitti...
quote:
quote:
Hakkaten ya
hayalisst senın bı vıdeo daha eklendı sanırım...
Bir daha yükle. Eğer kayıtlıysa. Milley yapıyor
Milley yapıyor derken kardeş
millet demek istemiş heralde
Arkadaşlar sitenin kabul ediceği içerikler söylermisiniz 2 tane takla atma videosu yükledim de aklıma içerik gelmiyor yardım
Benim de sonradan 1 videoyu daha kabul ettiler.. Sloganı güzel bulmuştum zaten Eti Sunar : Kayak Keyfi
Böyle ilginç videoların toplu halde olduğu bir yer bulup oradan yüklemek lazım