hayır şikayet varda da yazmıslar yenı uye alımları kaldırılmıs sanırım ayrıca bı kişinin vıdeosu 1. sırada giderken videosu siteden silinmiş sistemde baya bir sorun var ben gonderdıgım vıdeoları tekrar gonderdım ama en buyuk hatayı fazla yuklenmekle yaptım cunku bırden fazla yuklenınce bütün videoları kabul etmıyor belirli aralıklarla 10 ar 10 ar yada 20 şer 20 şer vıdeo yuklemek en mantıklısı bence...
e hocam o zaman ben 5 dakika önce arkadaşım adına nasıl üye oldum
ben kesinlik katmadım yazdıgım yazıda sanırım dedım çunku yazdıgım olay şikayet var da yazıyor sizlerde ordan okuyabılırsıniz...
Yeni videolar eklenmiyor neden? Mesai bittiği için mi
quote:
Orjinalden alıntı: GsDoruk
Yeni videolar eklenmiyor neden? Mesai bittiği için mi
Yarın saat 10 gibi eklenirler en geç.
Şuan en çok kazandıran kampanya. inş devamı gelecektir.
Sadece 20 köntör kazanabildim. Ne en çok kazandıranı
Ben yeni bir yöntem buldum ama çalışıp çalışmayacağını şuan bilemiyorum yarın görecez inş. Yeni yöntem yukarıdaki mesajımda.
quote:
Orjinalden alıntı: fuckulteli
bi üyelik daha vardı babamın adına şimdi bilgilerimi güncelleyerek telefon numarasına kendi numaramı yazdım... iki kullanıcı adınada video yüklüyorum şansımı arttırıyorum. sonuçta ikiside tek bir numaraya tanımlı.
Bu mu? Seni kurnaz
quote:
Orjinalden alıntı: mrk_1905
hayalisst senın bı vıdeo daha eklendı sanırım...
Evet benim videolar etti 20. Yüklemeye devam.
Sabah oldu dün akşam yüklemiştim inş. kabul edilir hayalisst senin kontörün çokmuş geldiyse veya gelince 10 kontör gönderirmisin
Kontörler yüklendi
19 video = 190 kontör (120 dk.bedava da cabası)
90 Kontor geldi..aah keşke 1 video daha yayınlansaydı
quote:
Orjinalden alıntı: hayalisst
Kontörler yüklendi
19 video = 190 kontör (120 dk.bedava da cabası)
Çoşturuyorsun maşallah. Ah bide ben bi 100 lük alabilsem muhteşem olacak.
hayalisst kardeş 10 kontör rica ediyorum
Birde elimde flv uzantılı video var ben ilk 27 sn yesine kesmek istiyorum hangi prog ile yapabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin16
hayalisst kardeş 10 kontör rica ediyorum
Birde elimde flv uzantılı video var ben ilk 27 sn yesine kesmek istiyorum hangi prog ile yapabilirim
Kardeş 10 kontör rica edeceğine video yükle illaki yayınlanır sende kazanırsın.
Bugün siteye sadece 1 yeni video eklenmiş. nie hızlı hızlı yüklemiyorlar ya. bizim videolar nie yayınlanmıyor
Yüklüyorum yüklüyorum yayınlanmıyor şimdi tekrar yükleyeceğim ama mesaj geldi indiriminiz bitmiştir diye gerek kalmadı 10 veya 30 kontöre ya 100 kontör kazanacağım yada para ile alıp yükleyeceğim
quote:
Yüklüyorum yüklüyorum yayınlanmıyor şimdi tekrar yükleyeceğim ama mesaj geldi indiriminiz bitmiştir diye gerek kalmadı 10 veya 30 kontöre ya 100 kontör kazanacağım yada para ile alıp yükleyeceğim
Arkadaşım hayırlı olsun 1 tane videon yayınlanmış. işte şimdi 10 kontörün oldu.
Yayınlanmış mı hemen bakayım ama indirimim bitmiş mesaj geldi teşekkürler 10 videom yayınlanırsa indirim tekrar başlarmı kampuscell
90 kontorum geldikten sonra 1 video daha yayınlamışlar..bari dün bi tane yayılasalardı da bugün 100 gelseydi yahu
quote:
Yayınlanmış mı hemen bakayım ama indirimim bitmiş mesaj geldi teşekkürler 10 videom yayınlanırsa indirim tekrar başlarmı kampuscell
hayalisst'in dediğine göre 190 kontör yüklenmiş ve 120 dk bedava da hattına yüklenmiş.