Şimdi Ara

Eti Maximus/Video yükle yüzlerce kontör kazan!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.766
Cevap
0
Favori
67.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son olarak tavsiyem şudur ki.. Video adınızda maximus ya da eti kelimelerini kullanın.. O zaman şansınız daha fazla artar Benim yayınlanan 5 videomdan 4 ünde bu kelimeler geçiyor
  • bende enerji kelimesini kullandım başlıklarda

gelen kontörleri transfer yapabiliyormuyuz acaba

Kontörü gelen arkadaşlardan 10 kontör rica etsem gönderirlermi hemde deneme yapmış oluruz
  • yok ya bunla yayınlama işlemini durdurdular..yarın devam ederiz artık
  • video işinde kontör verdiklerini anladık da neden arkadaşa gönderince bişey vermiyorlar onu anlamadım.. aslında onu yapmak video yükleyip kabul edilmesini beklemekten daha kolay.. 5 arkadaşa tıklat götür 10 kontörü
  • Mesai bitti heralde bende tam videoları yüklemiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Mesai bitti heralde bende tam videoları yüklemiştim

hocam zaten yayınlanma kriterlerine uygunsa yarın yayınlanır.. benim pazar yüklediğim videolar pazartesi yayınlanmıştı
  • Yüklediklerimde hep beceri isteyen videolardı takla ve sörf

Gelen kontörleri transfer hakkımız varmı ??? Denemek isteyene numaramı verebilirim 10 kontör bile yeter
  • quote:

Yüklediklerimde hep beceri isteyen videolardı takla ve sörf

Gelen kontörleri transfer hakkımız varmı ??? Denemek isteyene numaramı verebilirim 10 kontör bile yeter

var hocam normal kontör gibi yükleniyor
  • dincerZ inanmıyorum numaramı göndereyim bi deniyelim 10 kontör rica etsem gönderirmisin
  • ben üye olamıyorum yaw . bilgilerimi yazıyorum kaydet diyorum . sayfa hiçbirşey olmamış gibi kalıyor .
  • quote:

Orjinalden alıntı: GsDoruk

Aynı videolar daha önce yüklendi. Hemde aynı kişiler tarafından. Anlamadım gitti. Sistem mi bozuldu nedir? ylmz91 gönderdiklerini bir daha yolluyor. Kurnazz!

Bugün 4 tane daha video yayınlandı toplamda 80 kontör kazanmış olacam bu kampanyadan. Ancak o kadar video yüklememe rağmen çok azını yayınladılar.

• Yayınlanan videoların içeriği nedir arkadaşlar ??
  • quote:

Yayınlanan videoların içeriği nedir arkadaşlar ??

Belirli bir içerik yok ama kamera şakaları ve yabancı reklamlar olabilir. ben ise kendim video hazırlıyorum MovieMaker'da çünkü bahsettiğim türde video yok bilgisayarımda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: propesyonel

ben üye olamıyorum yaw . bilgilerimi yazıyorum kaydet diyorum . sayfa hiçbirşey olmamış gibi kalıyor .

hocam üye olurken sağ üst tarafta anketi doldur var.. orayı işaretlemeyi unutmuşsun sanırım
  • hayır şikayet varda da yazmıslar yenı uye alımları kaldırılmıs sanırım ayrıca bı kişinin vıdeosu 1. sırada giderken videosu siteden silinmiş sistemde baya bir sorun var ben gonderdıgım vıdeoları tekrar gonderdım ama en buyuk hatayı fazla yuklenmekle yaptım cunku bırden fazla yuklenınce bütün videoları kabul etmıyor belirli aralıklarla 10 ar 10 ar yada 20 şer 20 şer vıdeo yuklemek en mantıklısı bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrk_1905 -- 26 Ağustos 2008; 20:21:19 >
  • Kontörü gelenler rica etsem 10 kontör gönderirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrk_1905

hayır şikayet varda da yazmıslar yenı uye alımları kaldırılmıs sanırım ayrıca bı kişinin vıdeosu 1. sırada giderken videosu siteden silinmiş sistemde baya bir sorun var ben gonderdıgım vıdeoları tekrar gonderdım ama en buyuk hatayı fazla yuklenmekle yaptım cunku bırden fazla yuklenınce bütün videoları kabul etmıyor belirli aralıklarla 10 ar 10 ar yada 20 şer 20 şer vıdeo yuklemek en mantıklısı bence...

Katılıyorum belirli aralıklarla 7-8 tane video göndermek en mantıklısı bende öyle yapıyorum hepsini aynı anda göndermiyorum. bi 7-8 tane gönderiyorum 45-50 dk sonra bi 7-8 tane daha, içlerinden hep bi tanesini yayınlıyorlar genelde.

• quote:

Orjinalden alıntı: mrk_1905

hayır şikayet varda da yazmıslar yenı uye alımları kaldırılmıs sanırım ayrıca bı kişinin vıdeosu 1. sırada giderken videosu siteden silinmiş sistemde baya bir sorun var ben gonderdıgım vıdeoları tekrar gonderdım ama en buyuk hatayı fazla yuklenmekle yaptım cunku bırden fazla yuklenınce bütün videoları kabul etmıyor belirli aralıklarla 10 ar 10 ar yada 20 şer 20 şer vıdeo yuklemek en mantıklısı bence...

e hocam o zaman ben 5 dakika önce arkadaşım adına nasıl üye oldum
  • bi üyelik daha vardı babamın adına şimdi bilgilerimi güncelleyerek telefon numarasına kendi numaramı yazdım... iki kullanıcı adınada video yüklüyorum şansımı arttırıyorum. sonuçta ikiside tek bir numaraya tanımlı.
  • Yeni bir kullanıcı adı ve şifreyi versem benim yerimede video yüklermisiniz arkadaşlar?

bilgisayarda video kalmadı ve kotayı aşmak üzereyim.
    (yeni video indiremiyorum)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.